Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(mylimuke @ 2008 08 07, 16:12)
Na, tu logiškai pagalvok, kaip skutimas/kirpimas gali pakeisti plauko struktūrą? Niekaip. Su kokiais gimei, su tokiais ir graban gulsies. Skutimas- tai tik optinė apgaulė, nes nuskusto plauko storis nuo šaknų iki galiukų yra toks pats, o neskusto į galiukus plonėja. Va todėl kirpėjos rekomenduoja dažniau kirpt galiukus, nė vienai dar nerekomendavo nusiskust plikai  doh.gif
Ir ar negaila jau užaugusių plaukučių?

na pati ir pagalvok, juk kerpiesi gal mirksiukas.gif
niekas ir nenori keisti plauko strukkturos doh.gif
mano mama aiskiai patare pirminius plaukucius nukirpti ar skusti, tai gal ne ant bajerio pasake? ir nieko cia blogo nematau g.gif cia tik mano nuomone doh.gif nenorit nekirpkit savo vaikuciu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 07 rugpjūčio 2008 - 18:51
As irgi daug kartu esu girdejusi, kad plaukai po skutimo daug storesni atauga... ax.gif

Pats paprasčiausias, greičiausias ir neskausmingiausias – skutimas peiliuku. Tai, be abejo, labai didelis pliusas: brūkšt, brūkšt, ir plaukų kaip nebūta. Oda iš karto tampa lygi, susierzina ypač retai. Minusas – tikimybė skaudžiai įsipjauti. Tiesa, dabar jau yra apsaugomųjų skustuvų – specialiai moterims. Plaukai po skutimo atauga išties labai greitai, be to, kieti ir tankūs, bjaurybės. Panašiai, kaip vyrams barzda. Todėl skusdama kojas gali neabejoti, kad greitai tai teks daryti kone kasdien.

Cia straipsnis apie depiliacija, bet tuo paciu ir apie plauku skutima... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solveiga: 07 rugpjūčio 2008 - 22:17
Nzn kiek daug tai turi itakos plaukuciu veslumui, bet pirma vaikuti nukirpom pirmu numeriu mazdaug 4men. ax.gif Kirpom todel, kad norejom, jog butu vienodo ilgio plaukuciai. Siaip lb daznai susilaukdavom komplimentu, kad grazus ir veslus plaukuciai pas vaika. Ir pati pastebejau, kad po kirpimo palukuciai ataugo tokie tvirtesni. Dabar nzn ar kirpsim, nes turim mergaite. Jei butu berniukas, tikrai vel nukirpciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 07, 19:49)
na pati ir pagalvok, juk kerpiesi gal  mirksiukas.gif
niekas ir nenori keisti plauko strukkturos  doh.gif
mano mama aiskiai patare pirminius plaukucius nukirpti ar skusti, tai gal ne ant bajerio pasake? ir nieko cia blogo nematau  g.gif  cia tik mano nuomone  doh.gif  nenorit nekirpkit savo vaikuciu  cool.gif

Taigi pati rašei, kad kirpsi dėl to, kad stipresni ataugtų doh.gif Vat būtent dėl to, kad kerpuosi, tai ir matau, kad po kirpimo plaukai tikrai netampa nei storesni, nei stipresni tongue.gif Na, tavo mama pasakė, ir šventa, kaip gi čia ja netikėsi lotuliukas.gif

QUOTE(solveiga @ 2008 08 07, 23:15)
As irgi daug kartu esu girdejusi, kad plaukai po skutimo daug storesni atauga...  ax.gif

Pats paprasčiausias, greičiausias ir neskausmingiausias – skutimas peiliuku. Tai, be abejo, labai didelis pliusas: brūkšt, brūkšt, ir plaukų kaip nebūta. Oda iš karto tampa lygi, susierzina ypač retai. Minusas – tikimybė skaudžiai įsipjauti. Tiesa, dabar jau yra apsaugomųjų skustuvų – specialiai moterims. Plaukai po skutimo atauga išties labai greitai, be to, kieti ir tankūs, bjaurybės. Panašiai, kaip vyrams barzda. Todėl skusdama kojas gali neabejoti, kad greitai tai teks daryti kone kasdien.

