QUOTE(Arija @ 2007 07 15, 21:48)
OT.
Apie Daivos D. bendravimo stilių
Kai tik atėjau į vieną forumą (seniai seniai), buvau sugalvojus pasiimt šuniuką beveislį ir pasakyt artimiesiems, kad radau. Gal tada leis šunį augint. Forume tada papasakojau savo planelį ir gavau dyyyydelį pendelį iš Daivos D.
Poto įsigijau vipetą, levretę ir kažkaip baigėsi pendeliai, nes tas pats pirmasis, paskatino domėtis ir tik jeigu atsakymo niekur niekur nėra- klausti. Nes pirma net nekilo mintis pasiskaityt kitas temas
bet kuo toliau tuo labiau tobulėjau ir tobulėju dabar.
Noriu pasakyt, kad nėra Daiva D. tokia pikta teta kaip kartais atrodo
Kada mano levretei buvo mikro insultas, sulaukiau ir patarimų ir užuojautos. O ir esu gavus begalę nuostabių patarimų , kurie man ir dabar padeda.
Apie Daivos D. bendravimo stilių

Noriu pasakyt, kad nėra Daiva D. tokia pikta teta kaip kartais atrodo

šaunu, kad tu pasirodei esanti protinga, sąmoninga ir atsakinga

net nekvescionuoju Daivos kompetencijos, žinių, ir dėl užuojautos bei patarimų -neabejoju. Tik manau kad nemažiau svarbu, kaip žmogus sugeba ta patirtimi pasidalinti, nunešti tas žinias iki atitinkamos auditorijos.
Čia visiškas OT, bet kai buvau gana maža, buvau pabėgusi iš muzikos mokyklos - atvažiavo naujas mokytojas, ir nepaisant visų jo nuopelnų bei pasiekimų muzikinėje padangėje, kaip pedagogas jis buvo 0. Aš jo bijojau. Jis nemušė manęs, bet baubdavo , aprėkdavo už klaidas, ir iš tos baimės man drebėdavo rankos, ir dėl to išvis nepataikydavau ant klavišų, o per ašaras nematydavau natų. Pats didžiuodamasis pasakojo, kaip jo tėvas versdamo jį groti po 6 val per dieną, ir manau kažko panašaus tikėjosi iš mūsų. Tada pradėjau bėgti iš pamokų, ir siaubingai bijojau kam nors pasakyti. Tiesa po kelių savaičių išaiškėjo, buvo akistata su mokytoju ir tėvais, aš išvis atsisakiau lankyti muzikos mokyklą, bet po to tėvai su mokyklos vadovais susitarė pakeisti man mokytoją. Sekančią savaitę mano dienoraštis pasipuošė penketais, o naujoji mokytoja ilgai kraipė galvą žiūrėdama į ankstesnius dvejetus... O mokytojas netrukus išvažiavo. Taigi, šia gal ir ne į temą kalba noriu pasakyti, kad griežtumas gali ne tik skatinti, bet ir žlugdyti.