Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

4u.gif Gerai kad iskrenta tie kresuliai 4u.gif jei ne reiketu daryti isvaluma 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai gyditoja sako kad jei nera jokio kvapo tai yra normalu rolleyes.gif
Atsakyti
ir as turiu gelsvas tasias isskiras, ypac geltonos jos pasidaro po pasimilejimo. bet jokio nemalonaus kvapo ar kitokiu problemu neturiu tad ir ne pergyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
ir buvo siek tiek kresuliuku. bet tik viena karta ir jauciausi gerai tad niekur nesikreipiau
Atsakyti
sveikos mamytes noreciau pasitarti su jumis 4u.gif
draugei po gimdymo prejus 4 savautem prasiedejo bedeles, su gimdos valymusi. Teko daryti valyma, pas gyd.Tumelioniene, viskas praejo lyg ir sklandziai, gyd labai gerai rupestinga, sake kad buvo neisvengiama reikejo daryti operacija nes kitaip butu neishsivale.
Tai va noreciau dabar paklausti, kiek gi reiktu duoti gyd uz tokia operacija gal kas esat susidurusios?
Atsakyti
Man taip pat buvo,bet praėjo savaimę.man akušerė sakė,kad taip būna.
Atsakyti
As turejau zalsvas isskyras 7 savaite po gimdymo. Ginekologe apziurejusi pasake, kad cia yra arba uzdegimas ir israse zvakuciu, arba prasidejo menesines. Bet manau, kad tai nebuvo menesines, nes tesesi apie menesi ir po zvakuciu panaudojimo, po kurso, dingo.
Atsakyti
mane irgi kamuoja verysad.gif eisiu pas gine aiskintis, bet as jauciu ir kvapa nestipru, na as siaip jautria uosle turiu ir man is kart kazkas ni to , kai suzinosiu atsakyma parasysiu, labai bijau kad bus uzdegimas blink.gif
Atsakyti
pagimdziau sausio 29,o vasario18 kaip ir praejo visos pogimdymines isskyros. taciau uz poros dienu vel prasidejo kraujavimas, itariau kad menesines! g.gif nors maitinau krutimi. kelias dienas negausiai pakraujavo ir baigesi. uztat kovo 12d.prasidejo!kraujavo be sustojimo kas 2val keiciau paketa verysad.gif ir taip 3dienas.!laukiau kol praeis galvojau gal menesines tokios.nuejau pas gydytoja, o ji ir pasake:taip- tokios menesines ir po gimdymo taip buna. blink.gif o as galvojau mirsiu nukraujavus, labai bijojau, ir silpna buvo, pilva pamaudinedavo. suleido man gydytoja vaistu kurie staigiai gimda sutrauke, ir lyg krana kazkas staigiai butu uzsukes! bigsmile.gif israse dilgeliu arbatos, vitamino C ir liktai viskas ok smile.gif dabar laukiu kitu menesiniu tikiuos viskas ok bus unsure.gif
Atsakyti
mane tai neštumo metu vargina išskyros, bet jos yra balkšvos, bekvapės ir gydytojai sako kad čia nieko baisaus, tai ir neimu į galvą
Atsakyti
Man irgi buvo tokios isskyros, pasirodo uzdegimas. Jei ilgai jo negydisi gali atsirasti zaizdeles. Man israse zvakuciu ir po ju naudojimo viskas susitvarke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***zanute***: 08 balandžio 2008 - 09:25
ir pas mane buvo isskyru,kokius 5men kankino, buvau pas genek tai sake tai normalu,tipo organizmas dar valosi,bet dabar jau lik ir nieko.
Atsakyti