Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

suintrigavo temos pavadinimas... Pagalvojau, kad kazko as cia nezinau??? skusti plaukus? kam?

perskaiciau, kad daugumos nuomone neigiama... butu idomu isgirsti ir tas, kurios skuta..

na, as tai nesiruosiu, kazkaip vis nesuvokiu kam to reikia??? blink.gif neitikino nuomone, kad atauga storesni schmoll.gif
Atsakyti
Beje,o kada tie pirmieji plaukuciai iskrenta?
Atsakyti
o aš ir mano kaimynka savo panas nuskutom. rolleyes.gif BET NE TAM, KAD STORESNI ATAUGTŲ. pirma tai padarė kaimynė, tai aš ją bariau, kad nereikėjo. blink.gif
ale kai mano pupai uogai prasidėjo galvytės sukiojimo manija ir nusitrynė plaukučiai nuo pakaušio, o ant viršugalvio užaugo keletas kuokštų apie 5cm ilgio, tai mano kantrybė neatlaikė ir nuskūrinau...beveik plikai... ax.gif
pagalvojau, jog vistiek vieni pūkai, o ilgesnių bus gaila. dabar jau esam gražiai ir tolygiai plaukuotos. biggrin.gif kitas vaizdas. thumbup.gif
o mažei grožio procedūra net patiko. tikra motera auga biggrin.gif
Papildyta:
beje rimtoje knygoje skaičiau, kad žmogaus plaukai per gyvenimą keičiasi tris kartus. pirmieji plaukiukai tik gimus būna. antri nuo dviejų - trejų metukų būna. po to plaukai keičiasi sulaukus lytinės brandos ir lieka visam gyvenimui. unsure.gif
nu o aš išskirčiau ir ketvirtą kartą kai arba pražyla arba nuslenka(čia jau nori skusk, nori klijuok - niekas nepadės) smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
neskusiu niekada! schmoll.gif
Atsakyti
Maniskei taip pat buvo nusitrynes pakausis plikai,bet jau ataugo ir nesimato plauku ilgio skirtumo.
Atsakyti
Vyresnelei neskutau plaukuciu ir dabar turi grazias ir ilgas garbanas. Neskusiu ir mazajai, nes jau dabar yra tokios mazos grazios garbaneles. Nesamone kazkokia. Senais laikais, mociute pasakojo, plaukucius skusdavo, kad vaikuciams galvytese "gyvuneliai" negyventu. Bet siais laikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speige: 28 balandžio 2008 - 13:58
o mes skusti tai neskutom,tik pakirpom pacias didziausias garbanas,nes jau labai velesi ir i akis lindo,plaukuciai dabar lygiai visur uzaugo,tik va greit rekes aplink ausytes kada vel pakirpt,o apie skutima net nepagalvojom g.gif smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir net neplanuojam
Atsakyti
neskutau nei pirmajai dukrai nei mazylei neskusiu schmoll.gif o kam , plaukuciai sveiki , minksti ir grazus , nei spalva nei storis del to nepasikeis smile.gif
Atsakyti
mane ir skuto ir kiausiniu tryniu galva trinko, ir vel skuto ir skuto, bet plaukai taip ir liko kaip pukelis, svelnuciai....kai maza buvau, tai kaip visciukas atrodziau su pukeliu, o dabar ilgi-grazus, tik ploniciai plaukai...
Atsakyti
As tai tikrai neskusiu savo lelytei plaukuciu. Esu tos nuomones - ka Dievas dave, to nepakeisi. O skutimas - mociuciu ismislas, jos daug ko kadais prisigalvodavo, ko siais laikais mes jau tikrai nedarom... Kad ir as pati - ei man skuto plaukucius, nei ka - ir tikrai stori, grazus, ilgi, nenusiure po siai dienai. O stai vyrui mazam buvo skusta, bet nei jis, nei jo seimos nariai gausiais plaukais nepasizymi. Be to, musu mazute gime su plaukuciais, bet po menesio nupliko pakausiukas, o stai dabar, po puses menesio - vel toj vietoj ataugineja plaukuciai ir ju kur kas daugiau nei buvo.
Atsakyti
aš irgi neskusiu lotuliukas.gif , nors berniukas, bet vistiek manau nereikia, čia tik močiučių prasimanymas blush2.gif
Atsakyti