Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(noir1 @ 2007 07 11, 21:24)
Buvau nepanaši į save - trankiausi,verkiau,vyrą tiesiog engiau.

QUOTE(com @ 2007 07 12, 09:56)
Is visu pusiu, nekalbu apie antausi ar papurtyma (visokiu atveju pasitaiko), bet kumsciavimas, spardymas, dauzymas - nepateisinama niekaip.

Na štai bent jau vienos dorumos dalyvės vyras manė kitaip, nei <com> ir dabar tikiuosi jie abu nesigaili. Pasakyti, kad reikia skirtis išgirdus autorės graudžią istoriją kaip ją "spardė" - nesunku. Galbūt taip yra iš tiesų, bet laaabai abejoju. Jei vyras kažką spardytų, tai po to jau ir ligoninės prireiktų, atitinkamai būtų informuota policija, o apie tai būtų paminėta pirminiame post'e. Manau viskas yra sutirštinama.
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 12, 09:49)
Kiek supratau vyrui irgi buvo labai sunkus metas, vaiko gimimas, diplominis - labai gerai zinau koks stresas mokslai, kartais del ju zmones i psichiatrine atsigula, be to jis daug dirba. Gal but jis yra labai pervarges, nervai pakrike...O namuose irgi negali pailseti, vikutis verkia, zmona irzli, nervuota..
As nepateisinu to , kad jis jai sudave, tiktai bandau suprasti..
Manau, kad nereikia dabar siulyti skyrybu ir panasiu dalyku, pirmiausia abem reikia pasikalbeti, po to ABEM kreiptis i prichiatra pagalbos..Skyrybos - jau krastutine priemone..
Tai kad jis neatsipraso dar nereiskia , kad jis nesigaili...Tokia mano nuomone. ax.gif

Neitiketina, kad vaiko gimimas, diplominis, darbas yra kazkoks pateisinimas tam vyrui. Man net baisu pagalvoti, kad del tokiu priezasciu guleciau suspardyta ir sudauzyta iki kraujo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2007 07 11, 23:09)
pasisakau uz taikia ir mylincia seima.
Skaitome tik viena puse, seimos nepazystame, taip, kad drasiai teigti SKIRKITES tikrai nedrisiu.
Yra situacija, kurios, kaip pati autore rase, anksciau nera buve.
Jo elgesys smerktinas. Ne viena moteris nera, kaip kazkas rase, kriause, kuria galima dauzyti. Ir visiskai sutinku su sita nuomone.
Abieju asmenu busenos nera stabilios, taip kad gal reiktu pradeti nuo gydymo.

Aga. Palaukim. Juk da neapkoliečino. Tik kraują biškį palaida. Aš tai skaitau, kad kai jau su kirviu tarpumentėj insmeigtu pradės vaikščiot, tadu, mažu i bus galima pradėt galvot api skyrybas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 09:49)
Smurtas iš kieno pusės?

Nu tai, žinia, kad iš moteriškės. Diedas, nabagis gi nekaltas, ans nė nepajuta, kap rankas kojas pačias pradėja kilotis. I, musėt, i neprisimena nieka tokia. Tikriausiai jo nė nebuva tadu tam kambaryj, a moteriškė pati užšoka an spintos, taburietkos, sopkos i tep susižaloja.

Niaaa, diedas nekaltas. Ans aniuolėlis tikras. Kap tik i pult aną mažna????

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 10:00)
Na štai bent jau vienos dorumos dalyvės vyras manė kitaip, nei <com> ir dabar tikiuosi jie abu nesigaili. Pasakyti, kad reikia skirtis išgirdus autorės graudžią istoriją kaip ją "spardė" - nesunku. Galbūt taip yra iš tiesų, bet laaabai abejoju. Jei vyras kažką spardytų, tai po to jau ir ligoninės prireiktų, atitinkamai būtų informuota policija, o apie tai būtų paminėta pirminiame post'e. Manau viskas yra sutirštinama.

A jo, aš irgi mislyju, kad labai paprasta su dviejų mėn. kūdikėliu an rankų nugazuot i in policijų i in ligoninį.
Atsakyti
Buvau nepanaši į save - trankiausi,verkiau,vyrą tiesiog engiau.

QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 10:00)
Na štai bent jau vienos dorumos dalyvės vyras manė kitaip, nei <com> ir dabar tikiuosi jie abu nesigaili.

Tai as irgi buna pasitrankau, kaip paleidziu duris, tai tinkas trupa. Juk ji neminejo, kad savo vyra sparde ir kitaip fiziskai zalojo.
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 07 02, 12:10)
na visko buna, stengiuosi is visu jegu tvarkytis. kartais atrodo, kad viskas gerai, o kartais, kad ziauriai blogai, ypac kai su vyru del ko nors nesutariam... verysad.gif  vienu metu taip susipykom, kad galvojau iseisiu, skirsiuos, jis mane labai izeide, iki isterijos privede, nors siaip matau, kad stengiasi, bet turbut ir paciam nervai kartais neatlaiko. sunku, kai paciai dar reikia nusileisti, atrodo, kad nera i ka ir atsiremti...

QUOTE(sytes @ 2007 06 11, 15:37)
Sveikos, mamos ir ne tik. Nežinau ka daryt - paskutiniu metu užpuole baisi dpresija: bijau buti viena namie, su vyru nesutariu, vaidenasi nebuti dalykai, pykstu, jei jis uzsisedi su draugais, tada prisigalvoju visokiu nesamoniu, kad neistikimas ir pan.

Vyras rūpinosi temos autore nėštumo metu, dalyvavo gimdyme. Vyras 8 metais vyresnis už temos autorę. Galbūt jis labai blogas žmogus. Galbūt. O gal tiesiog matome norą gauti užuojautos, kitaip sakant dar viena <vaistininkės> istorija.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 12, 10:01)
Neitiketina, kad vaiko gimimas, diplominis, darbas yra kazkoks pateisinimas tam vyrui. Man net baisu pagalvoti, kad del tokiu priezasciu guleciau suspardyta ir sudauzyta iki kraujo  blink.gif

Dar karta noriu pakartoti - ne pateisinimas, tiesiog bandau suprasti situacija ne tik is autores puses. Zinau, jei mano vyras mane pradetu dauzyti, tai tik krauju is noses nesibaigtu, nes jis kelis kartus uz mane stipresnis, guleciau su luziais ligoniniai tikrai.

As tiesiog noriu issakyti minti, kad vyrui irgi labai sunki psichologine situacija, jis gi irgi zmogus.O lengvai nuvesti - skyrybos ir taskas, mazu maziausiai neprotinga!

Jei myli savo vyra - reikia ir apie ji pagalvoti, patariu dar karta - eikite abu PAS PSICHOLOGA!
Gal but ir vyrui antidepresantus reikia gerti. g.gif
Atsakyti
ale kai as gaudavau nuo savojo bet ryzausi ir palikau ji dabar turiu tikra stebukala
busimasis yra mano pirmoji meile buvus vaikysteje gal is tikruju pirmoji meile nerudyja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2007 07 12, 09:17)
Sytes o tu is kokio miesto esi?

as is Vilniaus
Atsakyti
visų pirma varyk gydytis nuo tų savo depresijų...o vyras...juk būna tokių agresyvių žmonių, kuriuos gali greit iš pusiausvyros išves, tai ką db juos visus šaudyt?

nepateisinu ir aš smurto, bet mes bobos, oij kaip mokam nervus ištampyt doh.gif MB ramus kaip avinėlis, sunkiai jį išnervuosi, o va aš sugebu, na aišku be kumščių biggrin.gif o jeigu būtų agresyvus? vaikščiočiau pasipuošus doh.gif

o šiaip ne mūsų reikalas, ne vaikų darželis, patys turit nusprest ką darysit...kaip sako- šeimoje vieno kalto nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 07 12, 10:16)
bet mes bobos, oij kaip mokam nervus ištampyt

Ir kaip galima diskutuoti po tokiu komentaru.
Atsakyti
[...kaip sako- šeimoje vieno kalto nebūna...
[/quote]

Tikra tiesa - as irgi uz tai pasisakau thumbup.gif
Atsakyti
ir dar kaip pasipuosus lotuliukas.gif box.gif
Atsakyti