Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis tik gyvūnas

QUOTE(Kenya @ 2007 07 17, 17:07)
Va šitos vietos nesuprantu... patirtis ir žinios lyg ir yra, o kad galima vienu metu auginti ir vaiką, ir šunį turėti, nežinote...

Na matote,kaip lengva zmogu apkaltinti nezinojimu---mano darbas su vaikais----namudinis darzelis,kur as ta suni auginsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bartez @ 2007 07 17, 17:07)
Man kažkodėl atrodo kad kalbama apie tuos pačius dalykus  g.gif  Aš taip pat su šunim iš vieno bliūdo nevalgau, neįkalbinėjo jo gerai elgtis, o atitinkamai parodau jo vietą, neleidžiu priekabiaut prie žmonių, kuriems tai nepriimtina ir t.t. Tai kur yra tada problema? Ko jūs tokia pikta? Kas jūsų nuomone yra šuns sužmoginimas?  g.gif

As nesu pikta,kur jus matotote,kad pikta,jei kazkam neitinka,tarkim kazkokie zodziai(kaip kale,kalaite) ir mane uzsipuola,as irgi zmogus atsakau ir ginuosi,bet .........nepuolu.
Juk kiek kartu rasiau kad nesipykstam(vici berods),bet ne tada jau ji izvelgia,kad as vel kazka rezgu.Na kvaila ir tiek.Teisingai Rasma pasake darbais mes irodom savo ta meile gyvunam,o ne rekdami,kad oi kaip mylim gyvunus,kaip mes juos vadinam ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 16:09)
Na matote,kaip lengva zmogu apkaltinti nezinojimu---mano darbas su vaikais----namudinis darzelis,kur as ta suni auginsiu doh.gif

Niekas tavęs niekuo nekaltina, aš gi nežinojau, kad tu darželį namies įsteigei. Tada suprantu, kad sanitarinės tarnybos, tikrinančios tokių įstaigų patalpas, gali ir neleisti vienu metu ir darželį įsteigti ir šuniuką auginti. Tai jau tikrai, šiuo atveju prieš įstatymus ir taisykles nepakovosi...

Tiesa paklausiu, visai nepyktybiškai: o prieš įsteigdama darželį kur šuniuką padėjote? Ar visgi prisitaikėte prie jo, palaukėte, kol jis nugaiš ir tik tada verslą pradėjote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 17 liepos 2007 - 15:18
QUOTE(Kenya @ 2007 07 17, 17:16)
Niekas tavęs niekuo nekaltina, aš gi nežinojau, kad tu darželį namies įsteigei. Tada suprantu, kad sanitarinės tarnybos, tikrinančios tokių įstaigų patalpas, gali ir neleisti vienu metu ir darželį įsteigti ir šuniuką auginti. Tai jau tikrai, šiuo atveju prieš įstatymus ir taisykles nepakovosi...

Tiesa paklausiu, visai nepyktybiškai: o prieš įsteigdama darželį kur šuniuką padėjote? Ar visgi prisitaikėte prie jo, palaukėte, kol jis nugaiš ir tik tada verslą pradėjote?

Suniuko jau senai nebeturime verysad.gif Vyras norejo pirkti,tiesa rotveileri,tai musu bute 3 kambariu tikrai jam per maza butu vietos.Todel atsisakeme tos idejos laikinai,katinuka pries atidarant darzeli atidaveme mano anytai,oj jis ten kaip inkstas taukuose biggrin.gif islepes,ismyluotas,isstorejes.Tai dabar prisitaikem kol ka s ir ........auginam zuvytes.Bet........minciu visokiu yra,ateis laikas bus ir vel suniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 15:38)
As tai valdausi,paprasciausiai cituoju tavo zodzius.Beje o as gyvenime neturiu tokiu"nekenciamu " zmoniu,kazkaip su visais randu bendra kalba.

lotuliukas.gif apie nekenčiamus gi nusprendei pati, to tikrai nerašiau. Jei žmogus įeidamas į svetimus namus stumdo šeimininkę ir garsiai šaukia, tai nereiškia, kad pati juos laikau nekenčiamais. Laikau juos nemandagiais.
Ir tik todėl, kad labiau vertinu šunį, nei žmogų ( išdavystės atveju; šuniui taip pat vienodai yra, kokią socialinę padėtį užimi visuomenėj, kokia tavo profesija ir banko sąskaitos likutis), tikrai nereiškia, kad nebendrauju su žmonėmis ir nerandu su jais bendros kalbos. Jau nebežinau per kurią pusę rasti su tavim bendrą kalbą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 15:59)
Myliu gyvunus /.../
O kad gyvunus myliu,tai galiu pasakyti keleta pavyzdziu,pvz
/.../
tik as myliu su protu,nesuzmoginu suns,kates ar zuvyciu.

