Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

Kadangi žinau kiek šūdo spaudoje būna prirašyta, tai juokas mane ima iš tokių straipsnių.
Nuvažioukit į Nissan atstovybę ir pasiklauskit, ten tikrai geriau žinos negu kažkoks žurnalistas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 30, 11:07)
Kadangi žinau kiek šūdo spaudoje būna prirašyta, tai juokas mane ima iš tokių straipsnių.
Nuvažioukit į Nissan atstovybę ir pasiklauskit, ten tikrai geriau žinos negu kažkoks žurnalistas  lotuliukas.gif

man asmeniskai jokio skirtumo kokiai klasei masina priklauso tongue.gif . Beja Nissan svetainej raso, kad jokiai tradicinių automobilių klasei nepriskiriama smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 29, 23:20)
Matei nors vieną Golfą keturiais ratais varomą?

Aš mačiau. Ir net ne vieną ir ne du. Siurprizas, a?
Papildyta:
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 30, 11:07)
Nuvažioukit į Nissan atstovybę ir pasiklauskit, ten tikrai geriau žinos negu kažkoks žurnalistas  lotuliukas.gif

Jep, pardavimu vadybininkas dažniausiai "šventą teisybę" porina 4u.gif
Atsakyti
Kai pardavimų vadybininkai mano pažįstami tai taip biggrin.gif
Jokio čia siurprizo, matyk toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 30, 14:57)
Kai pardavimų vadybininkai mano pažįstami tai taip  biggrin.gif
Jokio čia siurprizo, matyk toliau  lotuliukas.gif

Linkiu nusileisti ant zemes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 30, 17:18)
Linkiu nusileisti ant zemes  4u.gif

O pats skiri 4WD nuo Sinchro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 30, 22:04)
O pats skiri 4WD nuo Sinchro?  g.gif

O kuo tai siejasi su keturiu varanciuju ratu Golfais, kuriu tu, kaip suprantu, nesi maciusi? lotuliukas.gif

Skiriu, neabejok. Ar nori man isaiskint "mūftų" veikimo principus arba 4wd ir awd skirtumus? lotuliukas.gif O tu ar zinai, kad Synchro yra tik pavadinimas, arba kitaip brandas, priklausantis Vagenui? biggrin.gif Ir kad tai nera technologija? Kad yra gyvas velnias keturiu varomuju ratu principo uzvadinimu? Pavardint? simetrical awd - Subaru, quattro - Audi, syncro - VW, 4matic - Mercedes ir t.t. Kaip kas nori, taip tas ir uzvadina.

Pasidomek pries rasydama ir bandydama atrodyti protinga.

O jeigu domiesi, cia tau pradziai:
http://auto.howstuff...wheel-drive.htm

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 31, 07:56)
O kuo tai siejasi su keturiu varanciuju ratu Golfais, kuriu tu, kaip suprantu, nesi maciusi?  lotuliukas.gif

Skiriu, neabejok. Ar nori man isaiskint "mūftų" veikimo principus arba 4wd ir awd skirtumus?  lotuliukas.gif  O tu ar zinai, kad Synchro yra tik pavadinimas, arba kitaip brandas, priklausantis Vagenui?  biggrin.gif Ir kad tai nera technologija? Kad yra gyvas velnias keturiu varomuju ratu principo uzvadinimu? Pavardint? simetrical awd - Subaru, quattro - Audi, syncro - VW, 4matic - Mercedes ir t.t. Kaip kas nori, taip tas ir uzvadina.

Pasidomek pries rasydama ir bandydama atrodyti protinga.

O jeigu domiesi, cia tau pradziai:
http://auto.howstuff...wheel-drive.htm

Sekmes  4u.gif

Visos silkės yra žuvys, bet ne visos žuvys yra silkės smile.gif
O synchro yra lieva sistema, kuri tik golfams ir gali būti naudojama ir ji tikrai neprilygsta tikrų visureigių 4x4 sistemai.
Na bet ne tame esmė. Įdomu ar bent pirštu buvai palietęs Qashqai, kad galėtum teigti jog tai bloga mašina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 31, 13:25)
Visos silkės yra žuvys, bet ne visos žuvys yra silkės smile.gif
O synchro yra lieva sistema, kuri tik golfams ir gali būti naudojama ir ji tikrai neprilygsta tikrų visureigių 4x4 sistemai.
Na bet ne tame esmė. Įdomu ar bent pirštu buvai palietęs Qashqai, kad galėtum teigti jog tai bloga mašina  smile.gif

