Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

Parodose galima isigyti ir dar 10% nuolaidele pritaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune, firminėje Tempur parduotuvėje. Jų skyrius dabar Nemuno baldų centre, antrame aukšte (čia jie iš Megos persikėlė).
Atsakyti
Aš naudoju klasikinę Tempur, M dydžio, nu net nėra ką lyginti su toms Dormeo maximinėm, o anksčiau manydavau kad jos super.
Atsakyti
Beja, gal kuri turi tą pūkinę antklodę? Kur reguliuoja šilumą? Gal gali patirtim pasidalyti? Gundžiausi gundžiausi, bet idomu būtų išgirsti kas jau turi, prieš perkant pačiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*soniqa* @ 2012 03 15, 17:21)
Beja, gal kuri turi tą pūkinę antklodę? Kur reguliuoja šilumą? Gal gali patirtim pasidalyti? Gundžiausi gundžiausi, bet idomu būtų išgirsti kas jau turi, prieš perkant pačiai  blush2.gif

As turiu tokia antklode smile.gif Na, zinokit vertas demesio dalykas. Pirmakart kai uzsiklojau tai jausmas toks, kad lyg nieko ant saves neuzdejai, o gera ir silta. Lengva kaip debeselis smile.gif Dabar jau pripratau smile.gif Ziema ji superine man, o vasara, as kai karscio nemegstu, man per silta su ja. Zinau, jog dabar atsirado dar vienos rusies, perpus plonesne antklodes. Mano vyrui labai patinka ta storoji, kuria turim dabar, o as vis ziuriu i ta nauja plonaja, su ja ir vasara nekarsta turetu buti.
Atsakyti
gaivinu tema: miegojau anksciau ant dormeo ortopediniu, viskas buvo beveik gerai tik truputi per zema.... bet susidevejo... naudojom ilgai... dabar nusipirkom naujas ir .. grazinom kazkokios kietos, nepatogios tos naujos 3d mums pasirode...
dabar nebezinau ka pirkti... gal tempur? bet ar neikrisiu ar normalus minkstumas? nebus taip kad as per viduri o pagalve is abieju sonu ant ausu?
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2014 02 07, 20:24)
gaivinu tema: miegojau anksciau ant dormeo ortopediniu, viskas buvo beveik gerai tik truputi per zema.... bet susidevejo... naudojom ilgai... dabar nusipirkom naujas ir .. grazinom kazkokios kietos, nepatogios tos naujos 3d mums pasirode...
dabar nebezinau ka pirkti... gal tempur? bet ar neikrisiu ar normalus minkstumas? nebus taip kad as per viduri o pagalve is abieju sonu ant ausu?

atsakyt sunku, nes yra ivairiu ciuziniu, vieni labai klampus, kiti maziau, treti minkstuciai, dar kiti visai kieti... reikia eiti i parduotuves ir bandyti, bandyti bandyti.
Atsakyti
Turime Tempur čiužinį, pasilikti kitur nakvoti niekur nebenorime smile.gif Dingo visi skausmai nugaros, miegas pasakiškas, investicija atsipirko su kaupu. Esame labai laimingi.
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2015 03 24, 10:51)
Turime Tempur čiužinį, pasilikti kitur nakvoti niekur nebenorime smile.gif Dingo visi skausmai nugaros, miegas pasakiškas, investicija atsipirko su kaupu. Esame labai laimingi.

O kuri modeli turite?
Atsakyti
Kiek bandem, mums labiausiai patiko Tempur Original, turime 21 cm storio, ateityje noretume 25 cm isigyti
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2015 04 11, 23:46)
Kiek bandem, mums labiausiai patiko Tempur Original, turime 21 cm storio, ateityje noretume 25 cm isigyti

Na taip, 25 cm aukščio labai patogus, tikrai esant finansinems galimybėms, ramia sąžine toki čiužinį galiu ir aš rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Noriu,kad patartumėt kokias pagalves geriau nusipirkti.Draugė patarė TEMPUR pagalves,nes kažkur svečiuose ant tokios miegojo ir patiko nerealiai.O aš vis abejoju... g.gif Kaina juk nemaža...
Ar tikrai jos tokios stebuklingos? Gal galima nusipirkti tokios pat kokybės tik pigiau ?
Ką manote?
Atsakyti