Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

ojej... jus jau nesat kambarin visas bigsmile.gif hm... gal ir man jau is laiptines nusmurgeles parsinest, a tai zmones pamanys, kad visai nepriziuriu geliu lotuliukas.gif bo jau baisokos, apdziuve... doh.gif pastebejau, kad jaunos sakeles pradejo "kaltis" g.gif
Atsakyti
Nebūtinai į kambarį tempti biggrin.gif Paimkit ir nukarpykit sudžiūvusias šakeles ir lapus. Pamatysit, krūmeliai daug gražesni taps, o išsprogę jaunos šakutės uždengs vėliau viską.
Atsakyti
A6 savo šiandien apžiūrėjau.... verysad.gif ..... nieko gero. Neišgyveno, bet lauk dar nemečiau. Reiks naujų dairytis. Ir kaip čia man šiemet.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 07, 22:58)
Pernai pavasari pasejau pelargonijas, tai kaip ir pirma ziema man. Iki tol neauginau ju visai  ax.gif Tai vienas laikiau virtuvei ant palanges, tokios pat kaip ir vasara visa ziema prastovejo, net paaugo siek tiek. Norejo zydeti, taciau nugnybiau ziedus. O svyrancias kaimynka vasara dave, tai laikiau jas saltam kambary, tai zalios irgi  g.gif Jokiu miego pozymiu  g.gif Ai gal gerai bus irnesakyk.gif  blush2.gif Labai jau niesti kruminem virsunes nugnybti  ax.gif Nes kazkaip visai nepamasios i krumines  schmoll.gif

Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu. Aš tai paprastai į žemę sukišu ir psio. Tikiuosi prigis.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 09, 16:42)
Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu.

blink.gif Ojetau g.gif Ranka nekyla taip nuzarinti doh.gif Na bet ko nepadarysi vardan būsimo grožio biggrin.gif Rytoj ir aš pabūsiu kirpėja smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinote kur Siauliuose pelargoniju daigeliu nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 09, 17:42)
Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu. Aš tai paprastai į žemę sukišu ir psio. Tikiuosi prigis.

blink.gif geras unsure.gif

Tikrai taip jas nukarpot??? g.gif As tik daigeliu virsuneles nuznybu... unsure.gif
Ale gal grazesnes ataugs g.gif
Net nebezinau kaip cia dabar padarius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2008 02 11, 15:21)
sveiki, gal zinote kur Siauliuose pelargoniju daigeliu nusipirkti?

Dar anksti rolleyes.gif Aš vis matydavau 'senukuose'. Gal ir Šiauliuose bus.
Atsakyti
Pernai visas pelargoniju daigelius su keliais zieneliais po 3.5 lt jei atmintis neslubuoja pirkau ''Zalioj stotelej''. Labai graziai isbujojo iki vasaros. Pirkau kovo menesi.
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 11, 19:23)
blink.gif  geras  unsure.gif

Tikrai taip jas nukarpot???  g.gif  As tik daigeliu virsuneles nuznybu... unsure.gif 
Ale gal grazesnes ataugs  g.gif 
Net nebezinau kaip cia dabar padarius... g.gif

Taip nukarpiau pernykščius krūmus. Jie buvo labai tvirti ir išbujoję. Reiks nukeliaut į rūsį su fotiku ir pademonstruosiu kaip nugenėjau. Jei tai tik rudeniniai daigeliai, gal ir nereiktų jų taip "skriausti" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 11, 22:55)
Taip nukarpiau pernykščius krūmus. Jie buvo labai tvirti ir išbujoję. Reiks nukeliaut į rūsį su fotiku ir pademonstruosiu kaip nugenėjau.  Jei tai tik rudeniniai daigeliai, gal ir nereiktų jų taip "skriausti"  tongue.gif

Ne ne rudeniniai, o storos isbujoje sakos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 11, 21:56)
Ne ne rudeniniai, o storos isbujoje sakos  doh.gif

Pjauk, kirpk negailėk, paskui pamylėk ir atsidėkos tau žiedais wub.gif
Atsakyti