Cia straipsnis apie depiliacija, bet tuo paciu ir apie plauku skutima... smile.gif

Kas taikytina kojų kailiui, nebūtinai tinka ir galvos gaurams.
Ar esat pastebėjusi gerdama vitaminus plaukams, kad stiprėtų ir kojų plaukai?

Beje, skutimas gali sužalot plaukų šaknis, kaip jau rašė viena mama, o ypač tokiems mažyliams, kurių ir odelė jautri, ir plaukučiai.
Atsakyti
Aš savo dukrai neskutau plaukų, o draugė saviškei skuto, nes abiejų mergyčių plaukučiai iki 2metukų buvo pūkeliai. Dabar mergaitėms po 9metus, mano panos ilgi stori plaukai, draugės mergytės-toli gražu. Tai nemanau, kad skutimas ką lemia. Berniukui irgi neskusiu, nors dabar irgi tik keli pūkeliai. Bet čia kiekvieno asmeninis reikalas. 4u.gif
Papildyta:
O slinkti, tai mano berniukui nuslinko nuo gimimo per kokį mėnesiuką plaukučiai, nors ir taip jų daug nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mylimuke,2008 08 08, 00:40]

Kas taikytina kojų kailiui, nebūtinai tinka ir galvos gaurams.
Ar esat pastebėjusi gerdama vitaminus plaukams, kad stiprėtų ir kojų plaukai?

Dar ir kaip stipreja... lotuliukas.gif ir ne tik koju... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solveiga: 08 rugpjūčio 2008 - 11:36
QUOTE(neringagin @ 2008 08 08, 09:46)
Aš savo dukrai neskutau plaukų, o draugė saviškei skuto, nes abiejų mergyčių plaukučiai iki 2metukų buvo pūkeliai. Dabar mergaitėms po 9metus, mano panos ilgi stori plaukai, draugės mergytės-toli gražu. Tai nemanau, kad skutimas ką lemia. Berniukui irgi neskusiu, nors dabar irgi tik keli pūkeliai. Bet čia kiekvieno asmeninis reikalas. 4u.gif
Papildyta:
O slinkti, tai mano berniukui nuslinko nuo gimimo per kokį mėnesiuką plaukučiai, nors ir taip jų daug nebuvo. biggrin.gif

tai aisku, kad nieko nelemia. bet jei kurioms MAMOS kazka liepia daryti, tai jos ir daro.anksciau vaikus i palas tvirtai susukdavo, kad stuburiukas "neiskryptu", tai kazin ar ji taip irgi savo vaikui dare? prajuokino su savo "mano mama aiskiai patare" lotuliukas.gif . o gal ir su vyru liepe kazkaip ypatingai myletis, kad gimtu tam tikros lyties vaikutis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežadu kirpti schmoll.gif Per kažkokią laidą Palmira (būrėja) sakė, kad geriau iki 3 m nekirpti plaukučių, nes nutraukiamas ryšys su kosmosu ar kaip ten g.gif biggrin.gif Tai man kaip pasiteisinimas, kai kiti įkalbinėja nuskusti biggrin.gif
Atsakyti
Neskutau nei vieno vaiko schmoll.gif O ir kirpeja sake, kad viska lemia genai, gali skust neskutus nuo to niekas nepasikeis smile.gif
Atsakyti
Aš ir netikiu tokiais dalykais, ir nežadu skusti savo vaikino schmoll.gif
Atsakyti
na tai kad pas mano maziu net lelabai yra ka skusti dar kolkas ten tik toki pukuciai ir tie po truputy islenka ir manau kad atauks veliau geri ir grazus plaukuciai tai kam dar juos skust....beabejo veliau kaip jau bus ilgi tai manau kad pakirpsim bet tikrai neskusiu schmoll.gif
Atsakyti
Man tai iki siol aktuoli tema, nes visi manes klausineja ar neskusiu savo pupos trumpai?! blink.gif Ji jau nuo gimimo su tankiais ir juodais plaukuciais, tai man taip gaila juos butu nukirpti.Todel greiciausiai tik metuku proga sulyginsiu plaukucius, bet plikai jau tikrai neskusiu!!!! schmoll.gif Mitas tai ar ne, pasakyti sunku, bet as manyciau kad greiciausiai tai uzkoduota genuose!!!!!
Atsakyti