Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 11, 21:48)
Pernai visas pelargoniju daigelius su keliais zieneliais po 3.5 lt jei atmintis neslubuoja pirkau ''Zalioj stotelej''. Labai graziai isbujojo iki vasaros. Pirkau kovo menesi.

aciu uz informacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 12, 11:43)
Pjauk, kirpk negailėk, paskui pamylėk ir atsidėkos tau žiedais wub.gif

tai teks tada taip ir padaryt rolleyes.gif

aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
O mano tai kažkaip išdžiūvo nesupratau , bet viena tai žaliuoja visai neblogai, aš nulaužiau šakelių ir pamerkiau į vandeny su milteliais auginkime šaknis, ar man jas geriau sodinti tiesiai į žemę? Nors iš vienos pasidauginsiu kažkaip gaila man ir vįl visas pirk.
Atsakyti
Aš kišu tiesiai į žemę (t.y. durpių substratą), kitos, žinau, merkia į vandenį.Jei turi daugiau daigelių, galima pabandyti ir taip ir taip. g.gif
Atsakyti
Ačių Išdykele jaučias taip ir padarysiu , nes pati pagalvojau kad reikia taip ir padaryti. O ekspirementuoti tai aš megstu.
Atsakyti
Rodos, augalu vegetacija jau prasideda... Praeita savaite netycia aplauziau savo paprastasias pelargonijas, sumerkiau i vandeni, o vakar ziurejau jau leidzia miniatiurines sakneles thumbup.gif
Atsakyti
help.gif help.gif Klaipėda Ermitažas Pelargonijos svyrančios daigeliais 3,69 - 25 procentai nuolaida. Ir visokių kitokių - surfinijų, sprigių... Nuolaida visosms gėlėms, daigams , vazonams. Pelargonijų pasirinkimas virš 10 veislių thumbup.gif Ką tik savąsias susisodinau į vazonėlius tongue.gif
Atsakyti
kaip Jums pasisekė ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 15, 17:16)
help.gif  help.gif  Klaipėda Ermitažas Pelargonijos svyrančios daigeliais 3,69 - 25 procentai nuolaida.  Ir visokių kitokių - surfinijų, sprigių... Nuolaida visosms gėlėms, daigams , vazonams.  Pelargonijų pasirinkimas virš 10 veislių thumbup.gif  Ką tik savąsias susisodinau į vazonėlius tongue.gif

Reiks rytoj varyt jei neispirks iki pietu. Aciu crocus 4u.gif
Atsakyti
Čia susodinau paprastas raudonas pelargonijas, truputį palaikiau vandeny, bet šaknelių dar neišleidus susodinau į vazonėlius-mat pagal kalendorių gera diena pasitaikė. Žiūrėsim ar pasiteisns tongue.gif Nors šiaip jos vistiek visada gražiai iškeroja ir žydi bigsmile.gif

user posted image

O čia naujokės svyrančios, kurias tik nusipirkau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 17, 10:25)
Čia susodinau paprastas raudonas pelargonijas, truputį palaikiau vandeny, bet šaknelių dar neišleidus susodinau į vazonėlius-mat pagal kalendorių gera diena pasitaikė. Žiūrėsim ar pasiteisns tongue.gif Nors šiaip jos vistiek visada gražiai iškeroja ir žydi bigsmile.gif

user posted image

O čia naujokės svyrančios, kurias tik nusipirkau

user posted image

grazuuuuuuuuuuuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Iki grožio dar toli blush2.gif Bet va lapukai skleidžias, širdį džiugina. Ir yra su kuo pasidarbuot, kai lauke dar šalta.
Atsakyti