Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(INGUTE. @ 2006 12 14, 17:21)
Na mano bahuriukas gime su tokeis trumpais plaukiukais kad iki metu nebus ka kirpti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ps maniski irgi nera ka kirpti tongue.gif
Atsakyti
Kada jūsų mažiams pradėjo slinkti plaukučiai? Ar jie visiškai nupliko? Labai gaila man tų plaukučių jie tokie juodi ir gražūs, bet pradėjo krist.
Pastebėjau jau nuo gimimo tokių pūkelių ir ant viso kūno, kada jie dingsta? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2006 12 21, 01:50)
Kada jūsų mažiams pradėjo slinkti plaukučiai? Ar jie visiškai nupliko? Labai gaila man tų plaukučių jie tokie juodi ir gražūs, bet pradėjo krist.
Pastebėjau jau nuo gimimo tokių pūkelių ir ant viso kūno, kada jie dingsta?  g.gif  g.gif  g.gif

na mums plaukucia slinko, nuo pirmo menesio, bet ne visis, o gale nuslinko tai plikai, nes pastoviai galvyte trinasi i gulta, ir pradejo atuginet nuo 6 men. na as tai nepastebejaukad ant kunelio plaukuciu but, tai ir neslinko rolleyes.gif
Atsakyti
Na, sūnui jau 5 mėnesiai, o galvos plaukučiai tik auga ir jau dengia pečius... Jokių slinkimo požymių... Tik nuo nugarytės apačios (kur prasideda užpakaliukas) nusitrynė plaukiukai... O kojos - šlaunys ir blauzdos - vis dar plaukuotos... gerai, kad berniukas, o ne mergytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2006 12 21, 08:54)
Na, sūnui jau 5 mėnesiai, o galvos plaukučiai tik auga ir jau dengia pečius... Jokių slinkimo požymių... Tik nuo nugarytės apačios (kur prasideda užpakaliukas) nusitrynė plaukiukai... O kojos - šlaunys ir blauzdos - vis dar plaukuotos... gerai, kad berniukas, o ne mergytė smile.gif

Aha pas mane irgi berniukas, bet plaukučių yra ir ant nugarytės ir rankyčių. Jie tokie kaip pūkeliai, bet juodi ir matosi. Yra net ant ausų kraštelių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2006 12 21, 02:00)
Aha pas mane irgi berniukas, bet plaukučių yra ir ant nugarytės ir rankyčių. Jie tokie kaip pūkeliai, bet juodi ir matosi. Yra net ant ausų kraštelių  blink.gif

nepergyvenkit mirksiukas.gif Tai yra normalu nu kunelio nukrenta tie pukuciai [kai kurie vaikuciai su jais gimsta]Pas mano suneli irgi buvo ir ant ausyciu ir ant kunelio ax.gif Dabar pas mus liko tik ant galvytes thumbup.gif
Atsakyti
Mano suneliui irgi ant ausyciu plaukuciai buvo, ir sakyciau tokie gan ilgi biggrin.gif Tikras velniukstis atrode, bet isslinko net nepastebejau kada. O ant galvos pradejo slinkt nuo 3 savaiciu kazkur, nuo 2 men pradejo atauginet, bet ispliko pakausis nuo galvyte trinimo. Dabar jau beveik ataugo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2006 12 20, 23:54)
O kojos - šlaunys ir blauzdos - vis dar plaukuotos... gerai, kad berniukas, o ne mergytė smile.gif

O mano tai mergyte tokia plaukuota blink.gif Jergau, tikiuosi, kad tie plaukuciai kazkokiu tai budu dings blink.gif
Atsakyti
Kaip idomu...Teko ir man girdeti,kad naujagimiai turi plaukeliu ant kunelio,maniske ju neturejo smile.gif O nuo galvytes pradejo slinkti,kai buvo triju-keturiu menesiu,kazkaip idomiai unsure.gif Nes galvojau,kad slenka pirmais menesiais bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukriukas gime su ilgais plaukuciais ir dabar dar savo kasas auginam, slinkt ne nesiruosia thumbup.gif
Atsakyti
Kai gime mano sunelis, tokiu mazu smulkiu plaukeliu panasiu i pukelius buvo ant viso kunelio, bet taip gali but del to kad gime anksciau laiko, bet gal per pirmas sav jie nuslinko visi smile.gif O kas liecia galvos plaukus, kai gime su juodom garbanelem ilgom taip ir iki siol tos garbaneles auga sekmingai toliau biggrin.gif Manau vieniem kudikiam nuslenka o kitiem - ne, cia nuo kiekvieno mazylio priklauso individualiai tongue.gif
Atsakyti
Kaip nukirpt vaikui kirpčiukus doh.gif jau bais lenda vaikui į akis, tik bijau, kad labai muistysis ir nelygiai kokią šukę iškirpsiu lotuliukas.gif
Kaip jus savo nenuoramoms nukerpat? negi kada miega blink.gif
Atsakyti