Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(melana @ 2007 08 24, 11:15)
Mes jau užsisakėm po ilgų svarstymų, dabar lauksim pavasario ir kartu naujos mašinytės  smile.gif  Ale laukt reikia kaip visą nėštumą - 9 mėn  doh.gif

baisu, ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai aš užsisakinėjau buvo TIK 6 mėnesiai terminas doh.gif o laukti kaip užknisa blink.gif juo labiau, kad pas mus po biuro langais kažkas vis pasiparkuoja su tuo aparatu - kaži iš kur gavo taip greitai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va dar pasisakysiu ax.gif į temą biggrin.gif
kaip tik šiandien paskambinau ir sužinojau, kad mano mašina atvažiuoja ne spalį, kaip aš tikėjausi doh.gif bet gruodžio gale blink.gif o užregistruos ją sausio mėnesį blink.gif dar kartą pasiėmiau pralėkt demo mašiną ir galutinai pasimečiau doh.gif ir iš viso nebežinau ar ji man patinka doh.gif demo mašinoje kažkas labai bjauriai gale barškėjo g.gif žodžiu, kai po to atsisėdau į savo pierniką - tokia ji man prabangi pasirodė unsure.gif varysiu rytoj į kitą saloną kitos mašinos derinti ir gali būti, kad atiduosiu kam nors savo rezervaciją kaškui unsure.gif
Atsakyti
pati su savim kalbuosi doh.gif
žodžiu, jau nusipirkau kitą aparatą biggrin.gif grožiuosi nuotrauka ir tvarkausi lyzingą biggrin.gif
ir dabar galvoju, kad tas kaškas buvo klaida mano gyvenime lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet viskas tik į gerą thumbup.gif kaško dar oficialiai neatsisakiau, bet tikriausiai jie visai nenuliūs kai kokį gruodį apie tai jiems pranešiu biggrin.gif maniškis yra tas pusantrinis dyzelis biggrin.gif einamiausias variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2007 09 02, 00:43)
1. pati su savim kalbuosi
2. žodžiu, jau nusipirkau kitą aparatą
3. maniškis yra tas pusantrinis dyzelis; einamiausias variantas  biggrin.gif

1. Nieko cia blogo biggrin.gif.
2. Sveikinu. Mes irgi is pradziu euforijos pagauti buvom, bet aciu Dievuliukui isgyjom. Vienam zmogiukui ir vazineti tik mieste- turbut ok, taciau su seima i uzmiesti nenoreciau juo vaziuoti- garsas ir galiniu sediniu nepatogumas doh.gif. Taip pat nusipirkom kita auto, laukti tik menesi.
3. As ta pati tirinejau smile.gif.
Atsakyti
Mes irgi atsisakėm savo kaškajaus, nes kaip tyčia, dabartinis mašiniukas byrėt visai pradėjo, vargu ar pratemptumėm 9 mėn. ir dar su mažu vaiku, o mašinos reikia kiekvieną dieną doh.gif Žodžiu nusipirkom iš kito salono kitą modelį, viską suformint užtruko vos 3 dienos. Jau važinėjam ir džiaugiamės naujuoju automobiliuku. Kantrybės laukiantiems Nissan Qashqai automobilio 4u.gif Vistiek įdomu išgirsti būtų atsiliepimus kas jau turi ax.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį mano vyras pastebėjo Qashqai. Man irgi patiko. Mes turėjom Hyundai Getz dyzelinį. Aš aišku už nauja ir didesnė ir saugesnė. Neduoda vyras rašyti. Toliau jis papasakos.
Sveikos mamos! Įsimilėjau į šia tačkė.Kita diena nulekiau į Nissan salona Verkių g. ir išbandžiau. Tai buvo 1.5 dyzeliukas. Nuvilė dinamiką. Mano getz kaip kulka prieš šį nevikėlį. Apsisukiau atgal į saloną ir pasakiau kad lauksiu 2 litro dyzeliuką. O dar sužinojau kad terminai nuo 6 iki 9 mėnesiu - pribaigė mane. Nu ir kas kad Rusioje 1,5 metų laukti, mes tai ES. Ir nuliudės užėjau šiep sau i Subaru saloną šalia. Ir prasidėjo. FORESTER. Aš tai galvojau kad Subaru nerealios kainos, o iš tikruju realios ir dar kaip. Namo. Inete žiurėjau viską apie Nissan ir Subaru. Radau pažistamą su Foresteriu. Va čia tai auto, ir man p...ui kiek į ryja kuro, kad jis negražus daugeliui žmoniu. Susirgau Subaru ir po 2 savaičiu mes jau važinėjam. Tikrai nesigailiu. Šeip paklausiau draugu kiek kainuoja Forester Ju manymu - apie 90000-100000 Lt. O iš tikruju 63000. Va taip.
Klauskit jei bus idomu ir net išbandyti duočiau
Atsakyti
QUOTE(niruta @ 2007 09 09, 17:56)
Prieš mėnesį mano vyras pastebėjo Qashqai.........................

