Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis tik gyvūnas

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 19, 01:43)
kadangi dar karta pasiskaiciau SM taisykles (...)
Ar jus nesijauciate,kad pazeidziate tokias taisykles,

Kadangi dar kartą perskaitėtė SM forumo taisykles ar Jūs nesijaučiate, kad pažeidžiate tokias taisykles? Gal pirma reikia pačiai baigti kitus įžeidinėti, o tik po to kalbėti "oj oj oj bendraukim tolerantiškai". ar kitoje temoje forumo dalyvę išvadinusi riboto mąstymo žmogumi jaučiatės tokia pat teisi, kad galite čia kažkam primetinėti SM forumo taisykles, kurių pati nesilaikot?
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 19, 09:04)
Nemanau, kad rėžiau nuomonę apie Jus, tiesiog pasakiau, kad nemandagu taip rašyti, o tai - ne tas pats  mirksiukas.gif Manau, jog apie žinutės mandagumą galima spręsti, o apie silpnus nervus - nelabai  4u.gif

MANAU VISGI TURETU ISIKISTI MODERATORE..As nezadu leistis i provokacijas ir buti izeidinejama.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 19, 12:18)
MANAU VISGI TURETU ISIKISTI MODERATORE.

O aš manau, kad gal jūs tiesiog neikite daugiau į faunos forumą ir galėsite toliau ramiai rašyti ir bendrauti su bendraminčiais ir ten dalintis savo erudicija ir patyrimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2007 07 19, 09:28)
O aš manau, kad gal jūs tiesiog neikite daugiau į faunos forumą ir galėsite toliau ramiai rašyti ir bendrauti su bendraminčiais ir ten dalintis savo erudicija ir patyrimu wink.gif

Tai matyt,kad neverta eiti,nes tada--busi apkaltinta beraste,nezinanti biologijos,turinti silpna nervu sistema,nesugebanti atlikti savo darbo,nesu kompetentinga dirbti su vaikais,su gyvunais.Dar isvardinti kiek per viena diena gaunu izeidimu cool.gif
Nezadu gincytis ir irodineti savo tiesa-kas mane bande izeisti,tai jums tikrai nepasiseke--kadangi turiu stipria nervu sistema,esu rastinga,puikiai atlieku savo darba,turiu patirties dresuojant sunis,puikiai ismanau biologija.
Manau,kad visgi zmones,kurie tvarko skyreli pastebes,jusu puolimus ir bandymus izeisti kitus forumo dalyvius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 liepos 2007 - 10:35
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 19, 10:35)
Manau,kad visgi zmones,kurie tvarko skyreli pastebes,jusu puolimus ir bandymus izeisti kitus forumo dalyvius.

O jūs pasiskųskite, tada tikrai pastebės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2007 07 19, 09:41)
O jūs pasiskųskite, tada tikrai pastebės biggrin.gif

Nereikia ir skusti ir taip akvivaizdu.
Atsakyti
Nezadu gincytis ir irodineti savo tiesa-kas mane bande izeisti,tai jums tikrai nepasiseke--kadangi turiu stipria nervu sistema,esu rastinga,puikiai atlieku savo darba,turiu patirties dresuojant sunis,puikiai ismanau biologija.

Nesuprantu kaip tokia puiki moteris vargsta tokioj beviltiškoj temoj g.gif Nevarkite, man jūsų gaila biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip tokia puiki moteris vargsta tokioj beviltiškoj temoj g.gif Nevarkite, man jūsų gaila biggrin.gif

Aha vis skuta ir skuta... lotuliukas.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 19, 12:42)
Nereikia ir skusti ir taip akvivaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 19 liepos 2007 - 10:47
na kadangi forumas yra bendras tai kur noriu ten ir skaitau,rasau ir bendrauju,beje be jusu pasisakymu,yra ir kitu forumo dalyviu,kuriu pasisakymai man idomus.
Atsakyti
jolita.martyna, matote kaip nefajna, kai kas nors bado į jus, o kai jūs pajuokiančiai pareiškėte, kad mes esam kalės, jei save pavadinam šuniukų mamytėm, tai jau čia viskas tvarkoje, įžeidimų, apvarymo nebuvo, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 07 19, 10:25)
čia šiandien "Klaipiedkoj" radau...

[i]Vaizdai televizoriuje supykino

Nesakyčiau, kad nemėgstu gyvūnų. Tačiau kiekvieną rytą televizininkai kaip užkeikti dalį laidos skiria gyvūnų laikytojams.Ekrane rodomos visokios žiurkės, triušiai, katinai.
/.../
Mane asmeniškai visa tai supykino. Pusryčiai buvo sugadinti, tuoj pat turėjau persijungti kitą kanalą.
/.../
Kaip galima rytais rodyti tokius dalykus?
ALDONA LINKEVIČIENĖ

aha, aš irgi nesuprantu, kaip taip galima, kiekvieną rytą piktinuosi...užtat grįžtu po darbo vakare, pažiūriu žinias ir taip gera pasidaro, tas tą užmušė, tas tą pripjovė, tą išprievartavo, ano namas sudegė...echh...po to dar paveizu kokią kriminalinę laidelę, kur vien apsimy.... prisigėrusius rodo, kur mušasi, keikiasi, siuntinėjasi... ir taip gera ant dūšios palieka, taip gera...ir kramsnot galiu žiūrėdama. rytas trupučiuką sugadintas būna, bet vakare atsigriebiu taip sakant...

o jei rimtai, tai šlykštu buvo skaityt. ir tokių žmonių kaip šita ponička tai parašiusi, deja, yra labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 07 19, 11:19)
o jei rimtai, tai šlykštu buvo skaityt. ir tokių žmonių kaip šita ponička tai parašiusi, deja, yra labai daug.

va būtent schmoll.gif o liūdniausia kad laikraščiai dar spausdina
Atsakyti