Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 15, 14:48)
Turbut su baltom bakopom. g.gif  g.gif Jos taip graziai nusvyra kilimu smulkuciais baltais ziedeliais. g.gif

agaa su sitom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 04 15, 13:16)
siandien as ir po 3.49 pirkau.. dabar mastau prie kainos buvo parasyta kazkoks gelininkas situ pelargoniju augintojas-reiks man jo pavarde nusirasyt ir pagooglint-gal kur netoli gyvena ir tiesiogiai pardavineja  g.gif

Olisevičiaus firma Oliseta - ir naktį prižadinta galėčiau pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas kartais per daug svyrančiosios daigelių turite Šiauliuose? pirkčiau ax.gif
Atsakyti
Patarkite prašau, kas kiek cm sodinti pelargonijų daigelius. turiu 60 cm lovelį, tai maždaug kiek gėlyčių sodinti į jį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2008 04 18, 20:33)
Patarkite prašau, kas kiek cm sodinti pelargonijų daigelius. turiu 60 cm lovelį, tai maždaug kiek gėlyčių sodinti į jį?  unsure.gif

Aš sodinčiau kokius 8 šachmatiškai pamėtydama 4u.gif
Atsakyti
kaip pirkau ,patarė sodinti kas 15cm svyrančias pelargonijas.
Atsakyti
As tai sodinciau sacmatiskai 3+2 jei jos pakankamai isbujojusios, arba 4+3 sacmatiskai, jei jos mazutes ir daug turi. smile.gif

Zinot mergaites, pastebejau toki dalyka- pas mane pelargonijos dabar auga ant dvieju palangiu. Viena - siltoji, nes po ja irengtas radijatorius, o kita - saltoji, nes ten radijatoriaus nera, nes jis patalpintas ant kitos sienos. Tai va - ant tos saltosios - visos geles su ziedais, o tuo tarpu ant siltosios - ziedu beveik nera. g.gif Darau isvadas, kad joms patinka vesa, nes ant tos palanges zymiai vesiau, nei ant normaliu palangiu, po kuriomis kaba radijatoriai. Tai va, dabar sukeiciau vietomis lovelius. Bus matyt, gal ir tos prades kraut ziedelius. Kazkur esu skaicius, kad ir orchidejas vasara isnesa i siltnamius, kad nakti jas gaivintu vesa - tada jos krauna ziedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 19 balandžio 2008 - 19:54
a pelargonijos kokia zeme megsta? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, o mano palergonijos jau gyvena balkone (atviram), palieku ir nakčiai, kuomet oro prognozės palankios, o kai žada šaltuko dar įnešu į vidų, žiedų gražių sukrovusios, saulutė pašildys ir manau sulauksiu židelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 04 20, 15:43)
Sveikutės, o mano palergonijos jau gyvena balkone (atviram), palieku ir nakčiai, kuomet oro prognozės palankios, o kai žada šaltuko dar įnešu į vidų, žiedų gražių sukrovusios, saulutė pašildys ir manau sulauksiu židelių mirksiukas.gif

Jei norėjai greitai sulaukti žiedų, reikėjo dar namuose palaikyti. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriau pratinti po truputį prie lauko. Dabar joms bus stresas ir jos nustos augusios, kol vėl adaptuosis. Komoj stovės kokias dvi savaites. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 20, 16:19)
Jei norėjai greitai sulaukti žiedų, reikėjo dar namuose palaikyti. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriau pratinti po truputį prie lauko. Dabar joms bus stresas ir jos nustos augusios, kol vėl adaptuosis. Komoj stovės kokias dvi savaites. verysad.gif

Nemanau g.gif , kad jau jos visos su daugybe pumpuru, neatimk vilties mirksiukas.gif , o adaptavosi jos manau jau senokai, nes stovejo balkone tik istiklilntam, bet naktimis ir ten silumos ne kas budavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 04 21, 07:47)
Nemanau g.gif , kad jau jos visos su daugybe pumpuru, neatimk vilties  mirksiukas.gif , o adaptavosi jos manau jau senokai, nes stovejo balkone tik istiklilntam, bet naktimis ir ten silumos ne kas budavo ax.gif

Vilties neatimu mirksiukas.gif Jos tikrai prazys, tik truputi veliau, negu namuose ar istiklintam balkone biggrin.gif

O as pati didelej nevilty, pas mane siemet labai jau nenori pelargonijos augti. Nei vesiam kambary neauga, nei ant pietines palanges schmoll.gif Dar taip nebuvo schmoll.gif Apie ziedus tai visai nekalbu, nei viena dar net nesiruosia megsti doh.gif
Atsakyti