Nebuvo man taip. O prieš IVF man nedarė jokių tyrimų, gal tik tepinėlį bet ne prieš IVF ,o dar anksčiau ėmė. manau ir man buvo uždegimai kažkokie. Ir manau jie įtakojo nepavykusį IVF. Aš sakiau savo gydytojai, kad man negerai, kad po mėnesinių man tepa dar 2 savaites. Ir gavosi pinigai į balą išmesti. O kokius tau NORA55 darė tyrimus?
QUOTE(patrija @ 2005 04 18, 13:14)
Nebuvo man taip. O prieš IVF man nedarė jokių tyrimų, gal tik tepinėlį bet ne prieš IVF ,o dar anksčiau ėmė. manau ir man buvo uždegimai kažkokie. Ir manau jie įtakojo nepavykusį IVF. Aš sakiau savo gydytojai, kad man negerai, kad po mėnesinių man tepa dar 2 savaites. Ir gavosi pinigai į balą išmesti. O kokius tau NORA55 darė tyrimus?
Man dėl to ir apmaudu, kad uždegimai tikrai galėjo įtakoti ir embrionų kokybę ir pačią implantaciją.
Man buvo skirta pasidaryti tuos tyrimus: (gal neparašysiu taisyklingai, bet bent jau į tą pusę, kaip tariasi, nes namie visi duomenys) : taksiplazmozę, raudoniukę, aids, živ. infekc., hepatitą kelių , atrodo c ir a, kraujo bendrą tyrimą; prieš metus ir anksčiau buvo darę tepinėlį, hormoninius tyrimus, ureaplazmas, chlamidijas, trichonomas, tačiau pasėlio niekada nebuvo skyrę išsiauginti, prieš IVF irgi nedarė nei tepinėlio, nei onkocitologinio. Todėl ir keista, nes dabar pati nuėjau į polikliniką ir radouždegimą vidiniuose sluoksniuose, vizualiai ir iš tepinėlio jokio uždegimo nesimatė, leukocitai nieko nerodė... va tokia istorija

QUOTE(nora55 @ 2005 04 18, 09:14)
Sveikos,
pas mane buvo radę ureplazmų, bet negydė. Dabar pasidariau tepinėlį, jokių uždegimninių procesų nerado tik minimalų kiekį gardnerelų. Padarė onkocitologinį tyrimą ir nustatė, kad vidiniuose sluoksniuose yra vaginozės( šitų gardnerelų) sukeltas uždegimas, paskyrė gydymą antibiotikais- doxiciklinu. Kaip manot, ar tikrai nereikia gydyti ureaplazmų ? Ar esantis uždegimas galėjo įtakoti nepavykusį IVF ir tai, kad embrionai su defragmentacijomis?
Man dabar pasidarė keista, kad onkocitologinio tyrimo nedarė prieš IVF, dabar nuėjau į polikliniką šiaip, profilaktiškai, ir rado va tokius dalykus..., kai prieš IVF tyrimų darė begales, bet, matyty, ne visus reikiamus...
pas mane buvo radę ureplazmų, bet negydė. Dabar pasidariau tepinėlį, jokių uždegimninių procesų nerado tik minimalų kiekį gardnerelų. Padarė onkocitologinį tyrimą ir nustatė, kad vidiniuose sluoksniuose yra vaginozės( šitų gardnerelų) sukeltas uždegimas, paskyrė gydymą antibiotikais- doxiciklinu. Kaip manot, ar tikrai nereikia gydyti ureaplazmų ? Ar esantis uždegimas galėjo įtakoti nepavykusį IVF ir tai, kad embrionai su defragmentacijomis?
Man dabar pasidarė keista, kad onkocitologinio tyrimo nedarė prieš IVF, dabar nuėjau į polikliniką šiaip, profilaktiškai, ir rado va tokius dalykus..., kai prieš IVF tyrimų darė begales, bet, matyty, ne visus reikiamus...
be jokios abejones, reikia gydyti ureaplazmas, kaip ir chlamidioze, ir kitas LPI.

QUOTE(Masako @ 2005 04 27, 00:05)
sugėriau antibijotikus, reikia dabar pasitikrint
pasakykit nors vieną gerą žodį apie antibiotikus, o tai ranka nekyla nusipirkt 
man rado uždegimą, paskyrė antibiotiką... bet aš galvoju, rado tai "netyčia"
jokių skundų neturėjau, tai jei nebūčiau tuo metu ėjus pas gydytoją, gal jis savaime būtų praėjęs

man rado uždegimą, paskyrė antibiotiką... bet aš galvoju, rado tai "netyčia"

QUOTE(Daiva @ 2005 05 03, 15:19)
Ššeėli, kad jau rado uždegimą, tai reikia ir sugerti
Be antibiotikų gali ir nepraeiti, o visokie uždegimai paskui ir pagadina visokius reikalus - ir kiaušintakiai užanka, ir persileidimai būna...O dėl požymių - aš irgi nieko nejaučiau, kai pas mane rado "labai gausiai" kokų pasėlyje.

ačiū, Daiva

sugersiu aš tuos bjaurybes... nu bet jei šitie netiks, tai kitų jau nežinau, ar prisiversiu

ir dažnai be pasėlio taip bando spėliot daktarai?

QUOTE(šešėlis @ 2005 05 03, 15:30)
Vat šito nežinau, man pačiai tepinėlis buvo švarus, o pasėlis gana prastas, tai iš karto ir ištyrė, kam jautrūs "mano" kokai.
Aš uždegimą gydžiausi sugerdama 3 antibiotikų kursus (žinoma ir vyras kartu). Sakiau, kad ir kojas pakratysiu, bet .... dar gyva
. Paskutinius, kai gėriau, tai net vaistininkė nenorėjo duoti tiek, kiek išrašė gydytojas, bet aš labai prašiau (kokia kvaila
). Sakė, kad dabar tai tikrai užmuš visas bacilas. Taip ir buvo.

QUOTE(Darla @ 2005 05 03, 16:13)
Aš uždegimą gydžiausi sugerdama 3 antibiotikų kursus (žinoma ir vyras kartu). Sakiau, kad ir kojas pakratysiu, bet .... dar gyva
. Paskutinius, kai gėriau, tai net vaistininkė nenorėjo duoti tiek, kiek išrašė gydytojas, bet aš labai prašiau (kokia kvaila
). Sakė, kad dabar tai tikrai užmuš visas bacilas. Taip ir buvo. 

labai jau tu drąsi

aš kažkodėl labai bijau antibiotikų

baikos tie antibiotikai, kad tik geras rezultatas būtų

Tikrai kas tie antibiotikai
Aš tik pasižiūriu į savo stalą ir šiurpas krečia - vaistų vaistelių kaip pas šimtametę
Tai antibiotikų kursas tarsi papildymas