ojej... jus jau nesat kambarin visas
hm... gal ir man jau is laiptines nusmurgeles parsinest, a tai zmones pamanys, kad visai nepriziuriu geliu
bo jau baisokos, apdziuve...
pastebejau, kad jaunos sakeles pradejo "kaltis"
Nebūtinai į kambarį tempti
Paimkit ir nukarpykit sudžiūvusias šakeles ir lapus. Pamatysit, krūmeliai daug gražesni taps, o išsprogę jaunos šakutės uždengs vėliau viską.
A6 savo šiandien apžiūrėjau....
..... nieko gero. Neišgyveno, bet lauk dar nemečiau. Reiks naujų dairytis. Ir kaip čia man šiemet.
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 07, 22:58)
Pernai pavasari pasejau pelargonijas, tai kaip ir pirma ziema man. Iki tol neauginau ju visai
Tai vienas laikiau virtuvei ant palanges, tokios pat kaip ir vasara visa ziema prastovejo, net paaugo siek tiek. Norejo zydeti, taciau nugnybiau ziedus. O svyrancias kaimynka vasara dave, tai laikiau jas saltam kambary, tai zalios irgi
Jokiu miego pozymiu
Ai gal gerai bus
Labai jau niesti kruminem virsunes nugnybti
Nes kazkaip visai nepamasios i krumines 
Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu. Aš tai paprastai į žemę sukišu ir psio. Tikiuosi prigis.
QUOTE(crocus @ 2008 02 09, 16:42)
Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu.
sveiki, gal zinote kur Siauliuose pelargoniju daigeliu nusipirkti?
QUOTE(crocus @ 2008 02 09, 17:42)
Krūmines tai beveik palei žemę nurėžiau. Kad gražūs krūmeliai ataugtų. TAi plenciukų porą saujų turiu. Aš tai paprastai į žemę sukišu ir psio. Tikiuosi prigis.
Tikrai taip jas nukarpot???
Ale gal grazesnes ataugs
Net nebezinau kaip cia dabar padarius...
QUOTE(leira @ 2008 02 11, 15:21)
sveiki, gal zinote kur Siauliuose pelargoniju daigeliu nusipirkti?
Dar anksti
Pernai visas pelargoniju daigelius su keliais zieneliais po 3.5 lt jei atmintis neslubuoja pirkau ''Zalioj stotelej''. Labai graziai isbujojo iki vasaros. Pirkau kovo menesi.
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 11, 19:23)
Tikrai taip jas nukarpot???
Ale gal grazesnes ataugs
Net nebezinau kaip cia dabar padarius...
Taip nukarpiau pernykščius krūmus. Jie buvo labai tvirti ir išbujoję. Reiks nukeliaut į rūsį su fotiku ir pademonstruosiu kaip nugenėjau. Jei tai tik rudeniniai daigeliai, gal ir nereiktų jų taip "skriausti"
QUOTE(crocus @ 2008 02 11, 22:55)
Taip nukarpiau pernykščius krūmus. Jie buvo labai tvirti ir išbujoję. Reiks nukeliaut į rūsį su fotiku ir pademonstruosiu kaip nugenėjau. Jei tai tik rudeniniai daigeliai, gal ir nereiktų jų taip "skriausti" 
Ne ne rudeniniai, o storos isbujoje sakos
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 11, 21:56)
Pjauk, kirpk negailėk, paskui pamylėk ir atsidėkos tau žiedais