Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kalbat/ pasitariat su vyrais?

QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 13:31)
Taip išeina, kad čia tik aš viena esu tos nuomonės, jog vyras turi matyti ne procesą, o rezultatą  g.gif  Aš net neleidžiu atvažiuot manęs pasiimt iš kirpyklos, kol nebaigtas, pvz., plaukų dažymas. Nieko bendro su kompleksais toks elgesys neturi - jei mato nėštumo metu suplyšusią odą ar atsiradusį celiulitą, tai atrodo dažomi plaukai ar depiliuojamos kojos vaizdo labiau nesugadintų. Vis tik esu įsitikinus, kad ir moteriai maloniau gražintis niekieno nestebimai, ir vyras būna maloniau nustebintas, pamatęs rezultatą be proceso.


Tai proceso jis nemato,tik zino ir manau jam tai patinka,zino kad vyksta grazinimosi procesas.Manes kirpyklos kedej jis irgi nemato,atvaziuoja i gala kai jau fenuoja,sedi masinoj ne salone(bet cia todel kad jam paciam ten patinka muzikos klauso,tel kalba ir dar ten nzn koki biesa veikia..)
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 11:33)
Jau įsivaizduoju, kaip su vyru tariuosi dėl bikinio srities depiliavimo būdo



kai kuriais gyvenimo momentais tu vietu depiliacija pasirupina vyras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 13:31)
Taip išeina, kad čia tik aš viena esu tos nuomonės, jog vyras turi matyti ne procesą, o rezultatą  g.gif Vis tik esu įsitikinus, kad ir moteriai maloniau gražintis niekieno nestebimai, ir vyras būna maloniau nustebintas, pamatęs rezultatą be proceso.

Aš pritariu šiai nuomonei. Tiesiog, namie nevisada išeina padaryt taip, kad nematytų. cool.gif
Blogiausia, kad man pačiai nepatinka dažytis užsidarius vonioje ax.gif todėl dažniausiai makiažą darau prieškambaryje prie veidrodžio, kur viską galima stebėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 07 14, 13:24)
kai kuriais gyvenimo momentais tu vietu depiliacija pasirupina vyras.  ax.gif

Sutarem, kad tik pries gimdyma pasirupins vyras - iki siol patikejau profesionalams.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 12:33)
...vyras turi matyti rezultatą, o ne procesą.

Net keista - žodis žodin tą yra sakiusi man mama. Taip ir elgiuosi, nors su vyru gyvenam jau nežinia kiek... dešimtmečių, net ne metų. Aišku, žino, kad procesas vyksta, bet žiūrėt jam nėra reikalo, dažniausiai viską atlieku vonioj. Na, jei dažaus kambary - užsidarau duris, jei ko nors jam ten prireikia, įeina, o aš nešoku slėptis klykdama, bet ir pats susipranta nesimalt aplinkui. Manau, kad bet koks atvirumas - tiek mintyse, tiek žodžiuose, tiek veiksmuose - neturi būt visiškas (neturiu omeny kokių gėdingų ar nusikalstamų paslapčių... tiesiog yra dalykų, kurie turėtų priklausyt tik sau... ar tai būtų vaikystės fantazijos, žiūrint į mėnulį, ar tikslus apibūdinimas, ką dabar jauti savo vyrui ar vaikui, ar depiliacija... ).
Atsakyti
[quote=Malena,2007 07 14, 13:19]
Jei mane del depiliacijos KVAILELE pavadintu gautu toki antausi kad ilgai prisimintu
drinks_cheers.gif Tai ir sakau,kad senamadiškas doh.gif O va dėl to taip ir gaunasi,kai visai nieko nesupranta ir nežino apie moteris,kažkiek tai paslaptingumas reikalingas.Na bet man tai nėra nei kur pasislėpti,užsidarau vonioje,tai tuoj baladojasi už durų doh.gif Aišku slepiu nuo jo visas tas procedūras ir nepuolu tuoj pasakotis ką darysiu ar padariau,bet vyras kuris visai nieko nežino apie moteris...na nežinau...gi tokių nėra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 07 14, 17:45)
Net keista - žodis žodin tą yra sakiusi man mama.

blink.gif Mat kaip būna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 14, 16:17)
Sutarem, kad tik pries gimdyma pasirupins vyras - iki siol patikejau profesionalams.



tai faktas, kad neprasysi gi pastoviai vyro "sienaut" lotuliukas.gif juk sakau, kartais reikia ir vyro pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 07 14, 18:30)
tai faktas, kad neprasysi gi pastoviai vyro "sienaut"  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai visada pasitariu lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai nuo saviskio nieko neslepiu. ir visada sakau, kad tarkim einu i vonia darytis "grozio paslapteliu". o kartais iskisu pro duris melyna veida ir sakau "bu" smile.gif
nu ir abiem liksma beigi juokinga biggrin.gif
Atsakyti
As neafisuoju kokias grozio proceduras atlieku, stengiuosi kad nematytu ir nežinotu, bet jei ir pamato kazka, tai nera jau cia tokios bedos. Neaptariu su vyru kosmetikos naujoviu ir neklausineju, ar man tinka lupdazio spalva.
Sutinku, kad vyras turi matyti rezultata, o ne procesa, taigi jei imanoma kazka nuslepti, tai taip ir padarau.
Bet per daug ir neprieštaraučiau, jei jis noretu stebeti kaip man daro nagu korekcija ar dazo plaukus. lotuliukas.gif
Atsakyti