Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

O mano vaikui kai sukaks 1 m. nukirpsiu su mašinele 4 numeriu. Taip dariau savo krikšto dukrai, užaugo gražūs plaukai, o ir kirpimas atrode gerai.Esu nusistačiusi prieš plaukų kirpimą iki 1 metų,bet jei tai būtina ką darysi. wub.gif
Atsakyti
Aš tai truputi patrumpinu galiukus,nes ilgi tie mūsų plaukeliai ,tai i akites lenga,tai pati už plaukučiu sveria ir tampo doh.gif
Atsakyti
Esu prieš kirpimą plaukų iki 1 metų. Vyresniajam kai suėjo lygiai metukai per jo gimtadienį padariau staigmeną doh.gif Kadangi nesu kirpėja, o kažkaip 1 metų kliacką vesti į kirpyklą nesusiprotėjau, tai pradėjau pati kirpti blush2.gif ir neuždėjau jokio antgalio. Tai gavosi visiškai plikai doh.gif , o vaikui tokią baimę įvariau verysad.gif , kad paskui abudu verkėm gal pusę valandos. Ir gimtadienis nuėjo šuniui ant uodegos ax.gif
Dabar mažiukė mergaitė tai galėsiu kasas pinti nereikės kirpti thumbup.gif
Atsakyti
O as savo maziukei kirpciukus pritrumpinau, kai jai buvo 4 men. mirksiukas.gif
Ji gime ilgais plaukucius ir dar greit auga, nebegalejau ziureti, kai plaukuciai i burnyte lenda.
nesiklausiau jokiu mociuciu prietaru, svarbiausia, kad butu gerai ir vaikuciui netrukdytu. rolleyes.gif
Atsakyti
Dukrytei 8,5 mėn, plaukučių dar nekirpom, bet jau beveik į akis lenda. Tai dar svarstau, ar kirpti, ar susegti. Bet ji pas mane tokia nenuorama, kad kirptis nesiduos, o segtukus iškrapštys...
Atsakyti
kokie dar prietarai???? doh.gif

mano mazyle su ilgiausiom kasom gime, dabar jai 9 men. ne karto dar nekirpau, paprasciausiai susirisam virsugalvy "palme"/"fontana" ir niekas mums i akytes nelenda. Dabar jau pradejau dvi kasytes risti smile.gif tongue.gif atrodo kaip ragiukai lotuliukas.gif
Atsakyti

Ar cia tik mum ar ir daugiau vaikuciu taip?Kai gimem turejom juodus,veslius plaukelius kuriuos galejom suris,bet...musu plaukuciai labai isretejo.Darosi sviesus ir nebeturim ka suris flirt.gif
Atsakyti
Nejau tik mum sitaip g.gif 4u.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif kazkas panasaus pas mus dabar biggrin.gif sukuosena turiu omeny
Atsakyti
mmmmmm ax.gif
Atsakyti
panašiai dabar ir pas mus, bet mums tik pusė meto smile.gif vaikas gimė tamsus, o dabar palaipsniui virta blondinu ir plaukučiai krenta sad.gif
Atsakyti

Mano dukryte gime su juodais gana tankiais plaukuciais wub.gif i mane cia lotuliukas.gif O iki kokiu 3 men. galima sakyti visai jie nuslinko - buvo beveik plika galvyte unsure.gif Bet dabar jau 7 men. ir galvyte vel plaukuota lotuliukas.gif gal net tankesni plaukuciai nei ka tik gimusios thumbup.gif
Spalva isliko tamsi. Gal tik siek tiek pasviesejo ax.gif
Atsakyti