Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 14:28)
Tai patarkit. Padėkit. Žmogus prašo...

Tyliai ramiai pralaukti etapą, kol vaikas paūgės, kad galėtų išeiti į darbą ir tapti daugiau ar mažiau ekonomiškai nepriklausoma. Jei vyras ir toliau smurtaus - kreiptis į policiją, išsiimti abdukciją. Vaikui paūgėjus, ieškotis atskiro gyvenamo ploto. Diedui pabandžius šakotis - trenkti atgal taip, kad nepamirštų. Susikrauti daiktus ir išeiti. Paduoti dokumentus skyryboms su policijoje fiksuotais sumušimo faktais. Tokiais atvejais, kai yra fiksuotas smurtas (bet jis privalo būti fiksuotas policijoje) išskiria greitai.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:29)
Koks reikalas, kaip savo vaikams laiką skirstau?

didelis reikalas. Nes mažylis yra JOS sūnus. O ana dukra turi motiną. Naujagimį nuvežti pas gydytoją yra svarbiau, nei aplankyti dukrą iš pirmos santuokos ( tą galima padaryti ir vėliau, ir kitą dieną)
Papildyta:
Jei man kažkas paaiškintų,

ir, beje cool.gif , autorė nėra KAŽKAS. Ji- žmona ir jųdviejų sūnaus mama

Kai gimė mūsų dvyniai ir buvo labai sunku pirmus mėnesius, vyro dukra nenumirė be sekmadieninių pramogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 liepos 2007 - 13:39
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 14:33)
Tyliai ramiai pralaukti etapą, kol vaikas paūgės, kad galėtų išeiti į darbą ir tapti daugiau ar mažiau ekonomiškai nepriklausoma. Jei vyras ir toliau smurtaus - kreiptis į policiją, išsiimti abdukciją. Vaikui paūgėjus, ieškotis atskiro gyvenamo ploto. Diedui pabandžius šakotis - trenkti atgal taip, kad nepamirštų. Susikrauti daiktus ir išeiti. Paduoti dokumentus skyryboms su policijoje fiksuotais sumušimo faktais. Tokiais atvejais, kai yra fiksuotas smurtas (bet jis privalo būti fiksuotas policijoje) išskiria greitai.

Puiku. Dar apie jos depresiją reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 14:33)
didelis reikalas. Nes mažylis yra JOS sūnus. O ana dukra turi motiną. Naujagimį nuvežti pas gydytoją yra svarbiau, nei aplankyti dukrą iš pirmos santuokos ( tą galima padaryti ir vėliau, ir kitą dieną)

Toks prioritetų skirstymas, kur skirstyti net nereikia, yra ženklas, kad turbūt esate antra žmona? Klystu? Nes ta mergaitė galėjo sirgti ir jai gydytojas buvo reikalingas nedelsiant. o naujagimiui, buvo tik profilaktinis patikrinimas. Aišku, reikia nepamiršti fakto, kad kiekvienai motinai jos vaikas svarbiausias.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 12:22)
O kur jai išeiti? gyvena pas anytą, su 2 mėn vaiku. Pajamų -0. Kur jai išeiti? O jūs susitarusios karksit - "išeik iš karto, negyvenk nei dienos, palik ji"... Blin, kur jūs - vilnietės? Rašykit autorei į AŽ, klauskit adreso, važiuokit į namus, juk žmogų užmušt gali. Kodėl jūs tokios abejingos? Kur jūsų žmogiškumas?

Jei "neskaniai skamba" - neskaitykit.

Cia tu visiskai teisus Medini... Todel ir tyliu, nes pasiulyti gyvenamo ploto negaliu,( tiesiog jo neturiu). Autorei patariu nebemaitinti , pagerti vaistuku, pagalvoti ramiai ir supalnuoti gyvenima be vadinamo vyro. Taip pat pamastyti apie savo prerogatyvas, poriekius, gyvenymo kokybe.
Aiskiau, tai ko ji nori doh.gif Nori, kad vyras pasikeitu ir jos nebemustu (tegul net nesvajoja, taip NEBUS), gyventi su tokiu, kuris gali sumusti uz ka nors, namo negrys ir pan, ar nori gyventi sunkiai (pinigu trukumas ir pan), bet be baimes uz save ir savo vaika...
Nustok buti AUKA, tu esi atsakinga uz savo gyvenima ir dabar uz vaika iki 18 metu
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 14:35)
ir, beje cool.gif , autorė nėra KAŽKAS. Ji- žmona ir jųdviejų sūnaus mama

Susireikšminimas. Nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:39)
Susireikšminimas. Nieko tokio.