Jooo, o Kaškajus tai tikras 4x4, rėminės konstrukcijos visureigis, nors i Dakara paleisk lotuliukas.gif Tu gal ji su L'u arba Patrol sumaišei? lotuliukas.gif Nusikabink pardavimo vadybininku sukabintus makaronus nuo ausu ir suprask, kad tai parketinis butaforinis babskas SUV, kuris pravažumu ne velnio nelenkia nei analogisku keturiais varomu Golf, nei Octavijų ir t.t. Beje, nenustebciau, kad ten panaudota kokia visko mūfta, technologiskai identiska naudojamai Golfuose bigsmile.gif Tiesa, yra tikimybe, kad klystu, pasidomesiu.

Tu parodyk, kur as teigiau, kad Kaškajus bloga masina?

Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 31, 13:35)
Jooo, o Kaškajus tai tikras 4x4, rėminės konstrukcijos visureigis, nors i Dakara paleisk  lotuliukas.gif Tu gal ji su L'u arba Patrol sumaišei?  lotuliukas.gif Nusikabink pardavimo vadybininku sukabintus makaronus nuo ausu ir suprask, kad tai parketinis butaforinis babskas SUV, kuris pravažumu ne velnio nelenkia nei analogisku keturiais varomu Golf, nei Octavijų ir t.t. Beje, nenustebciau, kad ten panaudota kokia visko mūfta, technologiskai identiska naudojamai Golfuose  bigsmile.gif Tiesa, yra tikimybe, kad klystu, pasidomesiu.

Tu parodyk, kur as teigiau, kad Kaškajus bloga masina?

Su niekuo aš nemaišau.
Na neteigei, kad bloga mašina, bet dabar va jau pasakei. Tai ar bent važiavęs esi su ta mašina, kad sakai jog Golfas geresnis??? Kaip tau atrodo, kodėl pusė metų eilė stovi Qashqajui?

Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 31, 13:41)
Su niekuo aš nemaišau.
Na neteigei, kad bloga mašina, bet dabar va jau pasakei. Tai ar bent važiavęs esi  su ta mašina, kad sakai jog Golfas geresnis??? Kaip tau atrodo, kodėl pusė metų eilė stovi Qashqajui?

Ne nu... lotuliukas.gif
Kur as teigiu, kad Golfas geresnis? lotuliukas.gif

Man atrodo, kad eile stovi puse metu tikrai ne del tobulos 4x4, pravazumu prilygstancios tikram visureigiui lotuliukas.gif Greiciau del pigios kainos, moterims itinkancio dizaino ir, kaip ant taves matosi, puikaus vadybininku makaronu kabinimo darbo lotuliukas.gif O galbut tiekimo sutrikimai? Galbut "kvotos" Lietuvos dileriams mazos, esi kazka apie tai girdejusi? Gali buti daug priezasciu, o paklausa tik viena is ju. Aston Martin uzsisakius irgi reikia pusmeti laukti, so what? g.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 31, 13:51)
Ne nu... lotuliukas.gif 
Kur as teigiu, kad Golfas geresnis?  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad eile stovi puse metu tikrai ne del tobulos 4x4, pravazumu prilygstancios tikram visureigiui  lotuliukas.gif Greiciau del pigios kainos, moterims itinkancio dizaino ir, kaip ant taves matosi, puikaus vadybininku makaronu kabinimo darbo  lotuliukas.gif O galbut tiekimo sutrikimai? Galbut "kvotos" Lietuvos dileriams mazos, esi kazka apie tai girdejusi? Gali buti daug priezasciu, o paklausa tik viena is ju. Aston Martin uzsisakius irgi reikia pusmeti laukti, so what?  g.gif

Nissan nesitikėjo tokio populiarumo ir kad toks vykęs modelis bus, bet kiek žinau dabar gamykla metė visus pajėgumus Qashqai gamybai.
Patikėk makaronų man nieks neprikabino biggrin.gif Mašinytė tikrai verta dėmesio thumbup.gif Turėsi progą pravažiuok, įsitikinsi tongue.gif
Atsakyti