gal kas zino gera bureja lazdynu rajone?
girdejau,kad yra, vyras,kuris mato ar yra prakeiksmas, nuima juos,buria ir pan. bet konkreciai nieko nezinau.
QUOTE(Afroditte @ 2006 10 09, 11:59)
GAL SUZINOJAI AS IRGI NORECIAU

Virginijos is Karoliniskiu telefonas +37069844538
O aks buvot pas Virginija, kaip ji?
As buvau pas Virginija, man pasake daug tiesos .Nueinu retkarciais man kartais pasisneket reikia su kazkuo, na tiesiog itampa nuimt.Na pasako ir nemaloniu dalyku bet jau toks gyvenimas. O siaip isilavinusi , maloni moterys maciusi visko tarp kitko žemaitė. Manji tiko ,kzkaip iseinu is jos su palengvejimu , na ir galvoje daugiau tvarkos pasidarau
kaip spintoj mintys susidelioja tvarkingai savaime zinau ka daryt ,kueeit kaip elgtis.
bet cia gal kaip kam ji man daugiau kaip psichologes konsultacijas na zinoma ir kortas ismeta ir del darbo ir del asmeniniu dalyku ir del kitu zmoniu del aplinkos daug pasako kas tave supa kokie zmones ko pasisaugot Venu zodziu ir nebrangininke tik uzsirasyt pas ja reik is ryto berods nuo 7 iki 8 ryto uzraso priima ir iseiginem.Sekmadieni tik po baznycios nes yra tikinti . Na tai prirasiau pavargsi skaityt.

[quote=Lin*,2006 10 27, 11:59]As buvau pas Virginija, man pasake daug tiesos .Nueinu retkarciais man kartais pasisneket reikia su kazkuo, na tiesiog itampa nuimt.Na pasako ir nemaloniu dalyku bet jau toks gyvenimas. O siaip isilavinusi , maloni moterys maciusi visko tarp kitko žemaitė. Manji tiko ,kzkaip iseinu is jos su palengvejimu , na ir galvoje daugiau tvarkos pasidarau
kaip spintoj mintys susidelioja tvarkingai savaime zinau ka daryt ,kueeit kaip elgtis.
bet cia gal kaip kam ji man daugiau kaip psichologes konsultacijas na zinoma ir kortas ismeta ir del darbo ir del asmeniniu dalyku ir del kitu zmoniu del aplinkos daug pasako kas tave supa kokie zmones ko pasisaugot Venu zodziu ir nebrangininke tik uzsirasyt pas ja reik is ryto berods nuo 7 iki 8 ryto uzraso priima ir iseiginem.Sekmadieni tik po baznycios nes yra tikinti . Na tai prirasiau pavargsi skaityt.
gaila,kad vln

gaila,kad vln

gaila,kad vln

O tu pasiskambink pasiklausk gal kada su reikalais bus Kaune

QUOTE(DjeVu @ 2005 12 21, 16:41)
O kam tau ta būrėja? Nežinai kaip gyventi, kai niekas nepataria kaip tai daryti? Sory, nei kart pas jokią būrėją nebuvau ir todėl labai sunku suprasti, kodėl ji tokia reikalinga gali būti
Mano viena draugė neseniai lankėsi pas būrėją ir ta jai pasakė, kad po 11 mėnesių ji ištekės. Deja, problema ta, kad ta mano draugė net vaikino neturi. Tai kiekvienas sutiktas vyras dabar jai atrodo potencialus jaunikis. Iškrypimas koks tai
Gyvenimas tuo ir įdomus kad yra NENUSPĖJAMAS

Mano viena draugė neseniai lankėsi pas būrėją ir ta jai pasakė, kad po 11 mėnesių ji ištekės. Deja, problema ta, kad ta mano draugė net vaikino neturi. Tai kiekvienas sutiktas vyras dabar jai atrodo potencialus jaunikis. Iškrypimas koks tai

Gyvenimas tuo ir įdomus kad yra NENUSPĖJAMAS

Mane tai pas burejas vis nuvesdavo smalsumas, bet paskutinikart kai buvau pas keleta bureju kortomis, tai nustebau, kad tie keli pasake ta pati! O pasake, kad krenta vedybine korta! ir kiek kartu tas pats burejas megino, vsi ta vedybine krenta ir gana! O man kad juokas, nes as visus savo bernus pavarius tada buvau ir gyvenau sau ramiai ir maloniai, zodziu, neturejau jokio kadro tada. Man sako: greitu laiku istekesi.

Tai va, ir tikek tais burtininkais, ir netikek. Laisvas reikalas.