Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(niuma @ 2007 07 28, 20:41)
g.gif  tai čia toks pat mano virtuvės išplanavimas. Mes kanalizacijos didelį vamzdį gipsu užsiuvom, ventiliacijos angos vietą pakeitėm - į šoną, ir kriauklės vamzdžius prailginom.

labai jauki ir grazi virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.Gal kas zinot koki adresiuka,kad butu galima parsisiusti kokia programele,kur pasiprojektuoti virtuve galima butu. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
alno programa galima pasiprojektuoti
http://kuechenplaner.alno.de/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 29 liepos 2007 - 17:13
QUOTE(Tinna @ 2007 07 27, 22:12)
Dar kitas dalykas, ko tikrai niekada nebedarysiu - siuo metu pas mus suklijuotos tos smulkios `baseinines` plyteles, bet tarpeliu neimanoma niekuo isvalyti, todel prie kaitlentes atrodo kaip apsiriebalave (ne tik atrodo, bet taip ir yra). Dabar jau ieskociau sprendimo deti ka nors istisa - plokste ar pan.

Tarpai tarp plytelių išsipurvina nepriklausomai nuo to didelės jos ar mažos. Paprasčiausiai yra toks skystas impregnantas Atlas firmos vadinamas "Delfin". Sudėjus plyteles ir gerai išdžiuvus vadinamai fugai ( džiūsta maždaug 2 savaites), reikia tuos tarpelius su mažu teptuku impregnuoti tuo delfinu ir vsio. Tada jie valosi lengvai ir spalvos nebekeičia. Pas mane virtuvėje grindų tarpeliai balti ir jau trys metai jokių problemų - lengvai išsiplauna. Tik prieš impregnuojant reikia , kad nebūtų tarpeliuose jokių nešvarumų, nes kai užtepsite tarpelių jau nebeišvalysite.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 28, 19:41)
g.gif  tai čia toks pat mano virtuvės išplanavimas. Mes kanalizacijos didelį vamzdį gipsu užsiuvom, ventiliacijos angos vietą pakeitėm - į šoną, ir kriauklės vamzdžius prailginom.

ar kartais tavo virtuves stalvirsis toks neraizytas ax.gif ax.gif pica vadinasi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu jusu paklausti,orkaite (imantuojama) galima bet kur statyti,ar turi buti butent prie garintuvo g.gif Gal kas is patirties parasytu?Jai garintuvas su kepimo lenta vienoje vietoje,o orkaite visai kitoje vietoje,ar taip tiktu,ar reikia prie garintuvo kad lvapa sutrauktu?! unsure.gif
Jai kam nesunku,patarkit 4u.gif Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada!: 30 liepos 2007 - 08:34
QUOTE(Ada! @ 2007 07 30, 09:33)
Sveikutes 4u.gif
Noriu jusu paklausti,orkaite (imantuojama) galima bet kur statyti,ar turi buti butent prie garintuvo.. Jai kam nesunku,patarkit 4u.gif Aciu

Cia apie gartrauki - nebutina. Pas mane orkaite kitoje puseje ir viskas gerai - į veikimo principą tai nelabai gilinausi - kai baigi kepti ir isjungi tai kazkoks ventiliatorius dar kazkiek laiko veikia, bet kvapu tai nera. O ar visas orkaites taip galima statyti, tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 30, 09:56)
Cia apie gartrauki - nebutina. Pas mane orkaite kitoje puseje ir viskas gerai - į veikimo principą tai nelabai gilinausi - kai baigi kepti ir isjungi tai kazkoks ventiliatorius dar kazkiek laiko veikia, bet kvapu tai nera. O ar visas orkaites taip galima statyti, tai nezinau

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 07 30, 06:42)
ar kartais tavo virtuves stalvirsis toks neraizytas  ax.gif  ax.gif  pica vadinasi ax.gif

tikrai taip, - pica biggrin.gif man jis labai fainas ir patogus, neteplus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 30, 11:46)
tikrai taip, - pica biggrin.gif man jis labai fainas ir patogus, neteplus  thumbup.gif

niu kaip gerai kad kas nors jau toki turi ir dar teigia kad jis praktiskas thumbup.gif thumbup.gif pas many bus toks pats, po keliu savaiteliu turetu jau virtuve mano irgi atvaziuoti..galesiu pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 27, 12:37)
grazu labai, tik nebeliko vietos mikrobangei, kuri buvo uzkelta i virsutines spinteles ir kaip tik norejau klaust ar bus tau patogu taip aukstai jinai smile.gif  o ta virsutiniu spinteliu eile tikrai graziai atrodo, ir as tokiu horizontaliu noreciau , bet man nelabai jos patogios schmoll.gif

Aš mikrobangės nedėčiau aukštai ax.gif Kai pagalvoji kai vaikai bus ir reiks jiems pasišildyti maistą iš šaldytuvo... Taigi be šansų. Tai mikrobangę bandysiu dėti nelabai aukštai.
Atsakyti
O gal geriau iš karto pirkti orkaitę su mikrobangine funkcija. Vietos susitaupo.
Atsakyti