Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis tik gyvūnas

QUOTE(Kenya @ 2007 07 18, 06:57)
Dvi skirtingos veislės - prašom nepainioti smile.gif

tikrai taip, paminėti vardai buvo vokiečių aviganių ir sumaišyti tik dėl spontaniško susierzinimo. Atsiprašau už pateiktą klaidingą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 07 17, 21:27)
Viso to parašymo reziume būtų: taip, mes kartais neteisios, tad nebijokim to pripažinti. Yra kaip yra.

Labai ačiū 4u.gif Tik tikėdamasi, kad kas nors apie tai pamąstys atidariau šią temą. Tikrai nemaniau, kad aš pareikšiu savo nuomonę ir visi ims daryti, kaip pasakiau lotuliukas.gif , tik norėjau atkreipti dėmesį ir pasiūlyti pamąstyti, o yra kaip yra ir kažin ar kas galėtų labai pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 17, 23:56)
Dios, galima pas mus į kavinę vestis ir po du šunis, pvz Džerimi Aironsas ir jo du pudeliai ( lyg ir, nebepamenu veislės)  bigsmile.gif

galima todėl, kad jis Aironsas. Būtų koks eilinis Petraitis, esu tikra kad jam būtų pasiūlyta varytis lauk su visais savo pudeliais.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 07 18, 09:29)
galima todėl, kad jis Aironsas. Būtų koks eilinis Petraitis, esu tikra kad jam būtų pasiūlyta varytis lauk su visais savo pudeliais.

Tarp kitko, teisybė. Kažkada skaičiau straipsnį apie viešbučių požiūrį į gyventojus su šunimis. Tai viešbutis, kuriame kurį laiką ir gyveno Ironce'as, pranešė, kad iš tikrųjų jie su šunimis kategoriškai nepriima, bet kadangi ten buvo pats Ironce'as... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 07 17, 21:35)
tai va merginos, nėr čia ko kabinėtis ir mandrauti, nes meilė nėra blogai, nesvarbu kam, mūsų gyvūnams ji tikrai nekenkia, tai ko gi kenkia ji jums? g.gif  cool.gif

tuo, kad tu savo pomegius isstatai auksciau kitu zmoniu ir juos tenkindama nesilaikai visuomeneje priimtu taisykliu.
Tas yra blogai
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 10:09)
tuo, kad tu savo pomegius isstatai auksciau kitu zmoniu ir juos tenkindama nesilaikai visuomeneje priimtu taisykliu.
Tas yra blogai

Trūkt už vadžių, vėl iš pradžių...

Mane, pvz., užknisa kai kurių mamų susireikšminimas ir akla meilė savo vaikams... vienas toks pavyzdys buvo vakar pagautas viename Kauno bute kartoninėje dėžėje nuo televizoriaus... tai ką? Aš ant kiekvieno kampo nevaikštau ir nerėkauju, kad mamos prisiriškit savo vaikus, nes jie potencialiais nusikaltėliais auga...
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 07 18, 10:12)
Trūkt už vadžių, vėl iš pradžių...

Mane, pvz., užknisa kai kurių mamų susireikšminimas ir akla meilė savo vaikams... vienas toks pavyzdys buvo vakar pagautas viename Kauno bute kartoninėje dėžėje nuo televizoriaus... tai ką? Aš ant kiekvieno kampo nevaikštau ir nerėkauju, kad mamos prisiriškit savo vaikus, nes jie potencialiais nusikaltėliais auga...

jeigu teisingai isgirdau siandien per radija, tai jisai grazintas atgal i gydymo istaiga, nes yra pripazintas neveiksniu ir jau seniai pilnametis.
Ir tuo labiau nubaustas uz savo veiksmus.
Bet jisai tau trukdo....idomu kodel?
Man jisai "trukdo", kad nesilaike visuomeneje priimtu taisykliu, bet siuo aspektu tu uz ji ne ka geresne, nes elgsiesi taip pat.

Beje, gal verciau prisirisk save - bus naudinga isbandyti pries siulant kitiems zmonems raisiotis.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 10:17)
jeigu teisingai isgirdau siandien per radija, tai jisai grazintas atgal i gydymo istaiga, nes yra pripazintas neveiksniu ir jau seniai pilnametis.
Ir tuo labiau nubaustas uz savo veiksmus.
Bet jisai tau trukdo....idomu kodel?
Man jisai "trukdo", kad  nesilaike visuomeneje priimtu taisykliu, bet siuo aspektu  tu uz ji ne ka geresne, nes  elgsiesi taip pat.

Beje, gal verciau prisirisk save - bus naudinga isbandyti pries siulant kitiems zmonems raisiotis.

Dar viena skaityt nemokanti... et, beprasmiška su tokiais ginčytis... vis tiek viską mato tik juodom spalvom ir tik savaip... nu ir dzin man ant tokių, parėkausi, pamatysi, kad niekas nekraipo dėmesio į tamstos isterijas ir praeis (duok dieve...)

