[quote=aevum,2006 01 31, 22:48]
sveikos visos, gal kas zino burejos prie urmo bazes paslaugu kainas?Atrasykit, prasau:)Atrodo jos vardas Sofija
QUOTE(reveka @ 2006 01 22, 12:52)
Mūs laikais geriau klaust iki kokio

QUOTE(aevum @ 2006 01 31, 23:48)
sveikos visos, gal kas zino burejos prie urmo bazes paslaugu kainas?Atrasykit, prasau:)Atrodo jos vardas Sofija
drauge pries metus buvo 25,- mokejo
QUOTE(Strazdute @ 2005 01 31, 17:17)
Kadangi yra temų apie būrėjas, yra daugybė už ir prieš, bet...
Yra juk kas tuom tiki ir kam to reikia. Gal šiame skyrelyje galėtumėm surašyti žinomų būrėjų koordinates ir trumpą nuomonę apie ją-kaip ji buria ir pan.
Prašau atsiminti-čia rašysime tik adresus ir telefonus, o ne neigiamus atsiliepimus
Pradėsiu aš
RITA-Minsko pl.49, Vilnius. Tel.8 616 17575
Buria kortomis, užkalba vandenį, netgi ateina "išvalyti" patalpas, suteikia energijos ir pan. Gyva eilė-užrašymų nėra. Man patiko

Prašau atsiminti-čia rašysime tik adresus ir telefonus, o ne neigiamus atsiliepimus

Pradėsiu aš

RITA-Minsko pl.49, Vilnius. Tel.8 616 17575
Buria kortomis, užkalba vandenį, netgi ateina "išvalyti" patalpas, suteikia energijos ir pan. Gyva eilė-užrašymų nėra. Man patiko

Kiek zinau Vyr. Lietuvos Raganos vyras pranašauja kortom ar dar ten kazkuom. Galima pasikalbeti ir siaip su juo, pakankamai jautrus ir atjauciantis zmogus. Jei neklystu telefonas 867483374 ar kazkas panasaus, bent jau toks buvo kazkada ivestas i mano telefono atminti.

QUOTE(chinchilla @ 2006 02 05, 16:56)
sveiki
noreciau paklausti, kas turite kontaktus leopoldo Malinausko, vadinamo sielos gydytojo
gal dar kuri zinote petro sibiliausko, panevezy gyvenancio mokslu daktaro, kuris domisi numerologija. labai dekui 

noreciau paklausti, kas turite kontaktus leopoldo Malinausko, vadinamo sielos gydytojo

Leopoldas Malinauskas
Tel: 2695998
Mob.tel. 868124305
Adresas: Lenkų g. 3-4, Vilnius
QUOTE(chinchilla @ 2006 02 05, 14:26)
sveiki
gal dar kuri zinote petro sibiliausko, panevezy gyvenancio mokslu daktaro, kuris domisi numerologija. labai dekui 

Petras Šibilskis, ieškoti www.burbuliukas.lt[COLOR=green]

Gal kuri buvot ar girdejot apie bureja Silvija(Vilniuje), Rinktines g.(atrodo) gyvenancia?Gal galit pasidalinti nuomone?
QUOTE(ievvaa @ 2006 02 09, 11:11)
norejau paklausti mergaites , gal kuri zinot burejos Reginos is Antakalnio adresa...
as jai paskambinau uzsirasiau sestadieniui, bet ji taip skubejo kad net nespejus adreso paklaust isjunge telefona... 

Parasiau az