Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

QUOTE(RoTeNa @ 2006 01 26, 16:38)
spyglele,o nezinai numerio tos bobutes is seskines kur buvai?

Tos bobutės vardas Vincenta, kalba ji rusiškai, o užsimiršus pavaro ir lenkiškai. Tel. 2 42 37 03 Vilniuje. Tik ji gerokai neprigirdi, tai reikia kalbėti garsiau. Buria kortomis ir iš kavos tirščių. Jei domina mano nuomonė apie ją, rašyk a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Mirazas @ 2006 01 27, 10:21)
Labas,

Turbūt tau teks į Vilnių važiuot bigsmile.gif  Nes man užsidegė ir pas chiromantą apsilankyti, bet jų arba daug nėra arba jie užsislėpę doh.gif  Tai va radau tik kažkokia Asta nežinau kodėl, bet ji man tokia komercinė ax.gif  ir dar yra Leopoldas, tai v a šitas man patikimesnis, kaip kažkas minėjo jo koordinates galima rasti Būrėja žurnale. Tai tiek, bet jei tik atrasi gerą chiromantą, būtinai pasidalink savo žiniomis, iki mirksiukas.gif

Chirologę Astą Garšvienę rodė per TV keliose laidose. Mano bendradarbė buvo pas ją, tai apibūdino kaip išsilavinusį ir kompetentingą, malonų žmogų. O Leopoldo tel. Vilniuje 2695998, mob. 868124305.
Atsakyti
matėt gal dauguma, bet kas nespėjo, tai pasakysiu, kad garsioji Vaiva už paprasta būrimą ima 80 Lt ir kainos artimiausiu metu keisis iš ėsmės. o laiko skiria tiek kiek reikia (nors kažkur čia forume skaičiau, kad puse valandos biggrin.gif )
Atsakyti
Pamėginsiu paieškoti kitais kanalais,surasiu parašysiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirazas @ 2006 01 27, 10:21)
Labas,

Turbūt tau teks į Vilnių važiuot bigsmile.gif  Nes man užsidegė ir pas chiromantą apsilankyti, bet jų arba daug nėra arba jie užsislėpę doh.gif  Tai va radau tik kažkokia Asta nežinau kodėl, bet ji man tokia komercinė ax.gif  ir dar yra Leopoldas, tai v a šitas man patikimesnis, kaip kažkas minėjo jo koordinates galima rasti Būrėja žurnale. Tai tiek, bet jei tik atrasi gerą chiromantą, būtinai pasidalink savo žiniomis, iki mirksiukas.gif

Aš ir tik Asta radau.Mėginsiu kitais kanalais. Man Kaunas arčiau. Jei surasiu pranešiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal žinote kordinates DANOS gyvenančios Nemenčinėje. 4u.gif
Ir jei kuri buvusi kokie atsiliepimai wub.gif
Atsakyti
NU kak nebila tak nebila.
O dabar tai ryt warau gerosio wilties, o penktadieni pas Leopoldą, bendradarbė labai norėjo sakau waryk, jei patiks eisiu ir aš, tai ta paskambino susiparino ir mane užrašė bigsmile.gif , čia turbūt ženklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na žodžiu parašysiu savo nuomuonę, po visų šitų susitikimų, jei atsigausiu bigsmile.gif , nes nelabai aš pasiruošus tokiam informacijos srautui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 01 27, 19:15)
matėt gal dauguma, bet kas nespėjo, tai pasakysiu, kad garsioji Vaiva už paprasta būrimą ima 80 Lt ir kainos artimiausiu metu keisis iš ėsmės. o laiko skiria tiek kiek reikia (nors kažkur čia forume skaičiau, kad puse valandos biggrin.gif )

Gal kas turit Vaivos tel.nr.?
Parasykit i a.z., buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 01 30, 17:55)
Gal kas turit Vaivos tel.nr.?
Parasykit i a.z., buciau dekinga smile.gif

šiaip aš tai nežinau, o jos pavardė Budraitytė lyg g.gif
Atsakyti
Merginos, o jus nors susimastet del ko begiojat is vienos burejos pas kita? Gal jau sitas iprotis tapo narkotiku, ar norit patikrinti bureju kompetencija? Anksciau, senoveje, zmones labai atsakingai ziurejo i burimo procesa. Ir eidavo esant tam tikrom problemom, bet tikrai ne is smalsumo. Ilgai tam ruosesi, vale siela ir visa organizma (zarnyna).
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 01 19, 12:18)
Mano viena drauge nuejo pas ta Sergeju. Jinai buvo istekejusi ir turejo mergaite. Nuejo be vestuvinio ziedo  lotuliukas.gif Tai tas Sergejus jai pasake, kad greitu laiku istekes ir pirmas vaikas pas ja bus berniukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei del visu situ reikalu, tai eiciau tik pas vieninteli parapsichologa Vladimira Azanova  thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
O kodel eitum pas V.Azanova? As apie ji tik is laikrasciu girdejau, nu kaip ten girdejau, maciau skelbimus, bet labai susidomejau, gal gali pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
sveikos visos, gal kas zino burejos prie urmo bazes paslaugu kainas?Atrasykit, prasau:)Atrodo jos vardas Sofija
Atsakyti