Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Ilga laika naudojau loreal professional dazytiems plaukams, arba puriems (zalias buteliukas). Labai tinka mano plaukams. Bandydavau pakeisti kitu šampūnu, bet vis sugrįždavau prie loreal professional. Bet visai nesenai atradau dar viena šampūną, tiesiog fantastika. Parsivežiau aš jį iš Tuniso. Kažkur buvau girdėjusi, kad Tunise būtinai reikia nusipirkti šampūno su moliu. Iš pardžių skeptiškai žiūrėjau, o svarbiuasia bijojau sugadinti plaukus. Bet jau visas mėnesis naudoju ir savo loreal professional padejau ateiciai.
Plaukai isplovus Tunisietišku šampūnu su moliu purus, minkšti, atrodo , kad ju zymiai ir daugiau (kuom pasigirti labai negaliu).
Galiu drasiai sakyti: sampunas geras, butinai ji reikia parsivezti is Tuniso visoms vykstancioms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 07 24, 11:48)
Aš tai kaitalioju kas kokį trečią plovimą kuo nors kitu plaunu. Nes tikrai efektas nebe taskai pastoviai vienu plauni ax.gif

Aciu, Jadzka, uz atsakyma 4u.gif
Gal truputi ir ne i tema paklausiu, bet kadangi zinau kad tavo, Jadzka, plaukai linke riebaluotis, kaip ir mano, tai gal gali patarti koki gera nenuplaunama balzama ar purskikli, kuris neriebintu plauku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 07 25, 12:13)
Aciu, Jadzka, uz atsakyma  4u.gif
Gal truputi ir ne i tema paklausiu, bet kadangi zinau kad tavo, Jadzka, plaukai linke riebaluotis, kaip ir mano, tai gal gali patarti koki gera nenuplaunama balzama ar purskikli, kuris neriebintu plauku. ax.gif

Serumai plaukams (Goldwell, Kerastase), pienelis L'Oreal Vitamino color, purškiklis BC moisture kick. Va šitie man patiko, tik va šaknis reikia pasaugot. Geriausia nenuplaunami.
Atsakyti
dabar naudojant milk_shake balzama ipilu simondsiju aliejaus ir tik tada tepu plaukus - ganetinai neblogas rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2007 07 25, 11:28)
Plaukai isplovus Tunisietišku šampūnu su moliu purus, minkšti, atrodo , kad ju zymiai ir daugiau (kuom pasigirti labai negaliu).
Galiu drasiai sakyti: sampunas geras, butinai ji reikia parsivezti is Tuniso visoms vykstancioms thumbup.gif

Gal kuri is supermamyciu ruosiasi i Tunisa ir galetu atvezti pabandymui to isgirtojo sampuno su moliu??? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
As esu uz loreal professionnel, alfa parf, jericho. siu firmu gaminiai labai puikiai atgaivina plaukus. mano plaukai ilgi, sviesinti, taigi labai gerai padeda juos issaugoti sveikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU @ 2007 08 01, 14:49)
As esu uz loreal professionnel, alfa parf, jericho. siu firmu gaminiai labai puikiai atgaivina plaukus. mano plaukai ilgi, sviesinti, taigi labai gerai padeda juos issaugoti sveikus  thumbup.gif

Api šitą firmą gal galima plačiau mirksiukas.gif , kur būna šių produktų, kokios kainos ir t.t.
Atsakyti
Nežinau , o aš nerandu sau tinkančio šampūno. unsure.gif Loreal netiko. schmoll.gif Plaukai laaabai slenka, gal ka pasiūlisite?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 02, 01:10)
Api šitą firmą gal galima plačiau  mirksiukas.gif , kur būna šių produktų, kokios kainos ir t.t.

As kaune perku mickeviciaus gatvej yra kirpykla ir ten prekiausjama ivairiu firmu kosmetika. taigi tenai ir perku visko ko reikia plaukam ir ne tik plaukam mirksiukas.gif

o kainos sios firmos labai normalios, pigiau nei pavyzdziui loreal. balsamas su negyvosios juros mineralais kainuoja apie 20lt 250ml thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU @ 2007 08 01, 15:17)
As kaune perku mickeviciaus gatvej yra kirpykla ir ten prekiausjama ivairiu firmu kosmetika. taigi tenai ir perku visko ko reikia plaukam ir ne tik plaukam  mirksiukas.gif

o kainos sios firmos labai normalios, pigiau nei pavyzdziui loreal. balsamas su negyvosios juros mineralais kainuoja apie 20lt 250ml  thumb_yello.gif

O vaistinėse turbūt jų nebūna?
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 01, 15:23)

man rodos kosmadoje ju dar buna
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 02, 01:23)

na vaistinese tai nemanau kad ju buna.
Atsakyti