Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

Manau, kad sutaupome, kaip perkame kaime kiaulę. tai mėsos kaip ir nereikia pirkti turgeliuose ar PC. Dar parsivežame iš tėvukų daug daržovių, vištos ir prikoncervuotų gėrybių.
Maistą darau pati ir į kavines nei vienas nevaikštome pietauti.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 21, 10:40)
Kažin ar galima pakeisti tik bakelį?  g.gif

manau, kad pasivaikščiojus po kokius "senukus" tikrai rastum pirkti patį vidinį mechanizmą bakeliui, kurį manau vyras pakeistų ir būtų taupymo režimas įjungtas thumbup.gif
Atsakyti
Aš "perlipau per save" ir pasikuičiu skudurynuose(provincijoj vasarą turgely, kur asortimentas kasdien keičiasi). Paskaitinėjau SM temą "mūsų nauji pirkinukai" ir matau, kad neatsilieku nuo perkančių kad ir internetinėse parduotuvėse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 12 07, 16:20)
Manau, kad sutaupome, kaip perkame kaime kiaulę.

mes irgi perkam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 08, 17:09)
mes irgi perkam drinks_cheers.gif

ir laikot balkone? hihihi.gif as zinoma juokauju mirksiukas.gif blush2.gif
o perkat kazkur "ant LT" ar salia vilniaus? g.gif o jei perkat tai jau "isdaryneta" g.gif ? nezinau kaip tiksliau paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 08, 18:12)
ir laikot balkone? hihihi.gif as zinoma juokauju  mirksiukas.gif  blush2.gif
o perkat kazkur "ant LT" ar salia vilniaus?  g.gif o jei perkat tai jau "isdaryneta"  g.gif ? nezinau kaip tiksliau paklaust  blush2.gif

per pas pazistamus kurie turi savo mesos cecha, o perkam jau isdarotas tik susipjautau sau tinkamai gabalais ir i saldikli dedu
Atsakyti
O as pamaciau kad visai apsimoka pirkti specializuotose parduotuvese , pvz netoli mano darbo yra bandeline, tai kainos ten zymiai mazesnes nei prekybcentriuose. Bendeles , sauainiai , duona ir kt. matai kad sviezia, greit ten issluoja parduotuve smile.gif Yra ir labai skaniu dziuvesiu kuriu 1kg-3,50, seniai tokios kainos nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2007 12 11, 22:59)
O as pamaciau kad visai apsimoka pirkti specializuotose parduotuvese , pvz netoli mano darbo yra bandeline, tai kainos ten zymiai mazesnes nei prekybcentriuose. Bendeles , sauainiai , duona ir kt. matai kad sviezia, greit ten issluoja parduotuve smile.gif Yra ir labai skaniu dziuvesiu kuriu 1kg-3,50, seniai tokios kainos nemaciau  biggrin.gif

Tas tai taip drinks_cheers.gif Bet yra tam tikras pavojus - išleisti daugiau g.gif , nes:
1.netoli darbo ;
2.kainos ten zymiai mazesnes
3.matai kad sviezia,
4.greit ten issluoja
Atsakyti
Tai jau taip atsibodo ir man pastoviai kulnus tik nusipirkus ir pakalinet ir keisti, dabar dazniau perku ant lygaus pado smile.gif
Atsakyti
Oi, jūs nepatikėsit, bet aš šiemet prieš šventes NEVAŽIUOSIU Į AKROPOLĮ ir jo MAXIMąąąą lotuliukas.gif hihihi.gif Tikrai tikrai mirksiukas.gif IŠ TAUPUMO mirksiukas.gif

Važiuosiu apsipirkti į normalaus dydžio IKI (Mados prekybos centre), arba, dar geriau, Jasinskio, prie Apranga parduotuvės.

Motyvai kodėl??? Kloju....

1. Po kelių metų patirties supratau, kad , kad HYPER prekybos centrai ir jų mitas "didelės apyvartos mažina kainas" yra totalus muilinimas akių. Nieko aš juose nesutaupau, bet žiauriai išlaidauju - kol nusibraunu su vežimėliu iki karpių, tai prisikraunu visokių š... šluosčių, stiklinių, pagalvėlių ir kitų nesąmonių, kurių man tikrai nereikia. O rezultatas - už karpio kg. sumoku gal porą litų pigiaiu, bet dešimtis pakloju totaliam šlamštui, kurio šiai ir už dyką esant normalioms sąlygoms, nepasiduodant psichozei , neimčiau doh.gif
2. Mažos parduotuvės, tokios, kaip Iki, turi labai normalų prekių pasirinkimą: gali nusipirkti ir kumpio Kalėdoms kepimui, ir žuvies - karpių vidutiniokams, o eršketų ir doradų- pinigingiems, atstumai maži, tiek nenuvargsti tą vežimą tąsydamas, ir nuotaika kita.
3. Priparkuot automobilį prie mažo prekybos centro daug paprasčiau- jau geriau litą už parkavimą sumokėt (prie Jasinskio Iki), nei tą patį litą ratus apie Akropolį sukant pradegint už benzą. O kiek nervų sutaupai, tai iš viso pinigais neįvertinsi.
4. Sakysit- kulinarijos pasirinkimas mažesnėj parduotuvėj skurdesnis. Na, aš geriau namie prie puodų šventiškai pasisukiosiu, nei tą patį laiką tarp piktų, priprakaitavusių tautiečių praleisiu.
5. Na, jau vien keturi pirmieji argumentai verti to, kad, į juos atsžvelgt, ir kad šventės nepavirstų košmaru.

P.S. jokiame PC nedirbu, tiesiog nuoširdžiai išdėsčiau savo mintis, nes žmonių, pasidavusių masinei vartojimo psichozei, gaila doh.gif
Atsakyti
Nu jo, ir man kraupus vaizdas kai per sventes nera kaip nosies i parduotuve ikisti doh.gif Tai siemet ir nekisiu - dovanu jau kiek pirkau tiek, o valgyt dar ka nors namie rasim, kaip nors isgyvensim, ir susitaupys biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi kuriu planą kad apsipirkinėt reikia ne didžiuosiuose prekybos centruose, o kokiose nors mažesnėse, geriausia specializuotose parduotuvėlėse, bet ne dėlto kad prisikraunu nereikaligų daiktų, tačiau tas stovėjimas milžiniškose eilėse mane žudo doh.gif
Atsakyti