Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(Lenaa @ 2007 07 31, 14:21)
Nissan nesitikėjo tokio populiarumo ir kad toks vykęs modelis bus, bet kiek žinau dabar gamykla metė visus pajėgumus Qashqai gamybai.
Patikėk makaronų man nieks neprikabino  biggrin.gif  Mašinytė tikrai verta dėmesio  thumbup.gif  Turėsi progą pravažiuok, įsitikinsi  tongue.gif

Jo, kainos su kilogramais santykis visai nieko pavyko biggrin.gif

Isitikinsiu kuo? Kad tai dar vienas japoniskas barskaliukas? Be normalios garso izoliacijos, be kokybiskos salono apdailos medziagu. Kad butaforinio dzipo pravazumas juokingas, o valdomumas ant asfalto neprilygsta lengvajai? smile.gif Kad garantuotai vairuotojo vieta buvo taikyta moteriskei, todel as ten net patogiai neisitaisysiu? No offence, ir paskutiniai mano pasisakymai remti vien ilgamete asmenine patirtimi, manau, ir sykart nelabai prasaunu jo net neciupinejes. Apskritai nepripazystu tokios klases automobiliu, "ni ryba ni miasa" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 31, 15:31)

Apskritai nepripazystu tokios klases automobiliu, "ni ryba ni miasa" smile.gif

drinks_cheers.gif
Buvau ir aš susižavėjus šiuo mdeliu visai rimtai svarsčiau įsigyti. Išvaizda ir kaina tikrai atitinka viena kitą. Bet gerai pasvarčius tai nė džipas nei lengvoji mašina, kaškoks neaiškus variantas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2007 07 31, 15:42)
...Bet gerai pasvarčius tai nė džipas nei lengvoji mašina, kaškoks neaiškus variantas.  g.gif

ale man, paprastai moterai, kyla štai tokis klausimas - ar automobilis perkamas labiausiai tam, kad galėtum įsisprausti į kažkokius rėmus ir pasakyti "turiu džipą, hečbeką, sedaną, mercedes, toyota, etc..." g.gif kažkodėl baisiai jau sureikšminamos tos kategorijos, a'la būsiu nelabai naujas lietuvis cool.gif , jei negalėsiu prieš aplinkinius pasididžiuoti džipu blink.gif
Gerai pasvarsčius, taigi jei niekam nerūpėtų automobilių išvaizda, tai važinėtumėm visi vienodais vežimaičiais, svarbu ratai, variklis ir stogas yra biggrin.gif O čia, sakyčiau, panašiai kaip su bet kurias vartojamais dalykais, yra toks dalykas kaip skonis ir stilius ir galimybės - man patinkantis ir tinkantis drabužis kitam bus visai ne į temą, aš mėgstu lydeką, o kitas pripažįsta tik lašišą, kuri man paprasčiausiai per riebi, tai negi man dabar jaustis prastai dėl to kas patinka man g.gif
juk ir perkant auto vertini ne vieną jo išskirtinumą, o visą visumą.
nu dabar kap pulsit mane, reikia vyniot meškeresuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 31, 16:05)
ale man, paprastai moterai, kyla štai tokis klausimas - ar automobilis perkamas labiausiai tam, kad galėtum įsisprausti į kažkokius rėmus ir pasakyti "turiu džipą, hečbeką, sedaną, mercedes, toyota, etc..." g.gif kažkodėl baisiai jau sureikšminamos tos kategorijos, a'la būsiu nelabai naujas lietuvis cool.gif , jei negalėsiu prieš aplinkinius pasididžiuoti džipu blink.gif
Gerai pasvarsčius, taigi jei niekam nerūpėtų automobilių išvaizda, tai važinėtumėm visi vienodais vežimaičiais, svarbu ratai, variklis ir stogas yra biggrin.gif O čia, sakyčiau, panašiai kaip su bet kurias vartojamais dalykais, yra toks dalykas kaip skonis ir stilius ir galimybės - man patinkantis ir tinkantis drabužis kitam bus visai ne į temą, aš mėgstu lydeką, o kitas pripažįsta tik lašišą, kuri man paprasčiausiai per riebi, tai negi man dabar jaustis prastai dėl to kas patinka man g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Kiekvienam savo.

