Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(crocus @ 2008 02 17, 18:16)
Iki grožio dar toli blush2.gif  Bet va lapukai skleidžias, širdį džiugina. Ir yra  su kuo  pasidarbuot, kai lauke dar šalta.

4u.gif Fainiai...Tikrai smagu sirdziai.
Mano kaikurios irgi tokios lotuliukas.gif storas beveik plikas kotas, bet as tikiuosi, kad apaugs sakelem. ax.gif
O svyrancias kitais metais trumpiau nuresiu. Tos, kuriu pernai nepagailejau, graziau atrodo,- nauji daigeliai zemiau atauga, arba net tiesiog is po zemiu lenda. thumbup.gif

Buvau Ermitaze uzvakar ir kaip as cia taip praziopsojau tas pelargonijas? doh.gif Maciau orcidejas, palmas...o pelargonijos neuzkliuvo... blush2.gif g.gif doh.gif reiks eit ieskot. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 17 vasario 2008 - 19:29
Na, merginos, kaip jusu gelytes laikosi?
As jau pasejau 45 vienetus pries savaitele, jau penketukas issikale thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos palergonininės yahoo.gif pasiilgau per žiemą bigsmile.gif
Raportuoju - atsitempiau lovius iš rūsio. Dauguma pernykščių prileidusios tų baltų ūglių, tai sakyčiau nenumirė. Palaisčiau, tegul sudrėksta, kitą kartą jau trašų gaus. Ką buvau priflencavusi ant palangės, visos kruta, juda, stiebiasi, gražėja. Jaučiu šįmet pirkti nereikės. cool.gif
Dar radau netyčia stalčiuje sėklas pačios pailtas, su užrašu Ružavos, svyrančios biggrin.gif Tai mama pasiguodė, kad jos neišgyveno, sakau jei nori, imk sėklas. Sakė ims smile.gif
Šįmet sakiau su surfinijom nebežaisiu, nors jos nerealios kai pradeda žydėti. Lobelijų tik nusipirksiu smile.gif O visus lovius palergonijom užleisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 02 24, 18:54)

Raportuoju - atsitempiau lovius iš rūsio. Dauguma pernykščių prileidusios tų baltų ūglių, tai sakyčiau nenumirė.

Čia svyrančios kaip supratau rūsyje išgyveno? Manosios namie numirė visos visos. Tik paprastosios liko. Kokios pas tave rūsyje sąlygos?
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 25, 13:37)
Čia svyrančios kaip supratau rūsyje išgyveno? Manosios namie numirė visos visos. Tik paprastosios liko. Kokios pas tave rūsyje sąlygos?

Rūsy tamsu ir šilta. Nu standartinis daugiabučio rūsys. Laisčiau kartą į mėnesį smile.gif
O ar jos tikrai nenumirė, dar negaliu džiaugtis. Žiūrėsiu kai atžels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 02 24, 18:54)
Dauguma pernykščių prileidusios tų baltų ūglių, tai sakyčiau nenumirė.

Joms trūko šviesos, bet išgyveno thumbup.gif Tuoj atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 02 25, 16:23)
Rūsy tamsu ir šilta. Nu standartinis daugiabučio rūsys. Laisčiau kartą į mėnesį smile.gif
O ar jos tikrai nenumirė, dar negaliu džiaugtis. Žiūrėsiu kai atžels smile.gif

Sąlygos kaip pas mane rūsy - suteikei vilties. Ir ko aš svyrančių nenešiau į rūsy, gal būtų išgyvenusios.
Atsakyti
Nesigraušk console.gif Nepavyko išlaikyti kambary, rudenį pabandysi rūsyje išlaikyti. Vistiek atrasi ir sau tinkamą būdą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 25, 18:55)
Nesigraušk console.gif Nepavyko išlaikyti kambary, rudenį pabandysi rūsyje išlaikyti. Vistiek atrasi ir sau tinkamą būdą. mirksiukas.gif

Taip šiemet keliaus visos iš karto į rūsį. Nes prisipirkau daug gražiažiedžių daigelių.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 25, 19:09)
Taip šiemet keliaus visos iš karto į rūsį. Nes prisipirkau daug gražiažiedžių daigelių.

Maniskes irgi tamsiam rusyje isgyveno. Dabar jau visai neblogai subujojo. Mergaites, bet nepamirskite, kad svyrancios pilnavidures tokiu salygu gali ir nepakelti. g.gif
Atsakyti
Vyras man padovanojo medeli panasu i palme.Pasodintas ne zemeje,o durpese.Nezinau kaip ji vadinasi,todel negaliu pasiskaitinet internete,o iki gelininkes taip tingiu sliauzti su visu vazonu.Gal kas zino kaip reikia tokius medelius-palmes priziureti?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 02 26, 09:08)
Maniskes irgi tamsiam rusyje isgyveno. Dabar jau visai neblogai subujojo. Mergaites, bet nepamirskite, kad svyrancios pilnavidures tokiu salygu gali ir nepakelti. g.gif

O aš tokias ir turėjau visas praeitais metais. O jos lepesnės? Kambary neišgyveno nei viena.
Atsakyti