QUOTE(suntea @ 2007 07 12, 22:53)
gerai. Situacija. Autorė kaip turėtų elgtis, kai rytoj ryte, po šios nakties miegojimo ne namie, vyras grįš girtas?
A. Bėgti: Šokt per langą, nepastebėtai pralįst per kojas, slėptis virtuvės spintelėje.
B. Išprovokuoti jį, kad turėtų įrodymų teisme.
C. Patylėti, eit į kitą kambarį, nematyti jo...
Kaip autorė turėtų elgtis, gali tik autorė parašyti. Bet, jei reikia rinktis iš tų variantų, tai jau ne kas. Kodėl bėgti? Kodėl provokuoti? Kodėl patylėti? Nesakau, kad priekaištauti, bet kodėl tylėti, nematyti ... gal tai irgi jį įsiutins, nes mat jis negrįžo, o ji nerodo jokio dėmesio, nesidomi kur jis buvo, ką darė ir kodėl tai darė?
Pavyzdžiui, jei mano vyras grįžtų girtas, tai jis eitų miegoti ir daugiau nieko. Aš jam to daryti ir netrukdyčiau ir nieko neklausčiau kol nepamiegos. Jis visai švelnus kaip ėriukas ir girtas, bet aš pati žinau, kad tada noriu miego ir daugiau nieko, todėl spręsdama pagal save ir vyrui suteikčiau tą galimybę. Ryte nuo situacijos. Spėju, kad greičiausiai jam galvą skaudėtų, nes jis begalo retai geria ir visuomet tai baigiasi galvos skausmu. Aišku paduočiau vaistų ir gydyčiau. Kai bus sveikas, tai paprašysiu papasakoti savo nuotykius. Jokios baimės, jokios panikos ir jokio streso nei iš mano, nei iš jo pusės nebūtų.
Tačiau yra vienas didelis BET ... aš nesergu depresija, aš ant rankų neturiu kūdikio.