Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

[quote=aevum,2006 01 31, 22:48]
sveikos visos, gal kas zino burejos prie urmo bazes paslaugu kainas?Atrasykit, prasau:)Atrodo jos vardas Sofija
Atsakyti
Viskas yra čia, tereikia pasiskaityt
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2006 01 22, 12:52)
sveiki. norejau paklausti nuo kokio amziaus galima eiti pas bureja... ax.gif

Mūs laikais geriau klaust iki kokio lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif labas senai girdetos mamytės. Tikrai radau idomia tema. norejau paklaust gal Šiauliuose kokia aiškerege žinot ar gera burėja? na pas ta Dvaro gatvėj esu buvus bet ji ne ka tiesos pasakė man. išanksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aevum @ 2006 01 31, 23:48)
sveikos visos, gal kas zino burejos prie urmo bazes paslaugu kainas?Atrasykit, prasau:)Atrodo jos vardas Sofija

drauge pries metus buvo 25,- mokejo
Atsakyti
sveiki 4u.gif
noreciau paklausti, kas turite kontaktus leopoldo Malinausko, vadinamo sielos gydytojo ax.gif gal dar kuri zinote petro sibiliausko, panevezy gyvenancio mokslu daktaro, kuris domisi numerologija. labai dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdute @ 2005 01 31, 17:17)
Kadangi yra temų apie būrėjas, yra daugybė už ir prieš, bet...  ax.gif Yra juk kas tuom tiki ir kam to reikia. Gal šiame skyrelyje galėtumėm surašyti žinomų būrėjų koordinates ir trumpą nuomonę apie ją-kaip ji buria ir pan.
Prašau atsiminti-čia rašysime tik adresus ir telefonus, o ne neigiamus atsiliepimus smile.gif
Pradėsiu aš biggrin.gif

RITA-Minsko pl.49, Vilnius. Tel.8 616 17575
Buria kortomis, užkalba vandenį, netgi ateina "išvalyti" patalpas, suteikia energijos ir pan. Gyva eilė-užrašymų nėra. Man patiko smile.gif

Kiek zinau Vyr. Lietuvos Raganos vyras pranašauja kortom ar dar ten kazkuom. Galima pasikalbeti ir siaip su juo, pakankamai jautrus ir atjauciantis zmogus. Jei neklystu telefonas 867483374 ar kazkas panasaus, bent jau toks buvo kazkada ivestas i mano telefono atminti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2006 02 05, 16:56)
sveiki  4u.gif
noreciau paklausti, kas turite kontaktus leopoldo Malinausko, vadinamo sielos gydytojo  ax.gif  gal dar kuri zinote petro sibiliausko, panevezy gyvenancio mokslu daktaro, kuris domisi numerologija. labai dekui  4u.gif

Leopoldas Malinauskas
Tel: 2695998
Mob.tel. 868124305
Adresas: Lenkų g. 3-4, Vilnius
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2006 02 05, 14:26)
sveiki  4u.gif
noreciau paklausti, kas turite kontaktus leopoldo Malinausko, vadinamo sielos gydytojo  ax.gif  gal dar kuri zinote petro sibiliausko, panevezy gyvenancio mokslu daktaro, kuris domisi numerologija. labai dekui  4u.gif

Petras Šibilskis, ieškoti www.burbuliukas.lt[COLOR=green] smile.gif
Atsakyti
Gal kuri buvot ar girdejot apie bureja Silvija(Vilniuje), Rinktines g.(atrodo) gyvenancia?Gal galit pasidalinti nuomone?
Atsakyti
norejau paklausti mergaites , gal kuri zinot burejos Reginos is Antakalnio adresa... blush2.gif as jai paskambinau uzsirasiau sestadieniui, bet ji taip skubejo kad net nespejus adreso paklaust isjunge telefona... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvaa @ 2006 02 09, 11:11)
norejau paklausti mergaites , gal kuri zinot burejos  Reginos  is Antakalnio adresa... blush2.gif as jai paskambinau uzsirasiau sestadieniui, bet ji taip skubejo kad net nespejus adreso paklaust isjunge telefona... schmoll.gif

Parasiau az smile.gif
Atsakyti