Pernai visas pelargoniju daigelius su keliais zieneliais po 3.5 lt jei atmintis neslubuoja pirkau ''Zalioj stotelej''. Labai graziai isbujojo iki vasaros. Pirkau kovo menesi.
O mano tai kažkaip išdžiūvo nesupratau , bet viena tai žaliuoja visai neblogai, aš nulaužiau šakelių ir pamerkiau į vandeny su milteliais auginkime šaknis, ar man jas geriau sodinti tiesiai į žemę? Nors iš vienos pasidauginsiu kažkaip gaila man ir vįl visas pirk.
Rodos, augalu vegetacija jau prasideda... Praeita savaite netycia aplauziau savo paprastasias pelargonijas, sumerkiau i vandeni, o vakar ziurejau jau leidzia miniatiurines sakneles
Čia susodinau paprastas raudonas pelargonijas, truputį palaikiau vandeny, bet šaknelių dar neišleidus susodinau į vazonėlius-mat pagal kalendorių gera diena pasitaikė. Žiūrėsim ar pasiteisns Nors šiaip jos vistiek visada gražiai iškeroja ir žydi
Čia susodinau paprastas raudonas pelargonijas, truputį palaikiau vandeny, bet šaknelių dar neišleidus susodinau į vazonėlius-mat pagal kalendorių gera diena pasitaikė. Žiūrėsim ar pasiteisns Nors šiaip jos vistiek visada gražiai iškeroja ir žydi