Lietuvos mastu- susireikšminimas.
Namuose mama yra ,,šis tas,, ar taip nemanai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 12 liepos 2007 - 13:41
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:37)
yra ženklas, kad turbūt esate antra žmona? Klystu? Nes ta mergaitė galėjo sirgti ir jai gydytojas buvo reikalingas nedelsiant. o naujagimiui, buvo tik profilaktinis patikrinimas. Aišku, reikia nepamiršti fakto, kad kiekvienai motinai jos vaikas svarbiausias.

biggrin.gif koks dar ženklas? biggrin.gif Aš esu visokia, ne tik antroji tongue.gif . O kur autorė rašė, kad dukra sirgo ir jai buvo reikalinga skubi pagalba? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 14:35)
Puiku. Dar apie jos depresiją reikėtų...

Nu ką depresija...Vienai su depresija susidoroti sunku. Man, praėjus pusmečiui po dukros gimimo, irgi pradėjo stogas važiuoti, juolab, kad ji labai nemieganti buvo. Taigi, pastovus neišsimiegojimas savo padarė. Nei pykau, nei bariausi, bet ištisai verkdavau, nes pasaulis nykus, juodas ir be perspektyvos rodėsi. Gerai, kad maniškis (čia aš apie antrą vyrą) yra supratingas ir atjaučiantis. Išsivežė mane į šiltus kraštus, toli nuo marijos žemės, kad atsigaučiau mažumą (dukrą seneliams palikom). Pirmą parą dar blioviau. Iš inercijos, matyt. O paskui pasikeitusi aplinka padarė savo. Už tą atjautą ir supratingumą ir esu jam begal dėkinga. Vyro dėmesingumas kalnus nuverčia, o ne kumščiai ir spardymas.

O tokiu atveju, kaip autorės...Sunku. Klumpes reikėtų iš namų į žmones nešti kuo dažniau. Ypač dabar, vasarą. Jei teisių neturi - lai išsilaiko (tegu vyras finansuoja), galėtų su mažiuku į Vingio parką pavažiuoti, nes visuomeniniu transportu su tokiu lelium grūstis yra be šansų. Vaistų pagerti. Ir rimtai. Visą priklausantį ciklą. Ji turi susirasti gyvenime žmones šioje situacijoje, į kuriuos, reikalui esant, galėtų remtis psichologine prasme.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 14:41)
biggrin.gif  koks dar ženklas? biggrin.gif  Aš esu visokia, ne tik antroji tongue.gif . O kur autorė rašė, kad dukra sirgo ir jai buvo reikalinga skubi pagalba? blink.gif

O koks jos iš esmės reikalas, ar pas gydytoją vežė, ar šiaip pasiilgo? Gal tiesiog pasiilgo... O kur rašė, kad naujagimiui skubios itin skubios pagalbos medikų reikėjo?

P.S Net nežinau kodėl, bet su antrom žmonom, man bendrauti nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:48)

P.S Net nežinau kodėl, bet su antrom žmonom, man bendrauti nesiseka.

Turbūt todėl, kad anos yr gerokai gyvenimo papurtytos, matę ir šilto, ir šalto, ir todėl nepėščios yra. Nenuolankios cool.gif
Atsakyti
Jei man kažkas paaiškintų, kad vienu savo vaiku rūpinuosi labiau nei kitu, žiebčiau į dantis blaiva būdama, ir vaikų neturėdama. Koks reikalas, kaip savo vaikams laiką skirstau?

lotuliukas.gif Atsiprašau, bet labai kvailai skamba tongue.gif
Atsakyti