Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 12 05, 23:04)

Ačiū 4u.gif Įdomu kokia ten dabar situacija, nes jas žinojau, bet buvau girdėjusi, kad nebent anksti ryte galima ko nors gauti blink.gif tai ir pamiršusi buvau...

QUOTE(*saulė* @ 2008 12 06, 22:09)
Iki tam tikros sumos indėliai yra apdrausti. Taip kad neskelbkite demagogijos, paskui po tokių kalbų ir žlunga bankai.

O kas iš to draudimo, jei pinigus atgausite po n metų? Ir nuvertėjusius? g.gif
Nors aš ir pati pinigus banke laikau, bet tokioje situacijoje, kaip šiandien turim, draudimu nepasitikiu ax.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 06, 22:47)
o jei turi, nedes ju i Sekundes lygio banka  arba suzinos apie banko bloga padeti greiciau nei tie, kurie turi 3 tukst. ir spes atsiimti

Nevisada taip paprasta mirksiukas.gif Per pastarąjį mėnesį Swedbank'as jau du kartus buvo sustabdęs pinigų išmokėjimą- net kortele nebuvo galima mokėti, nekalbant apie pavedimus unsure.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 12 07, 15:00)
Ir dar, jei aš pati sau pasisiūsiu švarką, užuot nešus pas siuvėją, nors ir galiu tai sau leisti, sutaupysiu 200Lt, štai jums ir taupymo pavyzdys

reikia mokėti siūti ir turėti kuo rolleyes.gif Aš geriau jau nusipirksiu tą švarką... per išpardavimą, kokioj užsienio parduotuvėj, kur jis kainuos maždaug tiek, kiek čia kainuoja vien medžiaga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 07, 20:48)
Būtų gerai kad knygos padėtų taupyti, paskaitau ir vėl išlaidauju ax.gif

lotuliukas.gif tai va kad taip ir būna

QUOTE(Will @ 2008 12 07, 23:25)
Nevisada taip paprasta  mirksiukas.gif  Per pastarąjį mėnesį Swedbank'as jau du kartus buvo sustabdęs pinigų išmokėjimą- net kortele nebuvo galima mokėti, nekalbant apie pavedimus  unsure.gif
r

buvo ir man taip praeita mėn kad pard nepriimė gerai kad vyras grynu turėjo blink.gif blink.gif
Atsakyti
ot todėl aš dabar gavusi algą gražiai visą iš swedbanko sąskaitėlės ir susišluoju cool.gif
sakysit čia panika ir tai tik destabilizuoja rinką, bet man ant rinkos pašvilpt, nes kai man ko reikės - niekas nepagailės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 08, 08:51)
ot todėl aš dabar gavusi algą gražiai visą iš swedbanko sąskaitėlės ir susišluoju cool.gif
sakysit čia panika ir tai tik destabilizuoja rinką, bet man ant rinkos pašvilpt, nes kai man ko reikės - niekas nepagailės tongue.gif

drinks_cheers.gif
tik problema ta, kad jei negalima mokėti kortele, tai negalima ir pasiimti blink.gif Mano abu tėvai gauna atlyginimus į swedbank'o korteles, tai aną savaitę kaip tik aptarinėjom, nes jie ir taip jau kartą nukentėję su pinigais, kai dar rubliniai indėliai buvo doh.gif Bet situacija nekokia- kai abiejų pinigai vienam banke, o jų paimti nėra galimybės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 08, 08:51)

Prieblanda laikai grynais ax.gif ar i kita banka pervedi ?
Mano alga irgi SwB , bet ji mazesne nei graza mastau.gif gal ir man neverta laikyti banke, ale dabar taip butus svarina, net baisu, kur tuos pinigus deti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2008 12 08, 10:17)
drinks_cheers.gif
tik problema ta, kad jei negalima mokėti kortele, tai negalima ir pasiimti  blink.gif  Mano abu tėvai gauna atlyginimus į swedbank'o korteles, tai aną savaitę kaip tik aptarinėjom, nes jie ir taip jau kartą nukentėję su pinigais, kai dar rubliniai indėliai buvo  doh.gif  Bet situacija nekokia- kai abiejų pinigai vienam banke, o jų paimti nėra galimybės  blink.gif

Ir pavedimo nedaro tada, i kita banka?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 08, 10:19)
Ir pavedimo nedaro tada, i kita banka?

Nedaro 4u.gif
Aš pirmiausiai apie tai ir išgirdau doh.gif Išties tai kol kas laikini dalykai ir susiję su Islandijos krize, bet... jei aš negaliu parduotuvėje sumokėti už pirkinius, tai man kitos valstybės mažiausiai rūpi blink.gif Išties, jei man taip nutiktų, parduotuvėje būtų šokas, nes grynais nesinaudoju jau senai senai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 12 08, 10:23)
Nedaro  4u.gif
Aš pirmiausiai apie tai ir išgirdau  doh.gif  Išties tai kol kas laikini dalykai ir susiję su Islandijos krize, bet... jei aš negaliu parduotuvėje sumokėti už pirkinius, tai man kitos valstybės mažiausiai rūpi  blink.gif  Išties, jei man taip nutiktų, parduotuvėje būtų šokas, nes grynais nesinaudoju jau senai senai  blink.gif

Nu joooo.
Einu daryti pavedimo-ziuresim kas bus, o nuo kada cia taip yra? Na kad negalima kortele atsiskaityti pard? Pirma kart girdziu.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 08, 10:32)
Nu joooo.
Einu daryti pavedimo-ziuresim kas bus, o nuo kada cia taip yra? Na kad negalima kortele atsiskaityti pard? Pirma kart girdziu.

Kiek žinau, tai buvo tik keli nesklandumai, o ne nuolatinis reiškinys. Mes pavedimus darėm, ir juos gavom, ir atsiskaitinėjom kortelele - jokių problemų nepatyrėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 08 gruodžio 2008 - 09:48
QUOTE(aige @ 2008 12 08, 10:32)
Nu joooo.

Čia ne nuolat taip schmoll.gif tik per pastarąjį mėnesį jau du kartus taip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 12 07, 23:25)
Ačiū  4u.gif  Įdomu kokia ten dabar situacija, nes jas žinojau, bet buvau girdėjusi, kad nebent anksti ryte galima ko nors gauti  blink.gif  tai ir pamiršusi buvau...

pasirinkimo tikrai yra, ir desros, farsas, kiausiniai pigiau nei parduotuvese, nors pvz bioveloj ar turguj vistiek pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 12 08, 10:51)
Čia ne nuolat taip  schmoll.gif  tik per pastarąjį mėnesį jau du kartus taip buvo  doh.gif

Supratau, bet vistiek nemalonus reiskinys, kai negali susimoketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 12 08, 10:57)
pasirinkimo tikrai yra, ir desros, farsas, kiausiniai pigiau nei parduotuvese, nors pvz bioveloj ar turguj vistiek pigiau mirksiukas.gif

bigsmile.gif neblogai, maniau, kad ten tik mėsa bigsmile.gif Reikės būtinai užsukti thumbup.gif

Atsakyti