Aš tai truputi patrumpinu galiukus,nes ilgi tie mūsų plaukeliai ,tai i akites lenga,tai pati už plaukučiu sveria ir tampo

Esu prieš kirpimą plaukų iki 1 metų. Vyresniajam kai suėjo lygiai metukai per jo gimtadienį padariau staigmeną
Kadangi nesu kirpėja, o kažkaip 1 metų kliacką vesti į kirpyklą nesusiprotėjau, tai pradėjau pati kirpti
ir neuždėjau jokio antgalio. Tai gavosi visiškai plikai
, o vaikui tokią baimę įvariau
, kad paskui abudu verkėm gal pusę valandos. Ir gimtadienis nuėjo šuniui ant uodegos
Dabar mažiukė mergaitė tai galėsiu kasas pinti nereikės kirpti

Dabar mažiukė mergaitė tai galėsiu kasas pinti nereikės kirpti

O as savo maziukei kirpciukus pritrumpinau, kai jai buvo 4 men.
Ji gime ilgais plaukucius ir dar greit auga, nebegalejau ziureti, kai plaukuciai i burnyte lenda.
nesiklausiau jokiu mociuciu prietaru, svarbiausia, kad butu gerai ir vaikuciui netrukdytu.

Ji gime ilgais plaukucius ir dar greit auga, nebegalejau ziureti, kai plaukuciai i burnyte lenda.
nesiklausiau jokiu mociuciu prietaru, svarbiausia, kad butu gerai ir vaikuciui netrukdytu.

kokie dar prietarai????
mano mazyle su ilgiausiom kasom gime, dabar jai 9 men. ne karto dar nekirpau, paprasciausiai susirisam virsugalvy "palme"/"fontana" ir niekas mums i akytes nelenda. Dabar jau pradejau dvi kasytes risti
atrodo kaip ragiukai

mano mazyle su ilgiausiom kasom gime, dabar jai 9 men. ne karto dar nekirpau, paprasciausiai susirisam virsugalvy "palme"/"fontana" ir niekas mums i akytes nelenda. Dabar jau pradejau dvi kasytes risti

Ar cia tik mum ar ir daugiau vaikuciu taip?Kai gimem turejom juodus,veslius plaukelius kuriuos galejom suris,bet...musu plaukuciai labai isretejo.Darosi sviesus ir nebeturim ka suris

Nejau tik mum sitaip

mmmmmm

panašiai dabar ir pas mus, bet mums tik pusė meto
vaikas gimė tamsus, o dabar palaipsniui virta blondinu ir plaukučiai krenta

Mano dukryte gime su juodais gana tankiais plaukuciais

Spalva isliko tamsi. Gal tik siek tiek pasviesejo