Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

Draugai savo mergaitę Karina pavadino, labai buvo keista, kol pripratau biggrin.gif bet jau geriau nei jos vyras norėjo Inesos ar Inetos blink.gif bet gražiau būtų Kotryna 4u.gif
Atsakyti
Visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 08:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?

man tai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai netgi labai gražus vardukas ir nedažnas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nelabai ax.gif
Atsakyti
nezinau kodel,bet man nuo mazu dienu karina kazkaip nelimpa ax.gif ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
DĖKUI UŽ NUOMONES, LAUKSIM DAUGIAU smile.gif
Atsakyti
Man Karina labai fainas vardas,bet vyras priestaruja ,kad jis yra rusiskas.KArina pvz;l.populiarus yra Norvegijoje thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nuo seno jis labai nepatinka. O šiaip gana daug Karinų pažįstu, dažniausiai Karinas kviesdavo Karkėm biggrin.gif
Atsakyti
Man gal daugiau rusu-lenku vardas ax.gif Sutapimas, bet,pas ka mergaite tokiu vardu-ne lietuviai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 07 14, 11:58)
Draugai savo mergaitę Karina pavadino, labai buvo keista, kol pripratau  biggrin.gif  bet jau geriau nei jos vyras norėjo Inesos ar Inetos  blink.gif  bet gražiau būtų Kotryna  4u.gif

O tai kas? g.gif Ineta man tooooks gražus vardas wub.gif Ir asociacijos tik geros bigsmile.gif O Karina man yra gražu ir normalu smile.gif
Atsakyti
Anksciau sis vardas man labai buvo grazus, net galvojau savo dukrytei toki varda duot. Bet teko persigalvoti, nes tuo metu labai daug pazistamu tarpe Karinu atsirado.
Atsakyti