Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

vienareikšmiškai -- bėk. jei jau iki kraujų daužė, spardė, be to, išgėręs, tai tikrai tai pasikartos. ir kas gali pasakyt, ar kada nepakels rankos ir prieš vaiką?
be to, auga sūnus -- kokį šeimos pavyzdį jis matys?
Atsakyti
gaila ,kad sytes dingo,bet manau,kad su smurtu šeimoj taikytis negalima ir nėra tam jokio pateisinimo,juolab mušti prieš porą mėn. pagimdžiūsią mamą,gaila kad pasmus istatymai kvaili,reiktų tokiam už smurtą kokį mėnesiuką už grotų pasėdėt,nes jei jis taip elgiasi dabar ,tai taip elgėsi ir su buvusia ir ateity taip elgsis,stiprybės ir sėkmės
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2007 07 11, 23:41)
gaila kad pasmus istatymai kvaili,reiktų tokiam už smurtą kokį mėnesiuką už grotų pasėdėt,nes jei jis taip elgiasi dabar ,tai taip elgėsi ir su buvusia ir ateity taip elgsis,stiprybės ir sėkmės

Galėjo sytes kviesti policiją, būtų ir areštinėj pasėdėjęs

Beje, nebūtinai tas vyras išsiskyrė, nes mušė pirmąją, kaip ir nebūtinai, jei mušė pirmą muš ir antrą schmoll.gif . Mano sesės vyras dabar- angelas su sparnais ir plunksnom. Boba (antroji) jam gerai kailin mesteli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 liepos 2007 - 22:45
QUOTE(Dios @ 2007 07 11, 23:34)
vienareikšmiškai -- bėk. jei jau iki kraujų daužė, spardė, be to, išgėręs, tai tikrai tai pasikartos. ir kas gali pasakyt, ar kada nepakels rankos ir prieš vaiką?
be to, auga sūnus -- kokį šeimos pavyzdį jis matys?

mano irgi tokia nuomonė,pakėlė vieną kartą ,pakels ir antrą ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2007 07 11, 22:44)
mano irgi tokia nuomonė,pakėlė vieną kartą ,pakels ir antrą ir t.t.

juolab, kad tas rankos pakėlimas tai ne tai kad nesusilaikė ir užmetė per ausį. Be to, nepanašu kad jis labai gailėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 07 11, 23:48)
juolab, kad tas rankos pakėlimas tai ne tai kad nesusilaikė ir užmetė per ausį. Be to, nepanašu kad jis labai gailėtųsi.

tai vat...kad ir gailėtųsi,atsirastų proga ir vėl gautų doh.gif doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 07 11, 22:40)
Vyras be reikalo, rankos nepakels.

Pala, o koks reikalas silpnesni must kuris atgal neduos? GEDA GEDA GEDA. Dar syki irodymas jums mergaites kad dauguma musu vyru yra gyvuliai.....
Papildyta:
Ir das, vos nepamirsau, Sytes, jei sugalvosi skirtis, esu teisininke, rasyk i AZ man, padesiu teisiniuose reikaluose. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 07 11, 21:26)
mamukas dabar apimtas depresijos...sunku jai dabar imtis kokių nors koordinaių veiksmų, kovoti, skirtis...įisivazduoju, kaip jai nieko nesinori tik poilsio...viskas atrodo juodom spalvom...pirma jai reikia sustiprėti, bet vargu ar šalia tokio ji tai galės....gal turi kokių artimų žmonių, kurie palaikytų? padėtų išsikraustyti?  4u.gif

Tame ir reikalas, kad as nieko neturiu...Tevai issiskyre, su mama niekada nesutariau ir artimos nebuvom, sesuo gyvena uzsienyj...
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2007 07 11, 22:29)
Linkiu dideles ramybes, gaivaus ikvepio, ir ilgo bei ramaus pokalbio..

Siūlau temos autorei labai atidžiai įsiskaityti į <pabirute> komentarus. visų kitų bobų isterijas galima praleisti, jos niekinės.
Atsakyti
O aš siūlau neatsižvelgti į Medinio nuomonę.Negali būti tokios situacijos,kad galima būtų daužyti kitą žmogų.Nes vieną kartą girtas vyras nepaskaičiuos jėgų ir elementariai užmus.
Atsakyti
..gaila, kad artimųjų kaip ir nera pas autore unsure.gif

Man tokiu atveju padejo isgyvent tik artimųjų palaikymas ir morališkai ir materealai...
O mano buves pliekia toliau savo antra žmonelee blink.gif tai vat...Prajeo 7 metai, bet niekda dar nesigailejau, kad antro zando jam neatsukau ir toliau gyvenau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 07 12, 10:00)
Tame ir reikalas, kad as nieko neturiu...Tevai issiskyre, su mama niekada nesutariau ir artimos nebuvom, sesuo gyvena uzsienyj...

Sytes o tu is kokio miesto esi?
Atsakyti