Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

As kazkaip iki siol net nebuvau susimascius unsure.gif Bet neskutau vyresneliui, tai nedarysiu to ir mazyliui schmoll.gif
Atsakyti
plauku struktura yra genetiskai paveldima. skutimas paveldetos strukturos nepakeicia.... bet kuri kirpeja tai gali pasakyti bigsmile.gif
man labai grazu maziukai pukuoti vaikiukai smile.gif gaila butu tas zavias pirmasias garbanas nugremzt nuo galveles... vaikui augant pirmieji plaukuciai savaime iskrenta ir atauga nauji... wub.gif
manau, kad skutimas yra beprasmiskas vaikucio darkymas..... 4u.gif
Atsakyti
tai vat as irgi taip manau, bet kazkaip aplink daug kalba, tai ir domiuosi.
man be galo grazu, kai pukeliai rieciasi aplink vaiko galvyte
Atsakyti
Net negalvojus skusti schmoll.gif Man tai yra nereikalingas vaiko darkymas. Nieko tai nekeičia, tik kažkoks užsilikęs mitas.
Atsakyti
Va, tema pie tai:
skutimas
Atsakyti
Plaukuciu tankumas paveldimas genetiskai, ir nemanau kad skutimas pagelbes. Plaukai ne zole ar veja, kuri dazniau kerpant tankeja biggrin.gif
Atsakyti
Aš išvis pirmą kartą apie tai girdžiu blink.gif Man tai tikra nesąmonė blush2.gif (sorry už tokią nuomonę), bet tokį grožį nudrožti peiliuku blink.gif Ir nepritariu, kad tai galėtų kaip nors pakeisti plaukų kiekį ar struktūrą schmoll.gif Aš už tai, kad tie pirmieji pūkeliai liktų ant galvytės wub.gif
Atsakyti
Eikit sau! Skusti pirmamecio mazylio plaukus! blink.gif Kas cia per svaiciojimai! Nu ir sugalvok tu man taip! doh.gif Sugalvokit kanors protingesnio
Atsakyti
cia kazkas tokio is mociuciu patarimu, kad vaikui nuskusti plaukucius doh.gif o kaip atrodytu mazoji princese su rozine suknute ir plika, nuskusta galvyte, koks vaizdas kai pradeda ataugineti eziuku.
Atsakyti
na aš nai už nei prieš. saviem nuskutau tik tam, kad plaukučiai vienodai augtu.

Šiaip čia pamąsčiau, o kodėl tuomet skutant pažastis iš vienos vietos pradeda augti po du, po tris plaukelius? Aišku ant kojų šito nepastebėjau g.gif abejoju jog ir ant galvos tokis stebuklas būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
na as tai irgi neskusiu blush2.gif ,nes tai paskui kai auga eziukas,tai juk badosi ir galvytej negerai schmoll.gif
Atsakyti
Cia jau nesamonės tikros. Per televiziją girdėjau apie plaukų skutimą: nuskutus plaukus, jie visvien atauga tokio pat storumo, tik atrodo storesni, nes jie tokio pat storumo nuo šaknies iki galiukų, o neskusto plauko galiukas plonesnis, link šaknies storėja. Ar aiškiai aš čia išdėsčiau g.gif Žodžiu tai tik optinė apgaulė.
Mūsų seneliai skusdavo mažyliams galvute, kadangi jie daug ko nežinojo. O dabar mokslininkai daug ką išaiškina tyrimais.
Atsakyti