Tas vaikas yra motinos aklos meilės auka... dabar jau pilnametis, bet nusikaltimą įvykdė būdamas vos 15. Motina iki šiol aklai tiki, kad jos berniukas yra tik aplinkybių auka, be reikalo laikomas psichuškėje ir visų skriaudžiamas... taip, jis man trukdė, kai buvo pabėgęs į laisvę, nes kelia realią grėsmę visuomenei, už ką ir yra priverstinai gydomas.

Su šita tema tai siejasi tuo, kad lygiai taip pat žmonės aklai gali mylėti savo vaikus, taip kad vien ant šunų ir jų augintojų krauti visas globalines problemas yra mažų mažiausiai kvaila... O lyginti šunų augintojus ir konkrečiai mane su psichiniu ligoniu, kuris išprievartavo ir nužudė 8 metų mergaitę yra apskritai nepriimtina. Aš tai laikau asmeniniu įžeidimu. Tamstos per visus 30 ir daugiau temos puslapių deklaruota pagarba žmonėms ką tik buvo nubraukta vienu sakiniu. Man žema su tokiais veidmainiais bendrauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 18 liepos 2007 - 09:29
QUOTE(Kenya @ 2007 07 18, 11:25)

Tas vaikas yra motinos aklos meilės auka... <...>

Su šita tema tai siejasi tuo, kad lygiai taip pat žmonės aklai gali mylėti savo vaikus, taip kad vien ant šunų ir jų augintojų krauti visas globalines problemas yra mažų mažiausiai kvaila... <...>

Augintiniai irgi tampa aklos meilės aukomis

Niekas nesiūlė čia aptarinėti globalinių problemų, tai jūs vis prisimenate klimato pokyčius, žmonių vaikus, psichinius ligonius ir pan. , kai viso labo pasiūliau padiskutuoti apie augintinius, požiūrį į juos ir kaip tai gali būti nepriimtina likusiai visuomenės daliai, kurios nare, kad ir kaip "jinai nori" , kalytė niekada netaps.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 10:09)
Tas yra blogai

Tai galų gale visos nepasitenkinusios pasakys ar ne - kas konkrečiai yra blogai??? Kokie tie visuomenės normą pažeidžiantys pomėgiai??? Kokias taisykles pažeidžia ir su kieno bei kokiais interesais kertasi???
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 18, 10:39)
Augintiniai irgi tampa aklos meilės aukomis

Niekas nesiūlė čia aptarinėti globalinių problemų, tai jūs vis prisimenate klimato pokyčius, žmonių vaikus, psichinius ligonius ir pan. , kai viso labo pasiūliau padiskutuoti apie augintinius, požiūrį į juos ir kaip tai gali būti nepriimtina likusiai visuomenės daliai, kurios nare, kad ir kaip "jinai nori" , kalytė niekada netaps.

O aš dar kartą parašysiu, kad neauginantys gyvūnų niekada negalės suprasti jų augintojų ir mylėtojų požiūrio į augintinius. Čia nėra apie ką diskutuoti. Supranti? Aš, aišku irgi galiu nueiti ir užvesti temą apie tai, kad nesuprantu vaikus auginančių mamų požiūrio ir aklos meilės savo vaikams. Nu nesuprantu, nes neturiu vaikų. Ir tokioje temoje lygiai taip pat būčiau suvaryta, ir vienintelis argumentas būtų tai, kad aš „neturiu vaikų ir negaliu to suprasti“. Aš nesuprantu, ko jūs kišatės ne į savo reikalus? Na, ar nenusispjauti jums, kaip mes mylim savo šunis? Ar jūs iš dyko buvimo namie su vaikais daugiau problemų nesusigalvojote, kaip tik pradėti mazgoti gyvūnų augintojus?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 09:09)
Tas yra blogai

ech jūs mamos... unsure.gif kitus moralizuojat, o ką pačios darote? vakar buvome prie ežero ir mano šuniukas buvo prie mūsų ar su mumis visą laiką, maždaug tik metrą ar 1,5 nuo mūsų nutoldavo, tai vienas vaikiūkštis vis pasiėmęs kastuvėlius artėdavo prie mūsų mojuodamasis mušti mūsų šuniuko blink.gif o motina vietoj to, kad pasakytų, jog ciucikas caca, geras, tai imdavo rėkti ant vaiko, kad nelįsk, neik, šuo įkas, šuo negeras blink.gif a tas mano vargšiukas šuo tik uodegytę vizgino, būtų tą vaiką tik palinksminęs, pažaidęs, o kai motinos toks požiūris, tai ir vaikas chuliganas auga blink.gif jei būtų priėjęs ir tvojęs šuniukui, tai su vyru už save nebūtume atsakę, nežinau ką būtume vaikui ir motinai padarę, bet tikrai vietoje nesėdėtume, nes kažkokius laukinius dabar augina, jokios meilės gyvajai gamtai nebeskiepija g.gif mamkos, gėdykitės, darote bloga pačios sau ir savo vaikams rolleyes.gif ir dar pradėęjo koliotis, kad prisirištume ir antsnukį 3 kg šuniukui uždėtume lotuliukas.gif wacko.gif nors jai pačiai ir jos vaikui tramdomųjų reikia rolleyes.gif pati tą vaiką vis gaudydavo ir nešdavosi tolyn nuo mūsų šuns, ne mes šunį nuo jų dekio traukdavom doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti