QUOTE(jobukas @ 2007 11 22, 19:21)
keista, gal temperatura pieno buvo per zema? Turi buti apie 40 laipsniu (ikisi pirsta ir jauti, kad karsciau nei vonioj vanduo bet iki 10 dar gali suskaiciuoti

). Jei per zema temperatura, tada nerugsta. O jei per auskta, irgi negerai, tada zuva bakterijos. Na, nezinau, man visada puikiai pavyksta. Darau plastikiniame inde su dangciu.
As kazkur skaiciau, kad geriausiai tinka ,,Dvaro" arba naminis pienas, tai is jo ir stengdavausi daryt. O jogurta stengdavausi det be tirstikliu (krakmolas ir pan.). Man geriausiais - ,,Activia"

Jau kazkada rasiau, bet nepamanykit, kad tai -reklama

Tiesiog mano tokia patirtis. Kitas yra lenkiskas, atrodo, ,,Danone Naturale" - man takart nepavyko. Nepavyko ir is ,,Dobilo". Negaliu tikrai pasakyt, kad butent del jogurto... Gal kartais i per karsta piena idejau... Bet kai tenka paskui blynus kept is to nepavykusio eksperimento - nelabai malonu