Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

QUOTE(Will @ 2008 12 08, 10:01)
bigsmile.gif  neblogai, maniau, kad ten tik mėsa  bigsmile.gif  Reikės būtinai užsukti  thumbup.gif

kai kurioseyra net Zematijos pieno skyriai, bent jau Zemynos g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 08, 09:19)
Prieblanda laikai grynais  ax.gif  ar i kita banka pervedi ?

ką ten į kitą banką vest, jei pritaupyt ne melejonus pavyksta biggrin.gif nors šiaip turiu minčių pasidėt į kortelę (ne indėliu) SEB'e, nes ten turiu ir sąskaitą, ir kortelę ax.gif

QUOTE(Lock @ 2008 12 08, 09:47)
Kiek žinau, tai buvo tik keli nesklandumai, o ne nuolatinis reiškinys. Mes pavedimus darėm, ir juos gavom, ir atsiskaitinėjom kortelele - jokių problemų nepatyrėm.

apie šituos nesklandumus tai tik šitoj temoj ir sužinojau, mano šeimyna ar pažįstami nieko nepastebėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 08, 10:14)
apie šituos nesklandumus tai tik šitoj temoj ir sužinojau, mano šeimyna ar pažįstami nieko nepastebėjo  ax.gif

Nepastebėjau ir aš, nors kortele praktiškai kasdien atsiskaitau. Nenuiminėsiu - o kaip tada visokie mokesčiai ir t.t.? Į paštą eiti, eilėse trintis ir dar už tas paslaugas papildomai po kelis litus sumokėt?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 08, 11:14)
apie šituos nesklandumus tai tik šitoj temoj ir sužinojau, mano šeimyna ar pažįstami nieko nepastebėjo  ax.gif

Aš skaičiau delfyje, kad kažkurį savaitgalį nepavyko padaryti pavedimu, išsigryninti pinigų. Nors pati tuo pačiu metu neturėjau jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 08, 07:51)
ot todėl aš dabar gavusi algą gražiai visą iš swedbanko sąskaitėlės ir susišluoju cool.gif
sakysit čia panika ir tai tik destabilizuoja rinką, bet man ant rinkos pašvilpt, nes kai man ko reikės - niekas nepagailės tongue.gif

bet kad neapsimoka man nusišluoti sąskaitos nes atsiskaitau mokesčius per banka doh.gif

QUOTE(Will @ 2008 12 08, 09:23)
, bet... jei aš negaliu parduotuvėje sumokėti už pirkinius, tai man kitos valstybės mažiausiai rūpi  blink.gif  Išties, jei man taip nutiktų, parduotuvėje būtų šokas, nes grynais nesinaudoju jau senai senai  blink.gif

patikėk šoka buvau gavus kai neleido atsiskaityti unsure.gif ir nuimti neleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 12 08, 10:40)
Nepastebėjau ir aš, nors kortele praktiškai kasdien atsiskaitau. Nenuiminėsiu - o kaip tada visokie mokesčiai ir t.t.? Į paštą eiti, eilėse trintis ir dar už tas paslaugas papildomai po kelis litus sumokėt?

aha, pamiršau patikslinti: nuimdama visada palieku pinigų sąskaitoj internetu mokamiems mokesčiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 07, 21:35)
Siuti, jei to nesugebi ir neturi laiko - joks taupymas. Tai tolygu knygu skaitymui laiptineje, nes nemokama elektra (salyginai).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypač patiko paskutinis sakinys. Net matau, kaip mano devynaukščiame name sėdi kaimynai laiptinėje ir skaito knygas.
Atsakyti
Buvo buvo cia su Swedbanku kad bankomatai nedirbo,maximoj pranese kad neaptarnaus korteliu,bet prie mano namu vienas bankomatas veike.Aciu jam,nes grynuju teturejau 10lt.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 12 08, 15:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Net matau, kaip mano devynaukščiame name sėdi kaimynai laiptinėje ir skaito knygas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Kaip sutaupyti pinigų, tiesiog pabandykit vieną savaitę vesti visas net ir menkiausias išlaidas, pamatysit, kiek visokių "šudukų" priperkama po 1 lt ar mažiau ir pan. Atrodo juokinga suma ta 1 lt, ar kas čia tokio, jei aš nusipirkisiu bandelė už 0,6 ct ir t.t ar traškučių už 0,99.

Tačiau savaitės gale galit pamatyti, kad išleidot ~20-30 lt x 52 savaitės = ~1300-1500 lt per metus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invest: 09 gruodžio 2008 - 01:11
QUOTE(Invest @ 2008 12 09, 01:07)
Kaip sutaupyti pinigų, tiesiog pabandykit vieną savaitę vesti visas net ir menkiausias išlaidas, pamatysit, kiek visokių "šudukų" priperkama po 1 lt ar mažiau ir pan. Atrodo juokinga suma ta 1 lt, ar kas čia tokio, jei aš nusipirkisiu bandelė už 0,6 ct ir t.t ar traškučių už 0,99.

Tačiau savaitės gale galit pamatyti, kad išleidot ~20-30 lt x 52 savaitės = ~1300-1500 lt per metus  cool.gif

va šita ir aš pastebėjau doh.gif atrodo paimi viena kita šudelioka po lita su centai o kai sumoki prie kasos šoka gauni nuo sumas paėmus čeki patirinėti pasižiūri kad ir susidaro tokia suma doh.gif
Atsakyti
Kaip sutaupyti pinigų, tiesiog pabandykit vieną savaitę vesti visas net ir menkiausias išlaidas, pamatysit, kiek visokių "šudukų" priperkama po 1 lt ar mažiau ir pan. Atrodo juokinga suma ta 1 lt, ar kas čia tokio, jei aš nusipirkisiu bandelė už 0,6 ct ir t.t ar traškučių už 0,99.  Tačiau savaitės gale galit pamatyti, kad išleidot ~20-30 lt x 52 savaitės = ~1300-1500 lt per metus

mes sita irgi pastebejom jau senai,tai daba 99 proc atsisakem tu sudelioku mirksiukas.gif ir tikrai susitaupo
Atsakyti