Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

QUOTE(murcielago @ 2006 10 05, 17:55)
O kodel gailiesi? as kazkaip sugalvojau kad man reikia nueiti, nezinau, kazkaip pastaruoju metu labai neramiai jauciuosi, pradejo ligos kibt, tai dar lyg tycia pasiskundziau draugei, ta sako juokais, gal kas nuziurejo.... nu nezinau.... Girdejau kazkur kaune prie sauletekio gera bureja gyvena.... gal kas turite koordinates?

gailiuosi, nes iš karto po to, kai išėjom tokia keista savijauta buvo, labai nemaloni... unsure.gif Šiaip kol kas šis bei tas išsipildė jau. Šiaip nesu linkusi tikėti viskuom, ką pasakė, bet vis tiek, atrodo jau žinai, kaip viskas bus, pvz. pasakė, kad kitų metų pradžioj sutiksiu vyrą, kuris manim labai susidomės, labai būsim panašūs vidumi, bet jis bus vyresnis ir ne lietuvis, tai jau atrodo ir lauki to vyresnio biggrin.gif Na, gal nemoku paaiškint, kodėl gailiuosi tongue.gif
Paskaityk temą, tikrai rasi pas ką nueiti Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 spalio 2006 - 16:31
Uzsirasiau kitai savaitei pas bureja Svetlana VIlniuje.. ax.gif Uzismaniau apsilankyt.. Paskutini karta pas bureja buvau dar mokyklos laikais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinka3 @ 2006 09 06, 19:17)
Pasidalinsiu savo ispudziais ir as. Esu keleta kartu buvusi pas Zoja, kur prie stoties gyvena. Tikrai idomu, kad visa laika apie mane ir man artimus zmones pasako TA PATI (is gimimo datu). Ir labai tiksliai pataiko. Yra ispranasavus daug ivykiu,kurie issipilde, kaip pvz kada isigysiu buta, kada pakeisiu darba ir t.t. Taciau buna, kad pasakyti dalykai neissipildo (retai) arba atsako i rupima klausima: spresk pati ka daryti.  Va tas tai sunervina, nes eini ieskoti atsakymo i klausimus. Nors is kitos puses gal ir gerai, kad neuzprogramuoja kazkokiam veiksmui.
Isvada- tikrai rekomenduoju, net jei ne i visus klausimus rasite atsakymus,tai bent jau iseisite pilnos optimizmo! Iprastai jai paliekama apie 40-50 lt. Manau labai normali kaina lyginant su tuo, kiek laiko yra skiriama.

ir as labai geros nuomones apie Zoja, tik palieka zmones pinigeliu tiek kiek gali, pas ja "taksos" nera.
Jeigu kam depresine busena, ar nezinia del kokiu priezasciu gyvenimas ne mielas, nueikite-rekomenduoju, labai optimistiskai nuteikia, palengvejimas nerealus,kaip po psihologo sianso smile.gif
Atsakyti
gal kas nesenai buvote pas Virginija, karoliniskese, ar ji dar buria, o telefonas ar nepasikeites? parasykite kas ne senai buvote tel nr.
is anksto dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 10 02, 12:19)
Supermamytės kaunietės, gal kuri buvote pas Genutę Česnulevičienę? (jei gerai pavardę parašiau) Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais?

O čia ne ta pati Genutė kur Rotušės g-vėje gyvena?Pačiai būtų į domu ką nors apie ją sužinoti,nes kitą penktadienį einu.Smagu būti pasiruošus netikėtumams g.gif
Atsakyti
Aš neseniai buvau pas Rita Minsko plente tai ji man kaip burėja nepatiko, jokio konkretumo. Noriu paklausti gal kas žinot okaip ji užkalbinėja vandenį nuo ligų ir nužiūrėjimo ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2006 10 13, 17:43)
ir as labai geros nuomones apie Zoja, tik palieka zmones pinigeliu tiek kiek gali, pas ja "taksos" nera.
Jeigu kam depresine busena, ar nezinia del kokiu priezasciu gyvenimas ne mielas, nueikite-rekomenduoju, labai optimistiskai nuteikia, palengvejimas nerealus,kaip po psihologo sianso smile.gif

blink.gif Bandziau jai prisiskambinti 3 vakarus is eiles,be sansu schmoll.gif doh.gif Uztat ketvirtadieni buvau pas Zalatoriene,dar pakeliui pas ja vaziavau mikriuku kartu su Vaiva Budraityte lotuliukas.gif ,nors imk ir uzsirasyk pas ja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 10 14, 14:58)
blink.gif Bandziau jai prisiskambinti 3 vakarus is eiles,be sansu  schmoll.gif  doh.gif Uztat ketvirtadieni buvau pas Zalatoriene,dar pakeliui pas ja vaziavau mikriuku kartu su Vaiva Budraityte  lotuliukas.gif ,nors imk ir uzsirasyk pas ja  lotuliukas.gif

taip labai sunku pas zoja uzsirasyti reikia skambinti 22 val. geriau truputi pries 22va.(pora minuciu) cia kaip laimes valandos jeigu pavyks-valio! jeigu ne ,tada tik kita vakara.
pas ja pastoviai rodo uzimima, reikia kantrybes-gelezines kantrybes:)
sekmes visoms:)
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 10 14, 14:58)
blink.gif Bandziau jai prisiskambinti 3 vakarus is eiles,be sansu  schmoll.gif  doh.gif Uztat ketvirtadieni buvau pas Zalatoriene,dar pakeliui pas ja vaziavau mikriuku kartu su Vaiva Budraityte  lotuliukas.gif ,nors imk ir uzsirasyk pas ja  lotuliukas.gif

skaičiau, kad jei skambini būrėjai ir neprisiskambini, reiškia ir nereikia eiti rolleyes.gif
Atsakyti
Geriau tuos pinigus isleistumete sau:drabuziams, kosmetikai ar skaniam kasniui. Ka tos burejos gali pasakyti, jus tik sau gyvenimus gadinates. Kaip jus savo likima norite suzinoti pas setona, as to nesuprantu. Dievas musu gyvenimas, musu viltis.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 10 19, 09:40)
Geriau tuos pinigus isleistumete sau:drabuziams, kosmetikai ar skaniam kasniui. Ka tos burejos gali pasakyti, jus tik sau gyvenimus gadinates. Kaip jus savo likima norite suzinoti pas setona, as to nesuprantu. Dievas musu gyvenimas, musu viltis.

bigsmile.gif Taigi ir leidziame pinigelius sau, o ne kazkam,apie save norime suzinoti,o ne apie kaimyna lotuliukas.gif Beje,nieko tokio setonisko nematau astrologijoje,o tai,kad zinosiu savo vaiko silpnas vietas,charakterio bruozus,galimas ligas,tai tik man ir jai bus geriau ir nei kiek negaila pinigu bigsmile.gif Beje,gaila,neatsimenu pavadinimo blush2.gif ,bet yra netgi burimas su biblija, atseit sugalvoji klausima ir atsiverti bet kuri biblijos puslapi,o ten atsakymas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 10 19, 13:11)
bigsmile.gif Taigi ir leidziame pinigelius sau, o ne kazkam,apie save norime suzinoti,o ne apie kaimyna  lotuliukas.gif Beje,nieko tokio setonisko nematau astrologijoje,o tai,kad zinosiu savo vaiko silpnas vietas,charakterio bruozus,galimas ligas,tai tik man ir jai bus geriau ir nei kiek negaila pinigu bigsmile.gif Beje,gaila,neatsimenu pavadinimo  blush2.gif ,bet yra netgi burimas su biblija, atseit sugalvoji klausima ir atsiverti bet kuri biblijos puslapi,o ten atsakymas...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Astrologija ar chiromantija tikrai nieko bendro su setonu neturi.
Atsakyti