Mergaitės, gal kas susidūrėte. Prieš tris savaits ir dvi dienas pabaigiau gerti paskutinę antibiotikų tabletę (buvo rastos urealyticum). Jeigu pirmadienį priduočiau tyrimus, ar tikslūs jie būtų? Skubu, nes noriu trečiadienį daryti gimdos nuotrauką, antraip vėl nusikels.
Laisvai gali tikrintis.
QUOTE(žieminukė @ 2007 04 20, 14:20)
Mergaitės, gal kas susidūrėte. Prieš tris savaits ir dvi dienas pabaigiau gerti paskutinę antibiotikų tabletę (buvo rastos urealyticum). Jeigu pirmadienį priduočiau tyrimus, ar tikslūs jie būtų? Skubu, nes noriu trečiadienį daryti gimdos nuotrauką, antraip vėl nusikels.
Manau, kad dar priklauso tikslumas ir nuo to, ar po menesiniu ta tyrima kartosi. Kazkaip daugelis akcentuoja, kad reikia butinai po ju.
O as noriu pasigirti - vakar suzinojau, kad pagaliau nebeturiu ureoplazmu!!!
QUOTE(Ahimsa @ 2007 04 21, 16:00)
O as noriu pasigirti - vakar suzinojau, kad pagaliau nebeturiu ureoplazmu!!!
Valio!!!

sveikos, noreciau isgirsti jusu nuomone...rado man chlamidiju ir ureaplazmu, paskyre azitroksa tas stipresnes po 3tabletes sugerem abu su vyru. po 2men pasikartojau tyrimuka chlamidiju kaip ir nera o va tos zarazos ureaplazmos vis dar like
paskyre doksiciklina dbr, bet mano vyras pasirodo alergiskas jam, jau po pirmos tabletkos pradejo nesteti jo pasididziavima
jam ir anksciau taip buve...kai gere doksiciklina, bet mes manem kad tai nepasikartos
ir surizikavom
nzn ka dbr daryti ar man ir toliau gerti antibiotikus? nes vyras iskarto nutrauke... matot mano gydytojo nebus iki geguzes vidurio tai ne nzn kaip cia dbr protingiau pasielgti
juk norisi kuo greiciau atsikratyti tu infekciju
gal ryt gauti azitrokso recepta ir vyrui gerti azitroksa o man ir toliau tuos kitus? bet ar nieko tokio kad skirtingi antibiotikai?
Nueik pas kita daktare ir pasakyk kad alergiskas doksiciklinui taviskis. As tai einu i aids centra jei mano gines nebuna kai man reikia. Mes tai sumamed gerem nuo ureoplazmu, bet be recepto neparduos ju
QUOTE(bumere @ 2007 05 01, 16:03)
... matot mano gydytojo nebus iki geguzes vidurio tai ne nzn kaip cia dbr protingiau pasielgti
juk norisi kuo greiciau atsikratyti tu infekciju
gal ryt gauti azitrokso recepta ir vyrui gerti azitroksa o man ir toliau tuos kitus? bet ar nieko tokio kad skirtingi antibiotikai?
O telefonu neimanoma su gydytoja susisiekti?.. Nors patarimo paprasyt.
tai va kad neimanoma su juo tel susiekti
kaip supratau i uzsieni jis kazkur isvaziaves...na ryt vistiek bandysiu nuvaziuoti i ta jo klinika ir ten su kazkuo pasikonsultuosiu ka daryti...gal kazkas ji pavaduoja... as tai nenutraukiau antibiotiku gerti, o vyras iskart nutrauke...cypia jis kad niesti ir vsio
turiu kazkur clotrymazolum ta tepaliuka praeita karta buvo skyre jam kaip taip buvo ir tirpaliuka apsiprausti... matot pas mane pastoviai grybelis atsinaujina ir visi tyrimai rodo leukocitus tiek pas mane tiek pas vyra tai matyt nuo antibiotiku ir vel suaktivejo jam
na as jau po visu daktarau... tai maniskis dbr tures gerti vaistus nuo alergijos 5 d... po to jeigu viskas praeis tures sugerti antibiotikus jau kitus aisku, kuriuos gereme pirma karta...
o blogiausia kad myletis negalima tik su apsauga, kol visi sitie procesai vyksta
nu bet ka darysi...juk reikia isnaikinti sitas zarazas viena karta ir visiems laikams! kad galima butu ramiai pasidaryti gimdos nuotrauka...
QUOTE(bumere @ 2007 05 03, 19:36)
o blogiausia kad myletis negalima tik su apsauga, kol visi sitie procesai vyksta
Ne pasaulio pabaiga gi
QUOTE(bumere @ 2007 05 03, 19:36)
O as 5 menesius istveriau myledamasi su prezervatyvais.