Manau, kad sutaupome, kaip perkame kaime kiaulę. tai mėsos kaip ir nereikia pirkti turgeliuose ar PC. Dar parsivežame iš tėvukų daug daržovių, vištos ir prikoncervuotų gėrybių.
Maistą darau pati ir į kavines nei vienas nevaikštome pietauti.
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 21, 10:40)
manau, kad pasivaikščiojus po kokius "senukus" tikrai rastum pirkti patį vidinį mechanizmą bakeliui, kurį manau vyras pakeistų ir būtų taupymo režimas įjungtas

QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 12 07, 16:20)
Manau, kad sutaupome, kaip perkame kaime kiaulę.
mes irgi perkam

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 08, 17:09)
ir laikot balkone?

o perkat kazkur "ant LT" ar salia vilniaus?

QUOTE(motiejuke @ 2007 12 08, 18:12)
ir laikot balkone?
as zinoma juokauju
o jei perkat tai jau "isdaryneta"
? nezinau kaip tiksliau paklaust 

per pas pazistamus kurie turi savo mesos cecha, o perkam jau isdarotas tik susipjautau sau tinkamai gabalais ir i saldikli dedu
O as pamaciau kad visai apsimoka pirkti specializuotose parduotuvese , pvz netoli mano darbo yra bandeline, tai kainos ten zymiai mazesnes nei prekybcentriuose. Bendeles , sauainiai , duona ir kt. matai kad sviezia, greit ten issluoja parduotuve
Yra ir labai skaniu dziuvesiu kuriu 1kg-3,50, seniai tokios kainos nemaciau

QUOTE(plateau @ 2007 12 11, 22:59)
O as pamaciau kad visai apsimoka pirkti specializuotose parduotuvese , pvz netoli mano darbo yra bandeline, tai kainos ten zymiai mazesnes nei prekybcentriuose. Bendeles , sauainiai , duona ir kt. matai kad sviezia, greit ten issluoja parduotuve
Yra ir labai skaniu dziuvesiu kuriu 1kg-3,50, seniai tokios kainos nemaciau 

Tas tai taip

1.netoli darbo ;
2.kainos ten zymiai mazesnes
3.matai kad sviezia,
4.greit ten issluoja
Tai jau taip atsibodo ir man pastoviai kulnus tik nusipirkus ir pakalinet ir keisti, dabar dazniau perku ant lygaus pado

Oi, jūs nepatikėsit, bet aš šiemet prieš šventes NEVAŽIUOSIU Į AKROPOLĮ ir jo MAXIMąąąą
Tikrai tikrai
IŠ TAUPUMO
Važiuosiu apsipirkti į normalaus dydžio IKI (Mados prekybos centre), arba, dar geriau, Jasinskio, prie Apranga parduotuvės.
Motyvai kodėl??? Kloju....
1. Po kelių metų patirties supratau, kad , kad HYPER prekybos centrai ir jų mitas "didelės apyvartos mažina kainas" yra totalus muilinimas akių. Nieko aš juose nesutaupau, bet žiauriai išlaidauju - kol nusibraunu su vežimėliu iki karpių, tai prisikraunu visokių š... šluosčių, stiklinių, pagalvėlių ir kitų nesąmonių, kurių man tikrai nereikia. O rezultatas - už karpio kg. sumoku gal porą litų pigiaiu, bet dešimtis pakloju totaliam šlamštui, kurio šiai ir už dyką esant normalioms sąlygoms, nepasiduodant psichozei , neimčiau
2. Mažos parduotuvės, tokios, kaip Iki, turi labai normalų prekių pasirinkimą: gali nusipirkti ir kumpio Kalėdoms kepimui, ir žuvies - karpių vidutiniokams, o eršketų ir doradų- pinigingiems, atstumai maži, tiek nenuvargsti tą vežimą tąsydamas, ir nuotaika kita.
3. Priparkuot automobilį prie mažo prekybos centro daug paprasčiau- jau geriau litą už parkavimą sumokėt (prie Jasinskio Iki), nei tą patį litą ratus apie Akropolį sukant pradegint už benzą. O kiek nervų sutaupai, tai iš viso pinigais neįvertinsi.
4. Sakysit- kulinarijos pasirinkimas mažesnėj parduotuvėj skurdesnis. Na, aš geriau namie prie puodų šventiškai pasisukiosiu, nei tą patį laiką tarp piktų, priprakaitavusių tautiečių praleisiu.
5. Na, jau vien keturi pirmieji argumentai verti to, kad, į juos atsžvelgt, ir kad šventės nepavirstų košmaru.
P.S. jokiame PC nedirbu, tiesiog nuoširdžiai išdėsčiau savo mintis, nes žmonių, pasidavusių masinei vartojimo psichozei, gaila

Važiuosiu apsipirkti į normalaus dydžio IKI (Mados prekybos centre), arba, dar geriau, Jasinskio, prie Apranga parduotuvės.
Motyvai kodėl??? Kloju....
1. Po kelių metų patirties supratau, kad , kad HYPER prekybos centrai ir jų mitas "didelės apyvartos mažina kainas" yra totalus muilinimas akių. Nieko aš juose nesutaupau, bet žiauriai išlaidauju - kol nusibraunu su vežimėliu iki karpių, tai prisikraunu visokių š... šluosčių, stiklinių, pagalvėlių ir kitų nesąmonių, kurių man tikrai nereikia. O rezultatas - už karpio kg. sumoku gal porą litų pigiaiu, bet dešimtis pakloju totaliam šlamštui, kurio šiai ir už dyką esant normalioms sąlygoms, nepasiduodant psichozei , neimčiau

2. Mažos parduotuvės, tokios, kaip Iki, turi labai normalų prekių pasirinkimą: gali nusipirkti ir kumpio Kalėdoms kepimui, ir žuvies - karpių vidutiniokams, o eršketų ir doradų- pinigingiems, atstumai maži, tiek nenuvargsti tą vežimą tąsydamas, ir nuotaika kita.
3. Priparkuot automobilį prie mažo prekybos centro daug paprasčiau- jau geriau litą už parkavimą sumokėt (prie Jasinskio Iki), nei tą patį litą ratus apie Akropolį sukant pradegint už benzą. O kiek nervų sutaupai, tai iš viso pinigais neįvertinsi.
4. Sakysit- kulinarijos pasirinkimas mažesnėj parduotuvėj skurdesnis. Na, aš geriau namie prie puodų šventiškai pasisukiosiu, nei tą patį laiką tarp piktų, priprakaitavusių tautiečių praleisiu.
5. Na, jau vien keturi pirmieji argumentai verti to, kad, į juos atsžvelgt, ir kad šventės nepavirstų košmaru.
P.S. jokiame PC nedirbu, tiesiog nuoširdžiai išdėsčiau savo mintis, nes žmonių, pasidavusių masinei vartojimo psichozei, gaila

Nu jo, ir man kraupus vaizdas kai per sventes nera kaip nosies i parduotuve ikisti
Tai siemet ir nekisiu - dovanu jau kiek pirkau tiek, o valgyt dar ka nors namie rasim, kaip nors isgyvensim, ir susitaupys

Aš irgi kuriu planą kad apsipirkinėt reikia ne didžiuosiuose prekybos centruose, o kokiose nors mažesnėse, geriausia specializuotose parduotuvėlėse, bet ne dėlto kad prisikraunu nereikaligų daiktų, tačiau tas stovėjimas milžiniškose eilėse mane žudo