Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

QUOTE(gabe60 @ 2008 12 07, 15:00)
Na štai, o ką aš jums sakiau  g.gif
Dabar studijuoju knygą "Gera mergaitė netaps turtinga 75 klaidos, kurios trukdo moterims tapti turtingoms" , siūlau visoms pasiskaityti, daug tiesos joje atrandu..
Ir dar, jei aš pati sau pasisiūsiu švarką, užuot nešus pas siuvėją, nors ir galiu tai sau leisti, sutaupysiu 200Lt, štai jums ir taupymo pavyzdys  smile.gif

na taupymo pavyzdziu (teorisku) galima prigalvoti n+1. Skalbti su pelenu sarmu, sunu farsa valgyti ar vakarais laiptineje skaityti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 12 07, 17:14)
Tokių indėlių neturiu ir kaži ar kada ir turėsiu. mirksiukas.gif
Nu nevilioja manęs tas siuvimas. Man kančia įsisiūti ištrūkusią sagą. doh.gif

man megzti, nerti patinka, nes isardyti galima, kai kazkas ne taip gaunasi blush2.gif su siuviniu sitaip taisyti neiseina, sagas, kai reikia isiuvu, naujai pirktus daiktus pasitaisau... bet baltai pavydziu mokancioms daikta nuo a iki z pasiuti 4u.gif
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 07, 17:31)
na taupymo pavyzdziu (teorisku) galima prigalvoti n+1. Skalbti su pelenu sarmu, sunu farsa valgyti ar vakarais laiptineje skaityti ir t.t.

dauguma zmoniu taupymo gedijasi, bet manau, kad su laiku tai pasikeis smile.gif kazkada i taupancius vokiecius ziurejau kaip i ufonautus, bet dabar pastebejau, kad is ju daug iprociu peremiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 07, 14:00)

Dabar studijuoju knygą "Gera mergaitė netaps turtinga 75 klaidos, kurios trukdo moterims tapti turtingoms" , siūlau visoms pasiskaityti, daug tiesos joje atrandu..
Ir dar, jei aš pati sau pasisiūsiu švarką, užuot nešus pas siuvėją, nors ir galiu tai sau leisti, sutaupysiu 200Lt, štai jums ir taupymo pavyzdys  smile.gif

čia knyginose ieškoti tos knygos g.gif

bet va su tuo pvz aš visai nemoku siuti doh.gif

QUOTE(arana81 @ 2008 12 07, 17:35)
bet baltai pavydziu mokancioms daikta nuo a iki z pasiuti 4u.gif

dauguma zmoniu taupymo gedijasi, bet manau, kad su laiku tai pasikeis smile.gif kazkada i taupancius vokiecius ziurejau kaip i ufonautus, bet dabar pastebejau, kad is ju daug iprociu peremiau ax.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat norėčiau išmokti ax.gif

pasidalink kokiais įpročiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 07, 15:00)
Na štai, o ką aš jums sakiau  g.gif

As tokio brangaus svako neperku-tai jau sutaupau ( stengiuosi pirkti per ispardavimus) , ir knygos nepirksiu-taupysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 07, 18:45)
As tokio brangaus svako neperku-tai jau sutaupau ( stengiuosi pirkti per ispardavimus) , ir knygos nepirksiu-taupysiu  ax.gif

va ir taupymas biggrin.gif o kaip ta knyga atrodo blush2.gif nerandu schmoll.gif
Atsakyti
A va šitaip atrodo
user posted image

Nebrangi ji, truputis virš 20 Lt rašo rolleyes.gif
Atsakyti
netikiu nė viena knyga, kur rašo kaip užsidirbt daugiau pinigų, kaip tapti turtingam, miliejonieriui ir pan. iš tų knygų uždirba tik tie, kurie jas parduoda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 12 07, 20:22)
Turiu Hauck vartelius (2 vnt.) parduociau uz simboline kaina.

Būtų gerai kad knygos padėtų taupyti, paskaitau ir vėl išlaidauju ax.gif
Papildyta:
Esu dar naujo tad kažką netaip pacitavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 07, 20:48)
Esu dar naujo tad kažką netaip pacitavau blush2.gif

Nieko tokio, visoms pasitaiko biggrin.gif
O su tokiais taupymais, kaip KibirVibir pataria, toli nenuvažiuosi schmoll.gif
Jei su blogais milteliais skalbsi, tai kas iš tų rūbų liks lotuliukas.gif
Aš irgi siuvimo nekenčiu, bet nusipirkau medžiagą, nepasidomėjus kokios siuvimo kainos, tai teko pačiai griebtis siuvimo, nes neleidžia sąžinė tiek mokėti, gi auksinis gausis man kostiumas :oh
Atsakyti
Laikas irgi kainuoja siaip.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2008 12 07, 22:18)
Laikas irgi kainuoja siaip.

Na su savim galima pasidereti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 07, 22:04)

Nereikia skaityti paraidziui, nes net nesiuliau taip elgtis, nes tai tik teoriskai butu puikus budai isgyventi cool.gif Siuti, jei to nesugebi ir neturi laiko - joks taupymas. Tai tolygu knygu skaitymui laiptineje, nes nemokama elektra (salyginai).
Atsakyti