Siaip lyg ir irgi nevisada apie vyra sokineju ir glostineju

[quote=Dios,2007 07 19, 10:25]
čia šiandien "Klaipiedkoj" radau...
oooo, čia tai geras
!!! vat dabar žinosiu bent 1 žmogų, kuriam yra šlykštu žiūrėti į gyvūnus
! paprastai žmonės šlykštisi matydami apsidirbusius girtuoklius, kruvinus bomžus, nusigėrusius nepilnamečius ir t.t., o ne mielais katukais pesiprausiančiais prieš kameras
. nežinau nei vieno žmogaus, kuris būtų apsivėmęs pamatęs pliką katę ar kameras beuostantį šunį... kai kurių žmonių pyktis ant viso pasaulio yra beribis
čia šiandien "Klaipiedkoj" radau...
oooo, čia tai geras

Nuostabūs šiandien mano perskaityti žodžiai:
"Šuo anaiptol nėra "sužmogėjęs" - ir išvis nežinau, ar galima sugalvoti pasakymą labiau įžeidžiantį garbingą šunų giminę." Džonas Holmsas
"Šuo anaiptol nėra "sužmogėjęs" - ir išvis nežinau, ar galima sugalvoti pasakymą labiau įžeidžiantį garbingą šunų giminę." Džonas Holmsas
Temos autorė,tikrai daug dėmesio trokštanti asmenybė.

paskaitinejau jusu tema, situacijas apie ižgazdintus vaikus (šunu), po to jusu daug aprasyta vienos nares susidraugavima su sunim ........ papasakosiu kita istorija kuri man pačiai nutiko................
man buvo kažkur trys metukai .................važinejau kieme su triratuku, ir mane išgazdino didelis juodas šuo, kaimynų. šuo ne piktas, jis pamates mane puolė vytis, aš jo net nemačiau, ir jis užšoko man ant nugaros, aš atsisukus pamačiau tik didelį juodą snukį ir dantis........... visa situacija mate mama, kuri buvo kiek toliau, tačiau baimės sukaustyta negalėjo man net riktelti kad paskui mane bėga šuo.............. Jis man net neįkando, nes pradėjau rėkti ir jis išsigandes pabėgo,......Pasekmės: 1 mėn ligoninėj, Lietuvoj, 1 sav. koncultacijos Maskvoj, 2 metų terapija su šunimis ir..................
Dabar : paniškai bijau šunų, palaidų....... net jei mažas čiučius atbėga amsėdamas, sustoju kaip stabas...... į pririštus šunis, reguoju kiek kitaip, kaip sakant jūs manes neliečiat aš jūsų neliečiu. Vaikštom su vaiku parke, atbėga lapsnodamas rotveileris, man iš baimės akys ant kaktos, nors jis prabėga pro šalį, vaikas užkeltas ant sprando pas mane kad tik šuo nepasiektų................šeimininko reakcija nulinė, maždaug maniškis neganda, o man iš kur tai žinoti??????? Stengiuosi savo baimių vaikui neperduoti, su kaimyno mažu čiučiuku jau baigia susidraugauti
Tačiau kol nebus pas šunų augintojus elementaraus supratingumo, tol bus ir pasipiktinusių žmonių. Daug prirašiau, tik norėjau pasakyti, kad baimė ji niekur nedingsta, ji lieka ir tik laukia momento kada bus galima išlysti............
man buvo kažkur trys metukai .................važinejau kieme su triratuku, ir mane išgazdino didelis juodas šuo, kaimynų. šuo ne piktas, jis pamates mane puolė vytis, aš jo net nemačiau, ir jis užšoko man ant nugaros, aš atsisukus pamačiau tik didelį juodą snukį ir dantis........... visa situacija mate mama, kuri buvo kiek toliau, tačiau baimės sukaustyta negalėjo man net riktelti kad paskui mane bėga šuo.............. Jis man net neįkando, nes pradėjau rėkti ir jis išsigandes pabėgo,......Pasekmės: 1 mėn ligoninėj, Lietuvoj, 1 sav. koncultacijos Maskvoj, 2 metų terapija su šunimis ir..................
Dabar : paniškai bijau šunų, palaidų....... net jei mažas čiučius atbėga amsėdamas, sustoju kaip stabas...... į pririštus šunis, reguoju kiek kitaip, kaip sakant jūs manes neliečiat aš jūsų neliečiu. Vaikštom su vaiku parke, atbėga lapsnodamas rotveileris, man iš baimės akys ant kaktos, nors jis prabėga pro šalį, vaikas užkeltas ant sprando pas mane kad tik šuo nepasiektų................šeimininko reakcija nulinė, maždaug maniškis neganda, o man iš kur tai žinoti??????? Stengiuosi savo baimių vaikui neperduoti, su kaimyno mažu čiučiuku jau baigia susidraugauti

