Įkraunama...
Įkraunama...

Tas pat, namie šaltasis karas

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 17, 13:10)
Ignoras dar nereiškia nesiskaitymo. O tu įsivaizduok, kad ans yra tavo kambariokas. Ir judu bendrą ūkį vedat. Nu taip, ant bendros virtuvės gyvendami. Škes, pabandyk dalykiškai pereiti prie reikalo. Tas padeda emociškai atsitolinti. Tik ilgai užsibūti toje būsenoje nepatartina, nes taip galima ir suvisam emociškai atitrūkti.

Tai vat kad manau kad ir uzsibuvau.
Ir kas yra blogiausia manau, kad tiek as tiek jis yra isitikines, kad viska darom super gerai, o kitas tik blogai..
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 07 17, 12:19)
Ir kas yra blogiausia manau, kad tiek as tiek jis yra isitikines, kad viska darom super gerai, o kitas tik blogai..

Asmeniškai aš manau, kad jūs daug ką darote blogai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 13:21)
Asmeniškai aš manau, kad jūs daug ką darote blogai.

As tuo net neabejoju smile.gif del to ir klausiu kaip daryt gerai?
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 07 17, 12:22)
As tuo net neabejoju smile.gif del to ir klausiu kaip daryt gerai?

Patarimų gavote. Palaikymo - taip pat. Galvokite ir keiskite mąstymą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 13:33)
Patarimų gavote. Palaikymo - taip pat. Galvokite ir keiskite mąstymą.

Ačiū!
Atsakyti
Saules 4u.gif , senokai čia nebesirodei, kaip sekasi? Gal viskas geryn? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 29, 12:25)
Saules 4u.gif  , senokai čia nebesirodei, kaip sekasi? Gal viskas geryn? 4u.gif

Ačiū SilRa kad domitės. Pas mane viskas lygiai tas pat.. Kad kas nors pagerės vilties 0.. Tik kad bandau pati kažkaip keistis, sunkiai gaunas, bet stengiuos, nors artumo LABAI reikia..
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 07 29, 21:56)
Ačiū SilRa kad domitės. Pas mane viskas lygiai tas pat.. Kad kas nors pagerės vilties 0.. Tik kad bandau pati kažkaip keistis, sunkiai gaunas, bet stengiuos, nors artumo LABAI reikia..

ar vis dar manai, jog stengtis verta? g.gif jei TAIP - tada sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 07 29, 21:56)
Tik kad bandau pati kažkaip keistis, sunkiai gaunas, bet stengiuos, nors artumo LABAI reikia..

O kaip pati bandai keistis?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 30, 12:50)
O kaip pati bandai keistis?

Na kaip cia pasakius, bandau nieko neprasyti, nieko nereikalauti, jei ko reikia einu ir pati darausi, nepriekaistauju. Viskas kaip ir nieko, tik vat sypsotis niekaip neiseina o tas labai kliuna...
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 07 30, 13:10)
Na kaip cia pasakius, bandau nieko neprasyti, nieko nereikalauti, jei ko reikia einu ir pati darausi, nepriekaistauju. Viskas kaip ir nieko, tik vat sypsotis niekaip neiseina o tas labai kliuna...

Aš neagituoju skirtis, bet tik iš įdomumo klausiu, jei gyventum viena, ko tau trūktų iš to, ką turi dabar? Ko TAU trūktų (ne vaikui, ne namams ir pan.)? Ko pasigestum?
Atsakyti
QUOTE(Ringė @ 2007 07 30, 17:46)
Aš neagituoju skirtis, bet tik iš įdomumo klausiu, jei gyventum viena, ko tau trūktų iš to, ką turi dabar? Ko TAU trūktų (ne vaikui, ne namams ir pan.)? Ko pasigestum?

Man? Nezinau sad.gif gal tiesiog jausmo kad kazkas uz poros metru kvepuoja, kartais ka pasako..
Dabar gyvenu viltim, viltim kad tai netruks amzinai, ir kazkada parslinks tas debesis... bet pakolkas netikiu, zinau kad reikia TIKETI IR NORETI.. Bet na nesigauna saves itikint nors tu ka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules: 30 liepos 2007 - 16:42