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 16:24)
,katinuka pries atidarant darzeli atidaveme mano anytai,oj jis ten kaip inkstas taukuose biggrin.gif islepes,ismyluotas,isstorejes.

matyti, kad "mylite su protu". atsikratėte augintiniu, kad galėtumėte pradėti verslą... tik ką tai bendro turi su meile?

p.s. katinas ne išmyluotas, jis tukinamas, t.y. luošinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 17 liepos 2007 - 16:20
QUOTE(Irėja @ 2007 07 17, 18:00)
matyti, kad "mylite su protu". atsikratėte augintiniu, kad galėtumėte pradėti verslą... tik ką tai bendro turi su meile?

p.s. katinas ne išmyluotas, jis tukinamas,  t.y. luošinamas.

na ir ka besakyciau vis ne taip ar ne.Visu pirma cia man ne verslas,o malonus darbas su vaikais,antra katina atidaviau dar daug anksciau,kai gime dukryte ir tada paaiskejo daugelis dalyku,kodel negaliu laikyti katinuko,visgi man dukrytes sveikata ir savijauta buvo svarbiau,tuo labiau,kad ziniojau,kad atiduodu i geras rankas.Trecia mano vyro mociutei katinas buvo atgaiva sirdziai,ligotai ir prikaustytai prie patalo zmogui,labai pagyvino gyvenima katinukas,nesitraukia ne per zingsni nuo mociutes.
O apie mano meile gyvunam spresti jau man paciai,kiek as ju priglobusi,kiek isgelbejusi gyvybe tik as viena zinau,cia jau mano sazine rami ir svari.Tad prasau nespresti uz mane myliu as gyvunus ar ne. cool.gif

Ir dar aciui dievui mano anyta protinga moteris ir zino ribas,kur yra nutukimas ir kur yra normalus svoris.O kaip jau jis ten ismyluotas tai irgi tik mano artimiems zmonems spresti cool.gif kad tik visi myletu ir gerbtu gyvunus ir priglaustu,bent po tiek kiekvineas,tai tikria nesibastytu gatvemis palaidu sunu ar katinu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 liepos 2007 - 16:56
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 17:43)
na ir ka besakyciau vis ne taip ar ne.Visu pirma cia man ne verslas,o malonus darbas su vaikais,antra katina atidaviau dar daug anksciau,kai gime dukryte ir tada paaiskejo daugelis dalyku,kodel negaliu laikyti katinuko,visgi man dukrytes sveikata ir savijauta buvo svarbiau,tuo labiau,kad ziniojau,kad atiduodu i geras rankas.Trecia mano vyro mociutei katinas buvo atgaiva sirdziai,ligotai ir prikaustytai prie patalo zmogui,labai pagyvino gyvenima katinukas,nesitraukia ne per zingsni nuo mociutes.
O apie mano meile gyvunam spresti jau man paciai,kiek as ju priglobusi,kiek isgelbejusi gyvybe tik as viena zinau,cia jau mano sazine rami ir svari.Tad prasau nespresti uz mane myliu as gyvunus ar ne. cool.gif

Nu nežinau, ar sutikčiau tik iš malonumo priimti govėdą vaikų namo... po poros tokių dienų tas malonumas kaip mat išgaruotų... ar tu jį vis dar jauti... antrą vertus, blyn, brangus malonumas, tiek vaikų išmaitinti...

O kaip prie lovos prikaustyta močiutė katiną prižiūri? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 07 17, 17:46)

rašė, kad anytai atidavė. matyt su močiute gyvena. kaip ten bebūtų, koks skirtumas. man tik baisiai nuskambėjo "toks mylimas, išstorėjęs"...kažkaip nesiderina man čia visai. bet matyt tik tie, kurie "sužmogina" gyvūnus, rūpinasi jų "figūrom" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 07 17, 18:56)
rašė, kad anytai atidavė. matyt su močiute gyvena. kaip ten bebūtų, koks skirtumas. man tik baisiai nuskambėjo "toks mylimas, išstorėjęs"...kažkaip nesiderina man čia visai. bet matyt tik tie, kurie "sužmogina" gyvūnus, rūpinasi jų "figūrom" smile.gif

kadangi rupinuosi savo,figura tai rupinuosi ir gyvunu.katinas mano valgytu kiek duodi,taigi tenka riboti,nes nutuktu,zuvytems irgi maista reikai normomis duoti,nes nugaistu tongue.gif O jai baisiai nuskambejo tia eik i gatve pasiziureki kiek baisiai atordanciu beglobiu gyvunu ir priglausks nors viena cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenya @ 2007 07 17, 18:46)
Nu nežinau, ar sutikčiau tik iš malonumo priimti govėdą vaikų namo... po poros tokių dienų tas malonumas kaip mat išgaruotų... ar tu jį vis dar jauti... antrą vertus, blyn, brangus malonumas, tiek vaikų išmaitinti...