QUOTE(Luknė @ 2007 07 13, 10:07)
Atidžiau skaityk, aš kalbu apie pagarbą žmogui. Kad ir koks jis bebūtų jis yra žmogus. Protinę negalią turintis žmogus kažin ar gali savo pastangomis užsitarnauti pagarbą, bet jis žmogus, todėl jis turi būti gerbiamas. Pijokas gatvėje irgi žmogus - alkoholizmas - liga, o dėl ligos nustoti gerbti netinkama.
Gyvūnai mūsų draugai už tai juos mylime ir jie mums nuoširdžiai atsako tuo pačiu, bet jie visgi lieka gyvūnais ir kai tai pamirštame, kai gyvūnas tampa svarbiau už žmogų, tai negerai.
Gyvūnai mūsų draugai už tai juos mylime ir jie mums nuoširdžiai atsako tuo pačiu, bet jie visgi lieka gyvūnais ir kai tai pamirštame, kai gyvūnas tampa svarbiau už žmogų, tai negerai.
Nuo to, kad zmogus myli ir gerbia gyvunus, jo meile ir pagarba kitiems zmonems nesumazeja. Atvirksciai paprastai tas, kuris niekina gyvunus taip pat ziuri ir i zmones.
O kas pavydi meiles ir pagabos gyvunui- reiketu ieskoti priezasciu...Juokingai ir apgailetinai skambejo kazkuri tema, kurioje mamytes isiutusios diskutavo apie suns irasyma prie vaiko....
nesuprantu, kam blogiau nuo to, kas ir kaip ka vadina. Juk graziu zodziu (nesvarbu kam jie skirti) niekada nebus per daug.
QUOTE(saulutes mama @ 2008 03 18, 13:12)
Daug prirašiau, tik norėjau pasakyti, kad baimė ji niekur nedingsta, ji lieka ir tik laukia momento kada bus galima išlysti............
Jei nori, kad baime dingtu, nusipirk suni. As irgi vaikystej buvau uzpulta suns ir nuo to laiko ju bijojau. Tol, kol neisigijau savo

QUOTE(maka @ 2008 03 20, 16:11)
Jei nori, kad baime dingtu, nusipirk suni. As irgi vaikystej buvau uzpulta suns ir nuo to laiko ju bijojau. Tol, kol neisigijau savo 

na, gal nevisai vykęs patarimas, kuris bijo isteriškai arba nekenčia. koks tada gyvenimas šuniui? gyvūną įsigyt reikia su meile
Tema tai berysio
. Kaip as noriu taip ir vadinu savo auginti , kaip noriu taip ir ji priliginu savo semoje, noriu vadinu suneliu ar dukryte koks kieno reikalas.

QUOTE(Dios @ 2008 03 20, 17:46)
na, gal nevisai vykęs patarimas, kuris bijo isteriškai arba nekenčia. koks tada gyvenimas šuniui? gyvūną įsigyt reikia su meile
Jus teisi, neisivaizduoju gyvenimo su sunim