Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai vienas nuostabiausių vardų wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Pažįstų dvi Karinas, abi labai ryškios, stiprios ir neeilinės asmenybės, protingos, kūrybingos ir gražios merginos, ypatingos (ir tai pastebi visi su jomis bendraujantys) 4u.gif Nors jaunos, bet talentingos ir jau labai daug ką pasiekusios šiame gyvenime... Na, tiesiog išskirtiniai žmonės, kokių reta 4u.gif bigsmile.gif Aišku, vardas čia ko gero ne prie ko biggrin.gif , tačiau asocijacijos aišku kyla būtent su jomis, taigi... thumbup.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif wub.gif
O ir pats vardo skambėsys toks švelnus, mielas, na jokių minusų wub.gif wub.gif wub.gif Ir reikšmė nuostabi wub.gif
Visom keturiom už šitą nuostabų vardą wub.gif 4u.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Karina ..grazu wub.gif
Atsakyti
Gana retas vardas, man visai nieko blush2.gif
Atsakyti
dėkui už nuomones, lauksim daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 11:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?

thumbup.gif ir man atrodu retas.
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 13, 19:59)
dėkui už nuomones, lauksim daugiau  smile.gif

gaila,bet taip pavadintos nekokios reputacijos firmos [prostituciu] verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bemse @ 2007 07 13, 20:07)
gaila,bet taip pavadintos nekokios reputacijos firmos [prostituciu]  verysad.gif

sutinku smile.gif , gali būti kad taip pavadinta ir nekokia firma, bet neatrodo šiaip logiškai pagalvojus, kad net ir labai gražus vardas gali tapti ne kokio žmogaus ar firmos vardu, tad išeina taip, kad ne kaip sakoma ne vardas puošia žmogų, o žmogus vardą mirksiukas.gif
Atsakyti
man-labai gražus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vidutinis. Nei labai gražus, bet nėra ir gražus vardas ax.gif Bet svarbiausia, kad tėveliams patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labai gražus šis vardukas.
Atsakyti
Labiau tiktų rusaitei.
Kaimynų mergaitė vardu Karina, jos motina rusė, gal todėl man taip rusiškai skamba. g.gif
Atsakyti