Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(com @ 2007 07 13, 10:40)

nu tai puiku.
Gal vyras ant kelio pasitaikys.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 07 13, 10:41)
ir ta dideli smurtaujanti meskina netycia, juk ko tik gyvenime nenutinka  cool.gif

QUOTE(Silvute @ 2007 07 13, 10:42)
nu tai puiku.
Gal vyras ant kelio pasitaikys.

Na va, graziausia, stumiat depresuota zmogu nusikaltima daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 07 13, 10:41)
O kuo ta busena baisi, kaip tik laiku ir vietoje, na nupyskins pora kiskiu ir ta dideli smurtaujanti meskina netycia, juk ko tik gyvenime nenutinka  cool.gif

Matote, gali ne tik porą kiškių ir meškiną. Grėsmė visam medžiotojų būreliui gali kilti. Nemokantis šaudyti žmogus ir noras išlieti susikaupusią neigiamą energiją.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 13, 10:36)
Elina, Jūs tikriausiai juokaujate. Į medžioklę? Tokioj būsenoj? Aš žvejot taip besijausdama nevažiuočiau, o Jūs ją į medžioklę agituojat?

Tokioj būsenoj visi tik ir tenori namuose lindėti. Bet esmė yra tame, kad žmogų kaip tik reikia iš namų traukti. Šautuvo jai į rankas duoti, aišku, nevalia, bet ji jo ir negautų be Medžiotojų draugijos pažymėjimo. O grynu oru pakvėpuoti jai - labai į naudą.

Matot, buvau kažkada Žvejų ir medžiotojų draugijos narė, tai žinau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 13 liepos 2007 - 09:46
QUOTE(com @ 2007 07 13, 09:43)
Na va, graziausia, stumiat depresuota zmogu nusikaltima daryti  unsure.gif

Na Com juk kartais gyvenime buna: JEI NE TU - TAI TAVE box.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 13, 10:45)
Grėsmė visam medžiotojų būreliui  gali kilti. Nemokantis šaudyti žmogus ir noras išlieti susikaupusią neigiamą energiją.

Susikaupiusia ta ... neigiama, tai cia greiciau vyrelis nori isliet...
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 07 13, 10:46)
Na Com juk kartais gyvenime buna: JEI NE TU - TAI TAVE  box.gif

As jos vietoj bijociau su juo vaziuoti, dar nepasiseks medzioklej, supyks ir galvon duos. Eina velniop toks vyras, kazkaip man jau niekas neitiktu su juo. Nepatinka jis man.
Atsakyti
Gal diskusijos dalyvės prisimins, kad be depresuojančios motinos dar yra 2,5 mėn kūdikis, maitinamas motinos pienu. Nežinau kaip dabar, bet anksčiau tokios visos dienos (ar keletos) išvykos buvo neįmanomos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 13, 11:03)
Gal diskusijos dalyvės prisimins, kad be depresuojančios motinos dar yra 2,5 mėn kūdikis, maitinamas motinos pienu. Nežinau kaip dabar, bet anksčiau tokios visos dienos (ar keletos) išvykos buvo neįmanomos.

Šiuo metu pas juos yra anyta. Su ja būtų galima susitarti dėl kūdikio priežiūros. Be to, ir pieno, kaip supratau, nebe fontanai. Vaikas pabus su mišinukais, o pati pieną gali nusitrukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 13 liepos 2007 - 10:07
QUOTE(Medinis @ 2007 07 13, 11:03)

Kadangi autore pati sprendimu nepriima, o tokia teise suteikia mums, tai mes jau nusprendeme, kad ji turi nutraukti zindyma. Kiek pamenu, tu pasisakai siuo klausimu teigiamai.
Atsakyti
Šiaip čia daug kas siūlė jai atitrūkti nuo vyro. Išeiti, pabūti vienai. Tai puiki proga, jai ieškoti kur eiti nereikės, vyras pats išvažiuoja.

O kaltinti vyrą, kad jis nesigaili už tai, ką padarė, nes nesiruošia išravėti tetos sode vešinčias piktžoles, yra nelogiška. Mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 13, 11:09)
Šiaip čia daug kas siūlė jai atitrūkti nuo vyro.  Išeiti, pabūti vienai. Tai puiki proga, jai ieškoti kur eiti nereikės, vyras pats išvažiuoja.

O kaltinti vyrą, kad jis nesigaili už tai, ką padarė, nes nesiruošia išravėti tetos sode vešinčias piktžoles, yra nelogiška. Mano nuomone.

Nė velnio ne puiki proga. Su mažu vaiku nepailsėsi. Kas turi vaikų - tas žino, kaip ir geriausiai motinai kartais norisi pabėgti toli toli, jei visąlaik su vaiku sėdi viena.
Atsakyti