Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

QUOTE(Kentaure @ 2007 11 22, 14:34)

O dėl pieno ir jogurto,  pabandžiau vakar nesigavo. Tiksliau pasidarė pienas su "snargliais"  tokiais blink.gif

Mano mama daro jogurtą, tai sakė kad reikia rauginti moliniame inde. Man visada padaro iš naminio pieno ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete pagelbeti atsakydamos i kelis klausimus? ax.gif
http://www.apklausa.....php?form=13247
Aciu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 22, 15:34)
Žizel, nesiginčiju, bet matyt ir kokybė atitinkama. Bet kam kur patogiau, pigiau gražiau ten tas ir perka smile.gif 4u.gif

O dėl pieno ir jogurto,  pabandžiau vakar nesigavo. Tiksliau pasidarė pienas su "snargliais"  tokiais blink.gif

keista, gal temperatura pieno buvo per zema? Turi buti apie 40 laipsniu (ikisi pirsta ir jauti, kad karsciau nei vonioj vanduo bet iki 10 dar gali suskaiciuoti biggrin.gif ). Jei per zema temperatura, tada nerugsta. O jei per auskta, irgi negerai, tada zuva bakterijos. Na, nezinau, man visada puikiai pavyksta. Darau plastikiniame inde su dangciu.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2007 11 22, 19:21)
keista, gal temperatura pieno buvo per zema? Turi buti apie 40 laipsniu (ikisi pirsta ir jauti, kad karsciau nei vonioj vanduo bet iki 10 dar gali suskaiciuoti  biggrin.gif ). Jei per zema temperatura, tada nerugsta. O jei per auskta, irgi negerai, tada zuva bakterijos. Na, nezinau, man visada puikiai pavyksta. Darau plastikiniame inde su dangciu.

As kazkur skaiciau, kad geriausiai tinka ,,Dvaro" arba naminis pienas, tai is jo ir stengdavausi daryt. O jogurta stengdavausi det be tirstikliu (krakmolas ir pan.). Man geriausiais - ,,Activia" smile.gif Jau kazkada rasiau, bet nepamanykit, kad tai -reklama blush2.gif Tiesiog mano tokia patirtis. Kitas yra lenkiskas, atrodo, ,,Danone Naturale" - man takart nepavyko. Nepavyko ir is ,,Dobilo". Negaliu tikrai pasakyt, kad butent del jogurto... Gal kartais i per karsta piena idejau... Bet kai tenka paskui blynus kept is to nepavykusio eksperimento - nelabai malonu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as piena kaitinau puode vis kisau pirsta ir kai jau tik tik laikyti galejau uzgesinau ir supyliau ten jogurta. sumaisiau ir padejau salia radiatoriaus. Jogurtas buvo nepamenu koks, nes tik vieninteli musu x maximoj radau gyva blink.gif

O del taupymo, uzvakar reikejo vaziuoi i stoti siuntos pasiimti, tai primeciau, kad bus kamsciai, uz stovejima reikes moketi, dar auto kol pasildysiu kol kamsciuose atstovesiu. o iki stoties man tik 3 stoteles, na ir nuvaziavau troleibusu u1 2,20 Lt thumbup.gif ( tai kad susalau siek tiek istorija nutyli biggrin.gif )

Beje ne i tema, o gal ir i tema, kalbejau su viena pazistama, tai ji sake LT nieko is rubu neperka, siunciasi viska-is el. parduotuviu sako daug pigiau, kazkaip man atrodo, kad nelabai ten ir pigiau, nes juk uz atsiuntima moki nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 24, 12:25)
Beje ne i tema, o gal ir i tema, kalbejau su viena pazistama, tai ji sake LT nieko is rubu neperka, siunciasi viska-is el. parduotuviu sako daug pigiau, kazkaip man  atrodo, kad nelabai ten ir pigiau,  nes juk uz atsiuntima moki nemazai.

Ne visada siuntimas mokamas mirksiukas.gif
Arba būna fiksuotas, tai perkant daug rūbų iškart, siuntimo suma gaunasi labai maža 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 24 lapkričio 2007 - 12:32
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 24, 12:25)
Beje ne i tema, o gal ir i tema, kalbejau su viena pazistama, tai ji sake LT nieko is rubu neperka, siunciasi viska-is el. parduotuviu sako daug pigiau, kazkaip man  atrodo, kad nelabai ten ir pigiau,  nes juk uz atsiuntima moki nemazai.

QUOTE(Will @ 2007 11 24, 12:30)
Ne visada siuntimas mokamas  mirksiukas.gif
Arba būna fiksuotas, tai perkant daug rūbų iškart, siuntimo suma gaunasi labai maža 4u.gif

O kaip dydžius pataikyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 24, 20:42)
O kaip dydžius pataikyt?  unsure.gif

Konsultuotis ax.gif
Jei perki iš internetinės parduotuvės, tai ten pateikiamos dydžių lentelės, matuodama su cm sugebėjau net savo vyrui nupirkti tinkamų drabužių (jis aukštas ir nestambus, tai dažnai rankovės būna trumpos ar pan), o man tai dydžiai atitiko čia esančius, tik su liemenėlėmis nepataikiau, nes pirkdama nežinojau, kad jos sumažintos, tai gavau maudymosi kostiumėlį su miniatiūrine viršutine dalimi hihihi.gif Bet kadangi jis kainavo iki 20 lt, tai nesunkiai čia pardaviau ax.gif
Atsakyti
Neatsimenu, ar buvo nuoroda sioje temoje smile.gif
Bet... manau, su taupymu labai susijusi tema SM :
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
http://www.supermama...;#entry13397809

thumbup.gif
Atsakyti
Nu as tai taupau vazinedama i darba dviraciu,stengiuosi dabar maista,kuri turiu,suvalgyt iki kol pasibaigia galiojimas,kad nemest lauk (nesenai ismeciau rukyta lasisa,nes galiojimas pasibaige,nors nera ji tokia brangi cia,bet susimasciau del etikos,kad jei jau del to turejo mirt gyvunas,tai slykstu ji ismest,reiskia visai be reikalo jis buvo nuzudytas,tai padariau isvadas).Daugiausiai gaunasi gyvenamos vietos nuoma ir dar negaliu atsispirt drabuziams ir gerai kosmetikai.Nu bet dabar su sitais dalykais stengiuosi 'uzraukt' ,nes nei i spinta,nei i stalcius jau telpa. Ai,dar ant restoranu daug isleidziu savaitgaliais,bet jau sito uzraukt negaliu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as tai stengiuos vasara prisikonservuot darzoviu. O mesa tai perkam kaime puse kiaules ar versiuka.
Atsakyti
maista daru pati, dovanu maiseliu neismetu, nesuvalgyta maista perdarua i kita, ziuriu akcijas, dabar daugiausiai sutaupiau maxmoj pirkdama zaislus, su 30% nuolaida, kur reikia pataupom.
Atsakyti