Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

Mano bičiukui irgi dalis plaukų nuslinko, ir tikrai neliko nuplikęs plotais mirksiukas.gif Šukuosena kuo puikiausiai ataugo. Daugeliui kūdikių slenka seni plaukai. O jei labai neramu, visada galima pasirodyti gyditojui
Papildyta:
QUOTE(veikejas @ 2006 03 25, 21:51)
Va tame ir bajeris, kad kalbate tik apie pakaušį. O maniškiam - galvos viršus.

Šiandien Europoje mačiau irgi mažą vaiką (tarp 6-12 mėn. amžiaus) - irgi pakaušis.

Mūsiškis tikrai ant galvos nemiega. Tad keista, kad nukrito.

Mano vaikui ne tik nuo pakaušio nuslinko
Atsakyti
maniskei nenuslinko, bet turbut tik todel, kad su mazai plaukuciu gime.. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukryte tai gime tokia juoduke - plauku nemazai ir ne trumumpi buvo wub.gif
A po to viskas nuslinko unsure.gif Dabar beveik plikute, bet tikiuosi, kad ataugs tokie patys grazus juodi rolleyes.gif
O jei nerimauji, visada pasiklausk gydytojos...Nors manau, kad tai normalu. Pakausis mano dukrytei nupliko tik kokiu 2,5 men. o slinkti seni plaukuciai eme anksciau, bet ne plotais.
Atsakyti
Na mes dar nekirpom nei vienam nei mums veliasi kaip pakrikštysim tai tada sūneliui nukirpsiu
Atsakyti
Mano mazylis gime su ilgais juodais plaukuciais ir kaip nekeista labai mazai ju isslinko. Mazylis auga o kasos ilgeja, tai pati pakerpu kirpciukus ir nuo ausyciu, kad vaikui netrukdytu ir i akis nelystu.
Atsakyti
Mes tai dar neturim ką kirpti, labai jau mums tos kasos neauga, net sruogelės dar į albumą neturim. O be to nuo seno buvo toks prietaras, kad iki metų vaikui plaukų nekirpti, tik nežinau kodėl.
Atsakyti
Mūsiškė aštuonių mėn, o plaukai skysti. Dar nėra ką kirpti. Vyresnioji metų jau su kasom buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangira @ 2004 04 07, 21:46)
As savo merginai irgi noriu pakirpt kirpciukus.Zinoma ji pas mane plaukluotumu nepasizymi tik sruoga viena jau beveik iakytes lenda.Tai kaip manot galima kirpt iki metu?maniskei 8men.

manau, kad viskas galima! kažkokie prietarai, kad iki metų negalima kirpti vaikiukams plaukų man atrodo visiškai nepagrįstas prasimanymas. Neščioms irgi sako, kad negalima nei kirpti, nei dažyti plaukų. Tai ką, taip ir vaikščioti, kaip laumėms? g.gif biggrin.gif
maniškis trumpaplaukis, tai problemų dėl plaukų kirpimo dar nėra mirksiukas.gif

Papildyta:
sutikčiau tik su tuo, kad mažiukėms nerištų plaukų jokiom gumytėm, nes plauko tempimas gali pažeisti plauko svogūnėlį. tada jau tikrai geriau pakirpti kokią sruogą smile.gif
Atsakyti
Mano sunus gime su ilgais juodais plaukuciais. Tai kai sonuose isslinko, atrode kaip tikras pankas. Teko kirpti, nes priekyje liko ilgi ir tankus. Dabar ataugo visi plaukai normaliai ir reikia vel jau dziru dziru... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 06 02, 14:35)
Mūsiškė aštuonių mėn, o plaukai skysti. Dar nėra ką kirpti. Vyresnioji metų jau su kasom buvo... g.gif

Na mums 11 men. o nera net saktuko kur isekti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mums ne už ilgo teks kirptis, nes jau kūtvėliukas darosi g.gif kažin kaip čia viskas bus blink.gif
Atsakyti
Dukrytės plaukučius pakirpom beveik 11 mėn., nes plaikučiai lindo į akeles. Iš pradžių segėm sagtuką, bet pradėjo pati nusitraukinėti ir kištis į burnytę. Pavargom kovoti. Teko kirptis verysad.gif . Prietarais netikim.
Atsakyti