Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

Mano panelytė iki 2metukų l.mažai plaukų turėjo, o dabar l.gražūs, stori ir ilgi.Berniukas irgi kol kas beveik beplaukis smile.gif
Atsakyti
kai parode gimusia mergyte net nustebau, kiek plaukuciu turejo..Kol pripratau... Isslinko sonuose, nes muistosi miegodama. O virsygalvyje pakankami ilgi plaukuciai kaip puses mnetu. Ir...Smulkios smulkios garbaneles wub.gif
Atsakyti
Mano mazius gime su keista sukuosena- ant virsugalvio plaukuciu buvo nedaug o sonuose ilgi. Taip galvoju gal todel kad anksti nusileido i mazaji dubeni ir ten nusitryne biggrin.gif Po to taip ir liko kol apie 3men plaukuciai pasikeite- ant virsugalvio pradejo augti sviesus ir tiesus plaukuciai o sonuose praretejo ir uzaugo kiti. Dabar sukuosena jau normali smile.gif
Atsakyti
man mama prisiklausiusi bobuciu patarimu buvo nuskutusi plaukus - tikrai negaliu pasigirti graziais, vesliais, sveikais plaukais (seses, kurios neskuto, plaukai tikrai geresni). cia tikrai mitas!
Atsakyti
skusti tikrai nesamone, bet nesenai nukirpom maziu lb trumpai, kad visi plaukiukai susivienodintu ax.gif o taip jau ilgi buvo, prieky vis i akytes lindo, tai pastoviai trina akytes, tai ausytes krapsto, nes ir ten jau lindo, o gale trumpi kazkokie, zodziu sakau reik nukirpt, kad visi vienodi butu ax.gif nukirpom toks vyriskas pasidare, vyresnis daug atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Gryni prietarai su tuo skutimu. Niekad savo vaikui taip nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad tai nesamone o bobuliu paistalai, neskutau pirmosios o neskusiu ir maziukes schmoll.gif Aplamai , tai visokie ten bioenergetikai teigie, kad iki metu aplamai negalima vaiku kirpt, nes nuimama apsauga kuri saugo nuo blogos akies, kazkaip as situo daugiau tikiu negu tuo, kad reikia skust plikai...
Atsakyti
as savo kavalieriu nukirpau pirma karta gal kokiu 8 men nes buva gana ilgoki ir man pagailo vaiko kad pradejo veltis tad ir nukirpom trumpai o del prietaru tai cia tik bobuciu ismislas 4u.gif
Atsakyti
tikra nesamone, kad skutimas padeda plaukuciams. Kaip tik skutimas gali pazeisti plauko svoguneli, o plaukai atauga, atrodo, storesni todel, kad jie auga vienu metu (cia jau forume kazkas ta minejo). Be to skutimas gali labai pakenkti vaikuciui - nes jam psichologine trauma, ypac jei skutama zirziancia masinele...
Niekada neskusiu savo vaikuciui plaukuciu schmoll.gif
Atsakyti
Sulaukusi vieneriu metu suneli mes tik apkirpom visai trumpai, kad augtu vienodo ilgio plaukuciai. Be to, tokio amziaus ima plaukuciai tanketi, tai ir susidaro ispudis, jog ju pagauseja...
Skutimas tikrai teigamo efekto neprideda. Juk nuskutus plikai svoguneliu skaicius nepadideja smile.gif
Atsakyti
Mano mazei 2,5 men. Bet pastebejau, kad slenka plaukuciai. Ar jusu vaikuciam irgi slinko? Kada atauga vel? rolleyes.gif
Atsakyti
Oi maniskio tai buvo nuplikes visas pakausis, sonuose dar buvo like plauku. Atrode gan juokingai, kaip klounas. biggrin.gif O atauginet gan greitai pradejo. Aisku didelem garbanom pasigirti negalime ir dabar, bet siokius tokius plaukelius turime. Kiek esu girdejusi tai nieko tokio kad jie krenta, daugumai vaikuciu taip buna. Ataugs. 4u.gif
Atsakyti