Ačiū už nuomones
man visai nieko.
o man ne. tarptautinis vardas su lotyniska kilme. lot Carina- Carinae ( senoves Romos vietove) gyventoja. Italiskai dar sis vardas reiskia- patraukli.Nei su rusais , nei su lenkais- jokio rysio. tiesiog gal sios tautos si varda labiau vartoja nei mes.

Man gal daugiau rusu-lenku vardas ax.gif Sutapimas, bet,pas ka mergaite tokiu vardu-ne lietuviai
o man ne. tarptautinis vardas su lotyniska kilme. lot Carina- Carinae ( senoves Romos vietove) gyventoja. Italiskai dar sis vardas reiskia- patraukli.Nei su rusais , nei su lenkais- jokio rysio. tiesiog gal sios tautos si varda labiau vartoja nei mes.
Man patinka. Grazhus vardas, reishkianis laiveli. Man regis is latinu kalbos. Lengvas vardelis be jokiu Z, Zh, Sh, G, raidziu... Man labai grazhu

As bandau priprasti prie sio vardo, nes vyrui jis patinka. Jei sulauksim mergaites, galbut ja taip ir pavadinsim, nes kiti mano pasiulyti vardai vyrui niekaip
As tai suradau, kad tai skandinaviskas vardas ir reiskia "tyra" ar pan (angl."pure").

mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji
Papildyta:
iš italų kalbos reiškia Karina - gražioji, dailioji
Papildyta:
QUOTE(keiraxxx @ 2007 08 31, 11:10)
mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji
Papildyta:
Papildyta:
Grazus vardas.
man patinka trumpio vardai pvz. meda, ula, mante ir pan.
Bet va berniukui gal galit pasiulyt graziu vardu, kazkaip su vyru pagalvojam bet nerandam graziu

man grazus

Ne per kur jis man, nepyk, tiesiog ne man, toks grynai slaviskas (tik tuomet, jei jus rusai).