Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 09, 13:04)
  Mano vyrelis buvo davęs mintį.Nesenai buvo gimus,jis man ir sako;-Nuskusti reiktų, tai tada labai vešlūs plaukučiai ataugtų.Aš nesenai po gimdymo,išsijautrinus visa ir ką jus galvojat...Visą naktį nemiegojau saugojau vaikelį,kad vyras nesugalvotų apkirpt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dab juokinga ,o tą naktį visą praverkiau.

net garsiai juokiausi iš jūsų istorijos lotuliukas.gif
na o man tai irgi jau turbūt reikės griebtis žirklių g.gif galvojau "ištempsim" iki metų, bet kad jau į akis senokai lenda ir prie ausyčių porą ušsirietusių sruogelių reikėtų patrumpint ax.gif
Atsakyti
dukryte gime ilgais plaukuciais, tai po kurio laiko truputi pradejo slinkti, bet jokiu pliku plemu neatsirado bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskei irgi slenka plaukiukai,tiksliau issitryne,sonuose labiausiai,o palei kakliuka ilgi ir juodi.Atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie 5 savaitę ir mum plaukučiai pradėjo slinkt,bet ne nuo visos galvytės.Mano mama mažiulį vadino "kubilium" biggrin.gif Solidi plikė laikėsi gal kokias 2-3 savaites.Dabar plaukučiai atauginėja mirksiukas.gif Manau,taip turi būti,jei taip yra cool.gif
Atsakyti
Mums kol kas neslenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresiukas @ 2006 11 29, 20:29)
Apie 5 savaitę ir mum plaukučiai pradėjo slinkt,bet ne nuo visos galvytės.Mano mama mažiulį vadino "kubilium" biggrin.gif Solidi plikė laikėsi gal kokias 2-3 savaites.Dabar plaukučiai atauginėja mirksiukas.gif Manau,taip turi būti,jei taip yra cool.gif

Ir maniskiui slinko ax.gif Tai yra visiskai normalu,nes plaukuciai pasikeicia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresiukas @ 2006 11 29, 18:29)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mum ir taip buvo. Tik vyras vadno Česlovu Juršėnu
Atsakyti
sūnelis šiaip neplaukuotas biggrin.gif bet prie sprando buvo ilgų plaukų, negražiai atrodė, tai nukirpau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga06 @ 2006 11 13, 13:01)
Na iki metuku tikrai nekirpsime plaukuciu lotuliukas.gif suseksime ir bus grazu mirksiukas.gif

As ir pritariu, iki metuku nekirpsim smile.gif
Atsakyti
Na mano bahuriukas gime su tokeis trumpais plaukiukais kad iki metu nebus ka kirpti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi metukų tai tikrai palauksim biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, mums tai kol kas labai patinka musu nekirptas ciupcikas biggrin.gif
Atsakyti