Taip jauciu dirbdama su vaikais malonuma.Ar tau keista,o man ne.Dirbu jau metus ir jauciu malonuma,nes myliu ne tik gyvunus,bet ir vaikus,ir esu kantrus zmogus. B)As nedirbu darbo jei jis amn nepatinka--darbus renkuosi pati ir atsiduodu visa sirdimi.Linkiu ir tau dirbti malonu tau darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 liepos 2007 - 17:02
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 18:00)
kadangi rupinuosi savo,figura tai rupinuosi ir gyvunu.katinas mano valgytu kiek duodi,taigi tenka riboti,nes nutuktu,zuvytems irgi maista reikai normomis duoti,nes nugaistu tongue.gif O jai baisiai nuskambejo tia eik i gatve pasiziureki kiek baisiai atordanciu beglobiu gyvunu ir priglausks nors viena cool.gif

jau turiu priglaudusi, jei leistų aplinkybės priglausčiau dar, ir ne vieną. taigi labai ačiū už patarimą-pasiuntimą biggrin.gif
tiek perkaręs iš bado, tiek nutukintas (ne nutukęs) gyvūnas yra vienodai baisu.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 18:01)
Taip jauciu dirbdama su vaikais malonuma.Ar tau keista,o man  ne.Dirbu jau metus ir jauciu malonuma,nes myliu ne tik gyvunus,bet ir vaikus,ir esu kantrus zmogus. B)As nedirbu darbo jei jis amn nepatinka--darbus renkuosi pati ir atsiduodu visa sirdimi.Linkiu ir tau dirbti malonu tau darba mirksiukas.gif

Aš dirbdama be malonumo dar ir pinigus gaunu... biggrin.gif ir kažkodėl netikiu, kad tu, vaikų darželį vadindama darbu, negauni už tą govėdą vaikų tavo namuose pinigų. O jei tu gauni pinigus, vadinasi tai yra verslas, o jei tai yra verslas, vadinasi, reikia ir mokesčius mokėti. O vat ar pastarąjį punktą tu įvykdai, didžiai abejoju g.gif

Taigi, vadinasi abi labi tokios esam - aš savo šunį be antsnukio vedžioju, o tu nelegalų vaikų darželį namie laikai tongue.gif jau gali nustoti badytis pirštais į šunininkus bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 07 17, 19:08)
Aš dirbdama be malonumo dar ir pinigus gaunu... biggrin.gif ir kažkodėl netikiu, kad tu, vaikų darželį vadindama darbu, negauni už tą govėdą vaikų tavo namuose pinigų. O jei tu gauni pinigus, vadinasi tai yra verslas, o jei tai yra verslas, vadinasi, reikia ir mokesčius mokėti. O vat ar pastarąjį punktą tu įvykdai, didžiai abejoju g.gif

Taigi, vadinasi abi labi tokios esam - aš savo šunį be antsnukio vedžioju, o tu nelegalų vaikų darželį namie laikai tongue.gif  jau gali nustoti badytis pirštais į šunininkus bye1.gif

Jooooooooooooo ale fantazija tai ribota,kodel taip teigi ir dar viesai parasai blink.gif blink.gif blink.gif ka as tau blogo padariau blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Nelegalaus nieko nera schmoll.gif yra verslo liudijimai thumbup.gif tokiem dalykam thumbup.gif Pinigus gaunu,bet..............galejau sugristi i darba savo buvusi,ten uzemiau aukstas pareigas ir stazas buvo,bet pasirinkau tai kas man maloniau.Net ir dirbant uz pinigus turi buti malonumas,kitaip prarasi darbo zavesi ir atsidavimas bus tik is pareigos,man tas nepriimtinas,kiekvienam darbe siekiu tobulumo.
Tai gal dabar baigsi uzgaulioti,nemanai,kad negraziai parasei,nezinodama kas ir kaip. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 liepos 2007 - 17:14