QUOTE(Daiva D. @ 2007 07 17, 16:49)
Tai, tikrai, iš to ką rašo, susidaro įspūdis, kad jolita.martyna bei Rasma visai nemyli gyvūnų, ir jie joms yra ne daugiau kaip interjero dalis. Gal tas įspūdis ir klaidingas, nežinau. Pagaliau čia gi ne gyvūnų mylėtojų forumas, čia SM subforumas. O SM yra SM, ji uždeda neišdildomą antspaudą dalyviams.
Myliu gyvunus bet nevalgau is vieno bliudo.

Sunis auginu nuo mazens,tiek vyras tiek as dirbom dresuotojais,patirties tikrai turim,zinios visos yra,bet man suo ne interjero detale,man suo ir yra suo,taip as galiu jam issilieti skaudzia minute,bet kai ateina sveciai,suo turi buti vietoje,pas mane draugai myli gyvunus,bet jie turi netrukdyti bendravimui,kai lipa soka ir t.t.t.kalbu apie tokias veisles,kurie labai gyvybingi ir siuo atveju ju nepakeisi.Dabar suns neauginu,nes namie mazas vaikas ir dar darbas mano su vaikais,tai neimanoma,tiek suniui tiek man jo auginti
O kad gyvunus myliu,tai galiu pasakyti keleta pavyzdziu,pvz auginau katina kuri parsinesiau is gatves,buvo labai nusiures,isbadejes ir kniaukiantis,ismaudziau,issukavau ir auginau,kita kaciuka parsinese sunus,maziukas,bet deja,jam nelemta buvo isgyventi,sirgo,tai pas veterinara uzmigdziau,kad nesikankintu.Kai buvau nescia su pirmu vaiku,parsinesiau suniuka,maziuka,nemaitinta is sodu,paemiau is suns mamos,nes ji nebemaitino,o seiminikai ateidavo karta i savaite

paauginau ir parnesiau,nes nebuvo salygu jo auginti,bet..................kasdien nesdavau valgyti po 5 kilometrus,kasdien,nescia,ir su didziausiu pilvu ir paskutiniais menesiais.Tai cia ne meile,myliu,tik as myliu su protu,nesuzmoginu suns,kates ar zuvyciu.