Tik labai pykstu, kai tokie variantai kaip Kaškajus iškeliami nebūtomis savybėmis, pravažumu. Geriausias automobilis, vienu zho. Nesamonė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 31, 17:05)

drinks_cheers.gif, kad visi pagal savus kriterijus renkasi automobilį ir nereikia jokius rėmus spaustis. Jeigu visų būtų vienodas skonis tikrai būtų labai neįdomu gyventi, net čia diskutuoti būtų visisškai neįdomu. 4u.gif
Man irgi šis mašiniukas iš išvaizdos visai patiko, tik apsisprendžiau, jei jau perki džipo tipo atomobilį, kad jis ir būtų džipas pvz. Mitsubishi Pajero.
Atsakyti
bet ir keista čia diskusija vyksta unsure.gif ir pastebėjau, kad labiausiai reiškiasi tie, kas mažiausiai susidūrė su diskusijų objektu biggrin.gif paskaitykit bent reklaminį bukletą apie aparato koncepciją biggrin.gif juk net ir ten parašyta, jog jokiai klasei jo nepriskiria, o bandymai vadinti jį džipu mane visai prajuokino biggrin.gif
Aš važinėjau su demo mašina visą dieną. Mašiną užsakiau gegužės mėnesį, o tikiuosi gauti lapkritį. Manau tai - ideali mašina miestui. Kai gausiu papasakosiu kaip yra iš tikro. Tas laukimas tai tikrai užknisa, neapsikentę nusipirkom bmw 118 birželį iš pardos, nes lig tol važinėjau su minivenu, o važinėti reikia daug ir po miestą.

QUOTE(superDEDE @ 2007 07 31, 14:31)

Isitikinsiu kuo? Kad tai dar vienas japoniskas barskaliukas? Be normalios garso izoliacijos, be kokybiskos salono apdailos medziagu. Kad butaforinio dzipo pravazumas juokingas, o valdomumas ant asfalto neprilygsta lengvajai? smile.gif Kad garantuotai vairuotojo vieta buvo taikyta moteriskei, todel as ten net patogiai neisitaisysiu? No offence, ir paskutiniai mano pasisakymai remti vien ilgamete asmenine patirtimi, manau, ir sykart nelabai prasaunu jo net neciupinejes. Apskritai nepripazystu tokios klases automobiliu, "ni ryba ni miasa" smile.gif

jooo, pasisakė ekspertas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o su kokia tamsta pats važinėja mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 02 rugpjūčio 2007 - 14:43
Na kodel nieks daugiau nepasireiskia sia tema? smile.gif
beje superDEDE net i klausima neatsake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 08 20, 23:05)
Na kodel nieks daugiau nepasireiskia sia tema?  smile.gif
beje superDEDE net i klausima neatsake  blush2.gif

o tai ko tu nori, modelis naujas, ne visiems ikandamas, uz tai nepopuliari tema. Gal po 5 , 10 m. bus populiari biggrin.gif .
Atsakyti
Mes jau užsisakėm po ilgų svarstymų, dabar lauksim pavasario ir kartu naujos mašinytės smile.gif Ale laukt reikia kaip visą nėštumą - 9 mėn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 08 24, 11:15)
Mes jau užsisakėm po ilgų svarstymų, dabar lauksim pavasario ir kartu naujos mašinytės  smile.gif  Ale laukt reikia kaip visą nėštumą - 9 mėn  doh.gif

aha, nori naują ir gražų be skausmo užturėti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 24 rugpjūčio 2007 - 10:19
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 24, 11:19)
aha, nori naują ir gražų be skausmo užturėti hihihi.gif

gerai būtų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bandeme ivairiu varikliu demo versijas, ir kaip bebutu paciai keista 1,5dCi mechanika man labiau patiko nei berods 2,0l automatas. Gal kiek triuksminga, taciau puiki miesto masina su sauniais soninio vaizdo veidrodziais smile.gif .
Dilema buvo del vaziavimo kur toleliau ( tikrai nenoreciau sedeti gale rolleyes.gif) bei kiek ji galetu buti seimos masina. Kadangi, mano nuomone, jos paskirtis kitokia- pasirinkome kita auto + "kaskos" laukimo terminas totaliai leme ne jos naudai.
Gal tai ir euforija sio automobilio atzvilgiu, taciau jis tikrai sulaukia puikiu atsiliepimu. Gero kelio naujiems Qashqai savininkams.
Atsakyti