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 09 rugsėjo 2007 - 20:54
QUOTE(niruta @ 2007 09 09, 17:56)
Prieš mėnesį mano vyras pastebėjo Qashqai. Man irgi patiko. Mes turėjom Hyundai Getz dyzelinį. Aš aišku už nauja ir didesnė ir saugesnė. Neduoda vyras rašyti. Toliau jis papasakos.
Sveikos mamos! Įsimilėjau į šia tačkė.Kita diena nulekiau į Nissan salona Verkių g. ir išbandžiau. Tai buvo 1.5 dyzeliukas. Nuvilė dinamiką. Mano getz kaip kulka prieš šį nevikėlį. Apsisukiau atgal į saloną ir pasakiau kad lauksiu 2 litro dyzeliuką. O dar sužinojau kad terminai nuo 6 iki 9 mėnesiu - pribaigė mane. Nu ir kas kad Rusioje 1,5 metų laukti, mes tai ES. Ir nuliudės užėjau šiep sau i Subaru saloną šalia. Ir prasidėjo. FORESTER. Aš tai galvojau kad Subaru nerealios kainos, o iš tikruju realios ir dar kaip. Namo. Inete žiurėjau viską apie Nissan ir Subaru. Radau pažistamą su Foresteriu. Va čia tai auto, ir man p...ui kiek į ryja kuro, kad jis negražus daugeliui žmoniu. Susirgau Subaru ir po 2 savaičiu mes jau važinėjam. Tikrai nesigailiu. Šeip paklausiau draugu kiek kainuoja Forester Ju manymu - apie 90000-100000 Lt. O iš tikruju 63000. Va taip.
Klauskit jei bus idomu ir net išbandyti duočiau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisizvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, Subaru ir moteris - vien juokas, nesutampami dalykai.
Atsakyti
QUOTE(niruta @ 2007 09 11, 00:51)
Taip, Subaru ir moteris - vien juokas, nesutampami dalykai.

Suprantu tai pokstas blink.gif, nes su realybe, mano manymu, nieko bendo neturi!
Atsakyti
ne, čia ne puokštas, čia realybė. 95 proc vyrai su subaru, o 5 proc moteris, ir tai greičiausiai laikinai.
Atsakyti
QUOTE(niruta @ 2007 09 11, 21:10)
ne, čia ne puokštas, čia realybė. 95 proc vyrai su subaru, o 5 proc moteris, ir tai greičiausiai laikinai.

Na cia dabar kas per statistika g.gif Dievinu (jei taip galima issireiksti) Subaru ir nesutinku, kad Subaru ir moteris nevykes duetas arba laikinas. Labai laukiu Subariniu dyzeliuku, nes man/mums benzininis Legacy ryskiai leido apie save suzinoti piniginei.

Tikiuosi cia nenusikaltimas, kad isrutuliavom tema kiek placiau nei tik apie Qashqai smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziobra: 11 rugsėjo 2007 - 22:35