Mūsų šeima daug metų draugaujam su Tempur. Pirmą Symphony pagalvę įsigijau 2007, antrą tokią pat vyrui nupirkom po poros metų, trečią Original Junior (skirta vaikams berods iki 8 metų) nupirkau dar nedidukei dukrai. Vis dar ant jų miegam, net užvalkalai tie patys. Kvapo jokio nebuvo, priprasti reikėjo šiek tiek laiko. Tik mano Symphony pagalvę jau po kokių trijų metų "nukonkuravo" dukra (dabar jai 10). Pamėgo miegoti ant jos atėjusi pas mus į lovą, be to, kai sirgdavo peršalimu, vis padėdavau savąją - didesnę pagalvę, kad lengviau kvėpuoti būtų. Turbūt taip ir paprato. Pradžioj kiek pergyvenau, kad netinkama pagal ūgį, tačiau, jeigu jai patogu... Man atiteko Junior išformuota pagalvėlė (irgi, švelniai tarant, neatitinkam viena kitos išmierų). Priprasti reikėjo ilgesnio laiko - savaitės tikrai. Gal, kad kietesnė už Symphony. Šalia gulėdavo pakaitinės - grikinė, plunksninė, ir vis mainydavau per naktį, nes nė viena nebuvo tiek patogi, kad išmiegoti iki ryto. Kai pripratau, be jos nebegaliu. Kadangi mažutė, siaurutė (panaši į kelioninę), ir vežuosi visur su savimi. Beje, sentimentai "simfonijai" kažkokie dar liko - kasdien vyras keliasi valanda anksčiau, ir aš dažniausiai pereinu į jo vietą, kažkoks malonus pojūtis užlieja, padėjus galvą

Va tiek tos mūsų patirties. Čiužiniu kol kas nesigundau tik dėl to, kad esu labai "karšta"

- žinau, kad ant Tempur'ų miegant, mažiau sutrikdoma kraujotaka ir dėl to atsiranda tas šiltesnis pojūtis. Bijau, kad man netiks - turėsiu ledą į lovą neštis

. O jei pasiimsiu pabandymui ir vyrui patiks
Artimiausiu metu ruošiuosi eiti apsidaryt kas tiktų ir sūnui. Mūsiškos jam nė viena nepatinka. Galvojau apie Cloud, tik vizualiai nebepamenu jos dydžio. Gal kas patarsite, 120 cm ūgio vaikui kuri iš Tempur pagalvių galėtų tikti?
P.S. Dažnai pas tėvus tenka miegoti and panašaus tipo Dormeo, stačiakampės, užpildytos viskoelastinias gabaliukais (ar kažkaip panašiai). Nepriparato prie jų nei tėvai, nei svečiai...