Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

Labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Karina kaip visa lietuva zinom viena Karina is 69danguje ir ji man bent jau simpatiska ir egzotiska tokia,Tai as uz ta varda thumbup.gif
Atsakyti
O man jis kazkoks rusiskas unsure.gif
Atsakyti
vardas- thumbup.gif
Atsakyti
labai thumbup.gif vardukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai grazus, nes pazistu tokia puikia mergyte Karina.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
O man negražus schmoll.gif Gal jis ir ne rusiškos kilmės, bet rusakalbiai šį vardą labai mėgsta, užtat jis man toks ''rusiškas''. Be to, pažinojau vieną Kariną ir ji buvo... kaip čia švelniau išsireiškus... pasakysiu taip- laisvo elgesio mergina. Bet LABAI laisvo biggrin.gif Savaime suprantama, man tas vardas labai nekokias asociacijas kelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 27, 17:17)
O man negražus  schmoll.gif Gal jis ir ne rusiškos kilmės, bet rusakalbiai šį vardą labai mėgsta, užtat jis man toks ''rusiškas''. Be to, pažinojau vieną Kariną ir ji buvo... kaip čia švelniau išsireiškus... pasakysiu taip- laisvo elgesio mergina. Bet LABAI laisvo  biggrin.gif Savaime suprantama, man tas vardas labai nekokias asociacijas kelia  schmoll.gif

tai laisvo elgesio gali būti ir onutė ir kazytė ir t.t.
manau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą smile.gif
Atsakyti
na karina ziurint pagal zmogu jeigu tas vardas jam tinka puiku bet na as labiau sutinku ji prie rusakalbiu zmoniu bet jeigu jums patinka tai liux
Atsakyti
dėkui už nuomones 4u.gif . mes savo mergytę pavadinom Karina labai patenkinti, ir labai jei tinka neįsivaizduoju jos kitu varduku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 10 31, 01:23)
dėkui už nuomones 4u.gif . mes savo mergytę pavadinom Karina  labai patenkinti, ir labai jei tinka neįsivaizduoju jos kitu varduku  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti