Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:48)
P.S Net nežinau kodėl, bet su antrom žmonom, man bendrauti nesiseka.

o meilužės ar neskaičiuojamos, ar bendrauti sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:48)
O koks jos iš esmės reikalas, ar pas gydytoją vežė, ar šiaip pasiilgo? Gal tiesiog pasiilgo... O kur rašė, kad naujagimiui skubios itin skubios pagalbos medikų reikėjo?

P.S Net nežinau kodėl, bet su antrom žmonom, man bendrauti nesiseka.

Žmona ką tik po gimdymo, suvargusi su lėliuku, kuriam dar reikalinga ir apžiūra dėl bambutės išvaržos ( tais atvejais dažniausiai skiriamas chirurginis gydymas), o vyras išvažiuoja pas dukrą papramogauti, nueiti į kiną, šiaip pasivaikščioti. Žmona neturi teisės parodyti savo nepasitenkinimo? g.gif Mano vyrui nė į galvą nešovė tokiu metu išeiti į pasimatymus su dukra. Manau, yra tam tikros žmogiškumo, padorumo ribos. Beje, bent jau mūsų šeimoje tiesiog privaloma tartis ir planuoti pasivaikščiojimus atskirai g.gif

P.S. man tai jokio skirtumo ( o jei tu čia konkrečiai man- nesu aš antroji topsecret.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 14:51)
Turbūt todėl, kad anos yr gerokai gyvenimo papurtytos, matę ir šilto, ir šalto, ir todėl nepėščios yra. Nenuolankios  cool.gif

Ne, manau kitaip, labai užaštrinta kova. Net nežinau dėl ko. Bet jos kovoja. Ta kova neakivaizdi, bet labai jau matoma. Dėl vyro dėmesio vaikams, ir taip toliau. Nu žodžiu, man neišeina ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:57)
Ne, manau kitaip, labai užaštrinta kova. Net nežinau dėl ko. Bet jos kovoja. Ta kova neakivaizdi, bet labai jau matoma. Dėl vyro dėmesio vaikams, ir taip toliau. Nu žodžiu, man neišeina ir viskas.

Antrosios, ypač jei ir joms tai ne pirma santuoka, greit įvertina tokių demokratiškai nusiteikusių draugių, kaip Tamsta, gyvenimiškąją filosofiją, vertybes ir "karjeros' galimybes. Manyč, kad anos tamstelei sudaro "lubas", užuot uždegę "žalią šviesą". Iš esmės ta sandūra netenkina nei vienos iš pusių, todėl Tamstelei ir nesekasi su jomis bendrauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:57)
Ne, manau kitaip, labai užaštrinta kova. Net nežinau dėl ko. Bet jos kovoja. Ta kova neakivaizdi, bet labai jau matoma. Dėl vyro dėmesio vaikams

jbtvm cool.gif a cia vel tema apie tave, ar tau taip patinka susireiksminti? Gal tam stubura sulauzusiam eik ir trenk dantuosna, ne i ta vieta muset uztaike, kad mastyt vistiek nepradedi schmoll.gif
Isikandus Medinio filosofija ir tiek............. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 13:51)
Ne, skilęs slankstelis nėra gerai. Bet mano elgesys su girtu žmogum, jį erzinant taip pat negerai. Jis kaltas, aš kalta. Man pamoka.

Tai kam tada palikai tokį nuostabų žmogų, kuris tau gyvenimo pamokas už dykč dalina? bigsmile.gif

QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 14:26)
Savo kūnu reikės įrodinėti, ką jis man padarė, tik tam, kad jam atkeršyt? kad metams pasodinti už lengvą kūno sužalojimą? Kam, to? Kai galima to išvengti? Kad tas nesikartotų?

Taip, aišku, kam kažką daryti - reikia tik patylėti. Ale už tylą irgi galima gauti. Blem, tai reikia telepate būti. Nuostabus gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 07 12, 15:09)
Tai kam tada palikai tokį nuostabų žmogų, kuris tau gyvenimo pamokas už dykč dalina?  bigsmile.gif

Klausimas, sakyč, į dešimtuką .
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 07 12, 15:09)
Tai kam tada palikai tokį nuostabų žmogų, kuris tau gyvenimo pamokas už dykč dalina?  bigsmile.gif

Taip, aišku, kam kažką daryti - reikia tik patylėti. Ale už tylą irgi galima gauti. Blem, tai reikia telepate būti. Nuostabus gyvenimas.

Aš pasinaudojau situacija, tiek kiek man pačiai tai buvo naudinga. Paskui pasidarė neįdomu, tai yra nebeteikė džiaugsmo buvimas kartu.

Taip, geriausia kartais patylėti, net jei esate provokuojama.
Atsakyti
Kiekvienai mamai savas vaikas yra svarbiausias, faktas. Man asmeniškai būtų giliai giliai dzin, jei dukters tėvo bobos gimdytų, negalėtų sirgtų ar la lai, man svarbu kad MANO vaikui būtų geriau. Na bet ekskursas.

Skaitant temą įdomi buvo Medinio pozicija, ypač apie autoritetus - taip TAIP vyriška, na, kad ir kaip bedėliotų, esmė lieka aiški - jei diedas pasakė, vadinasi, reik iš jo pasimokyt. Irgi ekskursas.

O temos autorė labai mažai reiškiasi. Sunku įsiterpti į vištidę. Kuo ši tema skiriasi nuo visų kitų SM smurto temų? 90 proc atsakymų "skirkis". Maniau, jau išsemta tema. Bet matyt amžina, kaip ir neištikybės ar "pirmosios vs antrosios".
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 15:19)

Taip, geriausia kartais patylėti, net jei esate provokuojama.

Ar negalima to paties pritaikyti vyrams, perfrazavus:

"Taip. Geriausia kartais kumščius prie savęs prilaikyti, net jei esi provokuojamas" ?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 15:22)

"Taip. Geriausia kartais kumščius prie savęs prilaikyti, net jei esi provokuojamas" ?

Kartais jis prilaiko, kartais nebeišlaiko. O dar išgėrus. Vaikščiot sunku, tai kur nebus sunku nepadaryt to, kas manai užtildys pašnekovą. Kartais reikia supurtymo.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 12, 15:22)

Matai, jis gi vyras, jis kitaip reikšti emocijų nemoka.
Atsakyti